Românii au murit la revoluție pentru dreptul de a vota

Mă întreb oare pe câte site-uri o să mai voiajez ca să întânesc formularea asta fecală?
Care o fi fost nătărăul care a gândit-o?

Mă boilor, că altfel nu am cum să vă spun, noi am fost la revoluție pentru că muream de foame. Ne-au șuierat gloanțe pe lângă urechi pentru că am fost amăgiți că dacă dăm jos cuplul dictatorial, va curge lapte și miere.

Ne-am privit rudele, prieteni, cunoscuții murind împușcați de gloanțe care nici acum nu se știe cine le-a tras, crezându-i pe cei care l-au împușcat pe Ceaușescu pe 25 decembrie, când ne spuneau că facem revoluție și că noi și copiii noștri vom trăi mai bine.

Nimeni dintre noi nu s-a dus acolo gându-se „Mă duc să mor pentru dreptul la vot”. Nimănui nu-i păsa. Noi doar voiam să mâncăm și altceva decât adidași și calculatoare. Și naivi fiind, am murit. Am murit pentru ca Tăriceanu să fure cu Citroen, Băsescu să fure flota, Năstase pe mătușa Tamara, Plaga să se îmbogățească în vamă, Dan Iosif să fugă cu saci de bani din CC al PCR. Pentru asta am murit.

Așa că, dragi retardați, nu ne mai împuiați capul cu porcăriile astea. Nu ne mai jigniți și nu mai întinați memoria oamenilor morți pentru o iluzie cu vome verbale de acest gen.
Ocupați-vă de furat, e ceea ce vă prinde mai bine.

19 comentarii

 1. cum sa nu votezi iti pierzi un drept constitutional, oameni au murit ca sa votezi tu nerecunoscatorule, ce ai esti prost?

  0

 2. #2

  nu Narcis. am spus deja ca trebuie sa mergem la vot. TREBUIE. Dar nu manjind cu cacat politic memoria unor oameni morti. Cei care spun rahaturile astea bahar nu au cum a fost, cum e sa vezi oameni murind in fata ochilor tai. doar vorbesc.

  0

 3. ne vedem la vot in toamna, la parlamentare. in tgjiu a iesit cine a trebuit cu 76% :)

  0

 4. #4

  Ha. Acuma trebuie sa mergem la vot? Nu Arhi zicea la Radio Lynx ca el nu se va duce la vot, si ca era in general contra mersului la vot? Ce l-a facut sa-si schimbe cu 180 grade pozitia? :)

  0

 5. Pentru aia 16% din banii mei munciti, ar trebui sa vina, sa-mi faca o mumu si sa ma roage frumos sa votez, nu sa incerce toti pulifricii sa ma convinga sa merg la vot.

  P.S: Asta asa, de efect ca oricum n-am drept de vot :))

  0

 6. era o ironie. eu nu ma duc la vot, nu prea ii vad cu ochi buni pe candidatii care au ramas, si stiu cine o sa iasa….actualul o sa piarda deoarece s-a certat cu fostii lui prieteni (niste oameni de societate, cam ca aia din clipul care ne prezenta la euro) , si nici pe celalalt nu o sa il votez deoarece e in stare sa o promita si pe ma-sa doar ca sa iasa primar. le-a spus unora ca o sa faca un parc de barbut daca vin cu un proiect la el. Deci mai bine imi economisesc 5 minute din viata mea scurta.

  0

 7. dude, wtf? :)) acuma vad ca am disparut din „blogcloud” :)) oricum, daca ne mai bagi, baga musicmatters.ro, zilele astea e complet transferul, si rezolvat tot :))

  0

 8. La revolutie s/a murit din mai multe motive.
  Dar în special că așa au dorit marile puteri prin serviciile lor secrete.
  Manipulare big time.

  0

 9. subscriu

  0

 10. de ce toti ati votat pt Oprescu ? :))

  0

 11. #11

  ca sa ii dam muie lui basescu

  0

 12. #12

  iar testezi viteza de reactie a reactionarilor de partid? :lol:

  0

 13. #13

  DE DATA ASTA A FOST PE BUNE

  0

 14. Arhi, cine a spus asta prima data ( ca ulterior au preluat-o mai multi..) probabil ca nu s-a referit strict la acest drept de a vota ci a exemplificat prin el , majoritatea libertatilor care daca nu erau intru-totul interzise, erau cel putin ingradite…
  Si da, oameni au murit pentru ca prea multe lucruri le lipseau. Inclusiv acest drept „democaratic” de a alege…
  Chiar daca mai au de invatat si astazi despre cum e cu dicernamantul intre bine si rau… Crestem Arhi. Gresim, platim pentru greseli, mai invatam si din ele… Dar crestem.

  0

 15. Arhi, ai dreptate cu ’89, dar la fel de bine avem şi noi opţiunea care tot în ’89 am primit-o de a nu merge la vot. Votul nu e o obligaţie de nici un fel, e doar un drept garantat de constituţie. Nimeni nu mă poate constrânge să exercit aces drept sau nu. Cât despre cei care vorbesc de ’89 spunând că „de asta trebuie” să-şi vadă de furturile/delapidările/şpaga lor şi să ne scutească cu texte de genul că devin jenibili.

  Anyway, în Bucureşti ne-am dus pe …. cu Oprescu.

  0

 16. #16

  Un post bun. Pentru tampitii care au uitat ce bine se traia inainte de revolutie:CITITI si luati aminte.

  0

 17. interesant, ce s-a schimbat raportul voturilor in sondaj ;) cam tarziu baieti :P stiu ei care :)

  0

 18. nu se cheamă revoluţie dacă distrugi paiaţele şi l laşi pe păpuşarul care a tras sforile s o întindă cu banii teatrului!
  – citat dintr-o carte scrisa in anii ’50 .
  corect ?

  0

 19. #19

  corect

  0

Citește și...

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]

Am câteva prietene sau cunoscute din online care sunt, mai pe scurt, grase. Unele din ele s-au îngrășat după nașteri, altele, așa cum e obiceiul, după ce au întâlnit sexul regulat, au decis că nu mai e nevoie de dietă, altele care s-au îngrășat din cauza depresiei, mâncând ca să acopere o traumă. […]

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]