3 comentarii

 1. #1

  Ce fete de vasluieni au!

 2. la multi ani, le-a dat justitia britanica.
  in romania primeau la jumatate, dupa un proces foarte lung, pe urma asteptau ”compensatoriul” si ”conditionata” ca sa poata s-o ia de la capat.

 3. #3

  Nu-i cunosc, nu imi pasa de ei insa sunt absolut convins ca la o simpla cautare pe google o sa gasesti un reprezentant din fiecare tara in UE care a avut un viol in Anglia. Garantat! Asa ca nu imi este rusine cu ai nostri.

  Nu cunosc detaliile cazului dar cunosc natura usuratica a femeilor din Anglia. Daca se cunosteau asta inseamna ca doamna in cauza a mai avut parte de dragoste mai mult sau mai putin fortata dar acum nu a primit flori si probabil s-a simtit violata.

  Asta nu inseamna ca indemn violul sau sunt de acord cu cele intamplate.

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]