3 comentarii

 1. #1

  Ce fete de vasluieni au!

  0

  0

 2. la multi ani, le-a dat justitia britanica.
  in romania primeau la jumatate, dupa un proces foarte lung, pe urma asteptau ”compensatoriul” si ”conditionata” ca sa poata s-o ia de la capat.

  0

  0

 3. #3

  Nu-i cunosc, nu imi pasa de ei insa sunt absolut convins ca la o simpla cautare pe google o sa gasesti un reprezentant din fiecare tara in UE care a avut un viol in Anglia. Garantat! Asa ca nu imi este rusine cu ai nostri.

  Nu cunosc detaliile cazului dar cunosc natura usuratica a femeilor din Anglia. Daca se cunosteau asta inseamna ca doamna in cauza a mai avut parte de dragoste mai mult sau mai putin fortata dar acum nu a primit flori si probabil s-a simtit violata.

  Asta nu inseamna ca indemn violul sau sunt de acord cu cele intamplate.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]