Românii au talent, văzut de la faţa locului

Eu în general nu sunt tipul de `fan`. Nu am idoli în viaţă şi nici morţi, exceptând-o poate pe mama lui Isus, care a fost singura femeie documentată care a reuşit să transforme o infidelitate într-o religie.

Dar îmi place Românii au talent, ceva de speriat. Nu ştiu dacă intru în categoria FAN, dar sigur îmi place de m-aş duce oriunde în ţară, să bloghez despre emisiune.

Aşa că, atunci când Mediapro, prin vocea lui Costin, m-a invitat să văd semifinalele live, am zis că merg şi pe jos până la Buftea, doar să văd.
Aşa. Întâi câteva picanterii.

  Hangarul unde se filmează chestia asta e URIAȘ. Ceva de genul câteva terenuri de fotbal puse cap la cap şi vreo 20 de metri înălţime. E totuşi posibil ca estimarea mea să fie greşită, iar el de fapt să fie mai mare.

  Deşi la televizor pare imensă, scena de fapt e chiar micuţă.

  Roţile scaunelor juriului erau lipite cu scotch, ca să nu alunece pe sticlă. Mi s-a părut funny.

  Piticu a stat lângă 3 moldovence. De la moldova, cu tot cu acşient. La un moment dat, s-a făcut probă la una din maşinile de artificii. La care una din tipe zice: Tu, da ci niroasî aşa? Ti-ai băşât?

  Operatorii de la camerele centrale erau geniali. Iar celui din stânga i se zice FOCA. Cel din dreapta era să se sufoce de râs când l-a auzit pe piticu cum râde. De jenă, s-a ridicat de pe scaun şi s-a dus să leşine mai într-o parte. Aş fi vrut să îi spun că noi ştim ce şi cum, nu e nevoie să se ferească :mrgreen:

Şi acum să discutăm fiecare participant din semifinale, opinia mea personală, ce nu implică pe nimeni.

Ziua 1

_________

 1. Titanii Funky Fresh

  Au dansat frumos şi foarte diferit faţă de ce se practică în momentul de faţă în dans. O abordare proaspătă şi plăcută. Totuşi, nu suficient de bună pentru finală, având competitorii pe care i-au avut.

 2. Narcis Ianău

  Pur şi simplu nu ai cum să apreciezi cum cântă, dacă nu îl asculţi live. Vorba Andrei, mi s-a făcut pielea de găină, omuleţul ăla are o voce pe care pur şi simplu nu ştii de unde o scoate, având în vedere că e gras ca un băţ de chibrit. Mi s-a părut profund nefericit aleasă costumaţia de Elvis, iar freza aia tip topor eu nu o înţeleg de când a apărut.

  Aş vrea să punctez faptul că mama copilului habar nu avea că Narcis poate să cânte, atât de bine îl cunoştea. Normal, când a realizat că poate fi un succes, s-a întors din Italia şi a devenit mamă model, plină de grijă faţă de puiul ei. Mda. No comment.

 3. Ana Maria Sandu

  Nu s-a remarcat prin nimic, în afară de rochia scurtă la maxim. Da, ştie să sufle în saxofon, dar asta nu o face artistă. Nu a avut pic de mişcare scenică, nu mi-a dat nici o emoţie, în afară de cea că ar putea urca scările în aşa fel încât am putea vedea ce are sub rochiţă.

 4. Marius Ioniţă

  Un şofer simpatic, cu oareşce ritm. Şi cam atât, absolut nimic impresionant. Ah, ba da, balerina care a dansat cu el, care balerină m-a impresionat până la lacrimi.

 5. Viorica şi Emil Luca

  Iniţial, nenii ăştia nu mi-au plăcut, când i-am văzut la TV. Mare brânză, o băbuţă care se învârte pe loc. Meh, nu e chiar aşa simplu. Ba chiar deloc. Femeia are un echilibru inuman şi o rezistenţă fizică de necrezut. Iar în timp ce se învârtea, mai şi cânta. Plus aroganţa supremă de la final, când după 400 de rotiri, a rămas sprijinită doar în piciorul stâng, pentru a demonstra că da frate, poate. E clar că nu au şansă în finală, dar locul acolo şi l-au meritat pe deplin.

 6. Paul şi Virgil Păunescu

  Nu pot să cred că băieţii ăştia nu au realizat cât sunt de penibili. Penibili, penibili şi nu ştiu dacă am mai menţionat o dată, penibili. Ei chiar au crezut că juriul i-a ales pentru că au nişte voci superbe, nu pentru dansul ăla cretin al lor.

  Aşa că plăcerile vinovate a lui Mihai Petre au venit pe scenă şi au interpretat o penibilitate de melodie, cu patos şi mişcări de mâini tip festivalul Mamaia `78, după care nu au înţeles de ce au primit un şut în fund.
  Haipa, penibililor, că mă enervez când scriu despre voi.

 7. Bernadette şi Vanda

  Nu am înţeles nici o secundă ce căuta căţelul ăla acolo. Un număr de dresaj pueril, cu un căţel simpatic (nu zic căţea, ar avea conotaţii peiorative) şi cam atât. Am fost speriat pentru o secundă că vor ajunge în finală. Chiar ar fi fost jalnic.

  La final, câinelui i se pusese pata pe un cameraman cu un steady-cam, dacă nu îl ţinea stăpână-sa, cred că aveam parte şi de un spectacol gratuit de câini jucat în picioare, pentru că nici cameramanul nu era chiar mic.

 8. Reka şi Ştefan

  Luaţi separat, amândoi dansează foarte frumos, iar Reka nu e deloc grasă, aşa cum pare la televizor. Dar împreună nu fac un duo nici de-o culoare. Pe scenă păreau despărţiţi de soartă, viaţă şi, eventual un tren. Un spectacol simpăticuţ şi cam atât.

 9. Mihai Cămărăscu

  Domnul avocat a falsat cu mare talent în semifinală. Cred că faptul că îi place opera e singurul său mare talent, pentru că aşa cum cântă el, o poate face oricine. Merită sincere felicitări pentru curajul de a urca pe o scenă, la vârsta sa. Dar cam atât.

 10. Florin Hârsan

  Dintotdeauna am avut un dintem împotriva coafezelor redenumite hairstylişti şi transformate în artişti.
  Totuşi, ce face Florin Hârsan e chiar o artă. Nu pot aprecia coafurile făcute, dar pot aprecia rapiditatea inumană şi norul de praf de păr lăsat în urmă de foarfecele sale. Plus curajul păpuşelelor care slujeau drept masă de lucru. Bune păpuşele, dealtfel.

 11. Rareş Deac

  Deloc impresionant. Nu ştiu ce altceva aş putea comenta. O burtă vopsită în formă de gură. Nu avea ce să caute în finală.

 12. Trupa Ballance

  Totul la superlativ. Dacă m-aţi pune să aleg între Narcis şi ei, aş fi pus în foarte mare dificultate. Ce fac ei e extraordinar de dificil, de complicat şi de greu. Nu mai vorbesc de forţa de care ai nevoie pentru a face aşa ceva. Eu, fratele meu şi Costin formasem colţul gayilor din sală, că săream în picioare şi aplaudam de fiecare dată când făceau ceva mişto, adică mai tot timpul. Ăşi merită pe deplin locul în finală şi ar merita să fie câştigători.

Ziua 2

________

 1. Valentin Păun

  Sunt în asentiment cu Andi Moisescu când spun că Valentin Păun e unul din cei mai talentaţi oameni care au trecut pe acea scenă. Omul acela reuşeşte să te facă să râzi doar prin simpla prezenţă, iar neincluderea sa în finală a fost o chestie oarecum de kko, pentru că afonul acela mic de Imre nici măcar nu se compară. Dar la Imre o să ajungem imediat.

  Revenind la Valentin, sper ca susţinerea lui Andi să îl ajute în carieră, pentru că omul acela se iroseşte ca tehnician dentar sau ce e el.

 2. Cristina şi Alina

  Cred că nu mai e nimic de comentat. Fetele au voci extrem de frumose şi e clar că le aşteaptă o carieră frumoasă în muzică, indiferent de rezultatul finalei.

  M-a deranjat puţin faptul că erau extrem de plângăcioase, că pe ele nu o să le voteze nimeni, că sunt grase şi urâte. Mi se par extrem de enervanţi oamenii care se plâng doar pentru că pot. Da, sunt grase şi urâte, dar ele erau acolo pentru a cânta şi au demonstrat că pot cânta, iar publicul, pe care practic l-au dispreţuit prin declaraţiile lor, le-a demonstrat că nu e chiar atât de tâmpit pe cât au crezut ele.

 3. Alin Imre

  Am văzut că s-a declanşat o adevărată revoluţie pe Twitter, despre cum au distrus cei din juriu viitorul unui copil talentat şi astfel, am înţeles de ce în faaza iniţială, orice kinder care se prezenta, trecea automat. Pentru că asta cere publicul, de aia. Vai, i-au distrus viitorul. No shit, viitorul viitorului om Alin Imre este să îl imite pe Michael Jackson până la pensie? Sau care e viitorul său? Dar vreunul din voi a observat că băiatul dansează din mimetism, el neauzind şi nesimţind muzica? Practic copilul dansa separat de restul, muzica mergea doar pentru spectatori. Aşa că vă rog, mai lăsaţi-mă cu extraordinarul talent de dansator al lui Alin Imre, că dacă mă stresez puţin, găsesc în cartier 5 copii care dansează la fel. AU! [INSERT HERE RANDOM HAND-TO-PENIS GESTURE]

 4. Tatiana Iliescu

  O moldoveancă simpatică, mustăcioasă, care ştie să se ţină pe o bicicletă cu o singură roată. Cam atât.

 5. Marius Coşofreţ

  Singurul care i-a depăşit în penibil pe fraţii Păunescu. Ba chiar mai cred că suferă de un uşor retard, nu foarte grav, dar vizibil. Cum mulgea el vaca pe scenă, făcând ca vaca, total nereuşit. Practic, singurul animal care putea să îl imite decent era curcanul. pardon, 2, că îl imita şi pe Năstase.

 6. Trupa Trouble

  Nu am înţeles deloc votul, în cazul lor. Toţi cei din jurul meu îi vedeau în finală, alături de Valentin şi de grăsuţe. Au dansat senzaţional, un număr care ne-a lăsat pe toţi cu gura căscată, au avut ritm, vitalitate, totul a fost perfect. Din păcate, publicul a considerat că Akikai cu Imre au fost mai buni. Pshaw.

 7. Laura Bogorodea

  Frumoasă şi minionă. Cam singurele chestii de menţionat la ea. În rest, o lejeră ţopăială pe muzica lui Raj Kapoor (da, ştiu că nu e ăla) şi nimic în plus. Ne-ar fi plăcut să nu folosească iegări lungi.

 8. Grupul sportiv Akikai

  Dacă a văzut cineva demonstraţiile de la Paris Bercy ale călugărilor Shaolin, cam aşa a fost şi reprezentaţia celor de la Akikai. Da, mult mai scurtă, că aşa e formatul emisiunii. Dar potenţialul lor este de trupă de demonstraţii de gen. Foarte, foarte frumos, exceptând un moment penibil, în care unul din ei a scăpat un băţ, lovindu-şi o colegă. Oricum, cum câteva octave peste Alin Imre, cel pe care l-au devansat la accederea în finală.

 9. Alin Ţuţu

  Din punctul meu de vedere, a fost dezgustător de lacrimogen. Chestiile cu ridicatul ochilor spre cer, vai, a murit mama şi tata, mulţumim, mulţumim, iar ochi spre cer, iubiţi-vă părinţii. Bleah. Şantaj emoţional la drumul mare. Care şantaj chiar a ţinut. În rest, nu îmi place hip hopul, nu sunt în măsură să judec prestaţia sa.

 10. Eduard şi Bianca

  Foarte frumos numărul lor. Foarte, foarte frumos. Pur şi simplu un adevărat magician. Adevărat, nu acolo e nişa lui, dar sunt convins că viitorul lor va fi altul, după acest concurs, indiferent dacă e vorba de petreceri corporate sau circ real.
  PS: Bianca are un corp fuarte frumos, dar ar trebui să facă ceva cu nasul.

 11. Claudiu Udrea

  Îmi pare foarte rău de Claudiu. Un om simplu, pe care l-au trădat emoţiile. Cu puţină cultură muzicală, puţin antrenament, ar putea fi foarte bun ca dizeuz prin restaurante de lux sau cazinouri. Are o voce frumoasă, un timbru frumos şi un accent în engleză la care nu te-ai aştepta, de la un om de condiţia sa.

 12. Veveriţele vesele

  De ăştia chiar m-am mirat că nu au ajuns în finală. Pentru că practică umorul tip vacanţa mare sau bendeac, umorul în care se caută comicul prin urlete, sex şi penibilitate. De unde rezultă că publicul nu e chiar prost, ci doar consumă ceea ce i se oferă, iar dacă a avut şi alte variante, s-a îndreptat spre calitate, nu prostie. Drum bun, sper să nu mai aud niciodată de ei.

59 comentarii

 1. Lasand la o parte concursul, e de retinut o concluzie pe care o propovaduiesc si eu si multi altii cand ni se da ocazia: ”De unde rezultă că publicul nu e chiar prost, ci doar consumă ceea ce i se oferă, iar dacă a avut şi alte variante, s-a îndreptat spre calitate, nu prostie. ”

  0

  0

 2. #2

  La Rares Deac, se vede ca esti invidios pe muschii lui, deh n-are burtalau ca tine … tic tac.

  0

  0

 3. whoaaaa. cat de mult ai scris

  0

  0

 4. Mie nu îmi place emisiunea dintr-un singur motiv: Nu se poate compara o persoană care cântă cu una care face „magie” de exemplu.
  E ca şi cum Steaua ar juca fotbal cu Dinamo fiiecare pe alt teren. Nu se poate…

  0

  0

 5. #5

  Cam aceleaşi păreri le am şi eu vizavi de cei ce au prestat până acum în semfinale. Mi-a plăcut foarte mult Claudiu Udrea şi aşa cum spui tu cu puţină muncă îl şi văd cântând în restaurante. De altfel mi s-a părut cam cel mai fericit că şi-a împlinit visul de a cânta pe scenă. Indiferent de ce mai uremază în celelalte două semifinale Ballance şi Iustin se luptă pentru titlu.

  0

  0

 6. #6

  „Tu, da ci niroasî aşa? Ti-ai băşât?”
  Eu zic sa scoti ceara din urechi :) sunt absolut convins ca respectivele nu vorbeau despre asta dar .. stii cum e telefonul fara fir.

  0

  0

 7. arhi, cum as putea sa vin si eu vineri seara la emisiune ? pot sa „te mituiesc” cu o bere ? :D

  0

  0

  • #8

   nu e ca si cum as decide eu :)) eventual, poti vorbi cu costin.ro

   0

   0

 8. #9

  Genial feedbacku’, ma uit si eu la show cu placere si am observat cativa concurenti care o dau la sentiment. Nu vreau sa se asemene cu Dansez pentru tine sau alt bullshit lacrimogen. Din punctul asta de vedere nu mi-a placut hip hoperu’ ala ca se bazeaza pe drama iar Cristina si Alina au procedat la fel. Sper sa nu castige :). P.S. mi-a placut dansul de la final cu mastile celor din juriu, asta spre deosebire de restul coregrafiilor pe care le-am mai vazut la ProTV.

  0

  0

  • #10

   Da, poate exagereaza. Pe de alta parte, na, fir-ar al dracu’ de copil tampit si dobitoc, care nu intelege ca toti ajungem mancare pentru viermi, poate chiar e afectat de faptul ca i-au murit parintii, si poate pe bune se gandeste la ei si vrea ca, prin ceea ce face, sa-i faca mandri…chiar daca ei nu mai sunt printre noi. Ah, si da, poate il doare la doi metri in fata pulii de ce spune cineva care habar n-are cu ce se mananca treaba asta. Pe mine fix acolo m-ar durea.

   Nu in ultimul rand, chiar si daca exagereaza e complet aiurea sa ii pui chestia asta in carca – e treaba juriului sa decida cine e bun cu adevarat.

   0

   0

 9. Si mie mi s-au parut aiurea locurile 3 si 4. Valentin chiar merita sa mearga mai departe, ma asteptam sa iasa pe locul 1….

  0

  0

 10. #12

  Mă laşi frate cu muierea aia la saxofon? Voi aţi văzut ce paranghelii face Toni Ciolac la saxofon?

  0

  0

 11. Sunt intru (aproape) totul de acord cu tine. Dar basinosii aia de la Akikai nu au facut absolut nimic nou fata de preselectii. Doar ca era s-o decapiteze pe una. In rest au dansat putin la inceput, dar dupa fix aceleasi balarii. Si mie mi se pare un domeniu cu potential, dar astia nu il au.

  Hairstilistul si pe mine m-a impresionat intrucatva, dar alea veneau cu frezele gata facute si ala doar le fila. Ar fi fost o miscare interesanta daca ar fi adus o pletoasa d-aia fara nici un fel de freza si ar fi frezat-o funky in direct.

  Balbaitul avea un potential enorm pe domeniul ala de prosteala, dar nu l-a ghidat nimeni. A iesit un penibil. Idem la fratii Paunescu care la preselectii pe mine m-au dat gata si la semifinala nu imi venea sa cred ca s-au luat in serios.

  Cat despre Tutu, mie mi se pare ca are niste versuri foarte bine legate in el. Mi-a placut si mesajul, poate exista anumite motive pentru care n-a ajuns la tine, dar te asigur ca a fost un mesaj foarte bine spus. Am ceva oarecum cu vocea lui, care nu e aia de hiphopper autentic, dar si Eminem e pitigaiat si a avut succes datorita versurilor.

  Eu acum abia astept semifinala viitoare si mi-am dat seama ca nu ai cum sa iti faci o idee pe baza prestatiei din preselectii ca unii raman la acelasi numar, altii te impresioneaza cand te astepti mai putin

  0

  0

 12. #14

  Ăla care încearcă să-l imite pe Michael Jackson e un jarcalete

  0

  0

 13. Ah, inca ceva. Valentin se misca extraordinar. Are ceva din popperul de la So You Think You Can Dance, doar ca ii lipseste coregrafia. Are miscari extraordinare in el, iar daca ar lucra cu un coregraf ar putea face foarte multe.

  0

  0

 14. m-am mirat si eu ca pustiul ala ce il imita pe Michael a primit atatea voturi incat sa ajunga la baraj. ma intrebam si eu: care e talentul lui? sa il imite pe Maichael..in dans? Michael a fost cine a fost pentru voce, nu pentru mersul ala cu spatele.
  a treia semifinala se arata foarte interesanta. Sunt concentrati cam multi bunicei intr-o semifinala

  0

  0

 15. Stie cineva cum se numeste melodia de la 1:36 din clipul cu Valentin ? Multumesc.

  0

  0

 16. Cred că a doua semifinală a fost mult mai echilibrată decât prima. În prima au strălucit clar Narcis și cei de la Ballance. Dar zău că nu-i vedeam în finală pe soții Luca. Nu că n-ar fi impresionant ceea ce fac ei dar pur și simplu nu au cum să aducă ceva nou de fiecare dată. Preferam Titanii și chiar la un moment dat am crezut c-au fost „sabotați” ca să ajungă cei de la Trouble în finală.

  Din semifinala 2 l-aș fi văzut pe Valentin mergând mai departe. La Alin Țuțu am remarcat și eu șantajul sentimental dar mă așteptam să ajungă în finală. Pe locul 3 tot Akikai aș fi pus. Cu aceeași motivație pe care a oferit-o și Andi Moisescu când i-a ales. Fac spectacol.
  Trouble mi s-au părut încă din preselecții împinși de la spate de cineva cu pile. Am mai auzit de ei, au fost printr-un concurs undeva pe afară, au mai apărut și pe la TV (pe la Happy Hour chiar dacă nu mă înșel). Nu pot să pun exact degetul pe ce m-a enervat la ei dar dintre toate trupele de dans trecute de preselecție ăștia chiar nu m-au impresionat cu nimic.

  0

  0

  • #19

   Fix de aceeasi parere sunt si eu cu referire la trupa Trouble, ma uit des la emisiuni de streetdance, concursuri pe net etc. , si am vazut lucruri cu mult mai spectaculoase. Plus ca cei de la Titanii au facut un show de 10 ori mai bun, chiar meritau sa treaca, si erau si al naibii de simpatici :D
   Faptul ca Valentin n-a trecut a fost o mare dezamagire pt mine, omul ala se misca genial, e carismatic, e dragut.. are tot ce trebuie ca sa aibe succes in domeniul ala.

   0

   0

 17. @stefan J piesele sunt: mims- like this, gyft – they just dont know si nas&damian marley-patience

  0

  0

 18. #21

  O intrebare :
  Mihai Petre e la fel de antipatic si in realitate sau TV-ul il face asa ?

  0

  0

 19. #23

  arhi lasa ca ascult eu rap.Ala wannabe are niste versuri gen pepe si ca b-boy o suge mai rau ca alina plugaru

  0

  0

 20. #24

  Am purtat discutia asta si pe un forum. Imre, in afara de 3 minute de dans ce mai stie sa faca? Adica il aduci pe ala la o petrecere, danseaza 5 minute, si gaTA???? Michael a murit si este clar pentru toata lumea ca nu il poate imita nimeni , a fost unic si va ramane unic, la fel ca elvis. Intradevar dansa cu patos dar nu avea ce sa caute in finala, pur si simplu atat stie sa faca.

  De Paun mi-a parut tare rau , era super simpatic .

  Despre cele 2 piggish am aceeasi parere, prea se victimizau, prea se plangeau, vai doamne sa vezi asa si pe dincolo. Probabil d-aia nici nu au reusit pana acum , ca vocile alea le au de mult timp , nu le-au descoperit la preselectie .

  Mai revin cu impresii pe viitor, si eu sunt la fel de mare fan , nu am pierdut o secunda din emisiune pana acum :)

  0

  0

 21. Geez, cat ai scris! Trebuie sa recuperez, privesc in reluare, ca sa fiu in forma saptamana viitoare :P

  0

  0

 22. Ballance sunt cei mai tari!

  0

  0

 23. #27

  Si eu am avut aceleasi preferinte: Valentin, Balance, trupa Trouble si tipe alea 2 care canta misto….
  Din pacate au ajuns in finala doar tipele… si 2 kkturi.
  Tipul cu Hip-Hop-ul nu e cu nimic mai special decat alte 10 sau sute de hip-hoperi underground
  Trupa de arte martiale – whatever… da nu-ti trebe neaparat talent pentru asa ceva… Iti trebuie exercitiu, perseverenta, munca orice altceva…

  0

  0

 24. Adrian Tutu – ii dai un miel de paste :))
  Santaj emotional clar insa tipul are flow si un timbru vocal caracteristic genului pe care il canta. Ma asteptam sa vina cu niste versuri care sa rupa insa m-a dezamagit.
  De Valanetin Paun imi pare si mie rau, nici acum nu am inteles de ce nu a ajuns in finala.
  Grupul Akikai – astia de faceau salate pe scena zic ca sunt ok insa nu pentru finala pentru ca eu nu am vazut un talent in ceea ce fac ei ci multa munca si daruire.
  Ma bucur pentru Cristina ca e din acelasi oras cu mine si am avut ocazia sa o ascult live de cateva ori pe la petrecerile din oras, are o voce exceptionala.

  0

  0

 25. Eu nu pot sa inteleg de ce s-au calificat in finala veveritele vesele, dracula(va aparea in una din semifinalele urmatoare) si ala care imita animalele. Eu cred ca brigada 2petrei era mult mai buna decat veveritele vesele… In fine. Legat de finalisti, ma bucur ca nu s-a calificat Michael Jackson JR.

  0

  0

  • Eu nu pot sa inteleg de ce s-au calificat in semifinale(*) veveritele vesele…. Mda, tastatura asta.

   0

   0

 26. #31

  2.11 mi-a plăcut super super mult! Săracul :-(

  0

  0

 27. ai rupt tot cu articolul asta, mi-a placut ca a fost o parere de la fata locului, am vazut ambele emisiuni da na, mai mult mi-a placut ce ai scris, de comentat ii las pe altii mai talentati

  0

  0

 28. #33

  Offtopic: Arhiblog se incarca foarte greu de la o vreme. Acasa, pe RDS, mi se intampla, la serviciu, de pe tel (ORANGE) si la un prieten acasa (UPC), se intampla la fel… Ai vreo idee? :) Se intampla de vreo saptamana..

  0

  0

 29. Deloc surprins. Doar foarte placut impresionat.

  0

  0

 30. #36

  nu stiu unde-s hostate fisierele astea, da pe extern se incarca o data la 5 secunde (fara exagerare). si vorbim de 2 minute in 640×480???

  0

  0

 31. Bănuiesc că e foarte mişto senzaţia din studiourile MediaPro din momentul transmisiei! :)

  Mie mi-a plăcut mult domnul cu step-ul!

  0

  0

 32. N-am avut rabdare sa citesc tot…

  0

  0

 33. Nu-s genul care se uita la Dansezi pentru tine, Romanii au talent sau alte din astea. Dar cand ma pune nevasta sa ma uit, ma uit :)

  Copilul ala pe numele lui Narcis m-a intors pe dos: nod in gat, piele de gaina, ochi umezi plus ca m-au trecut oarece calduri. Duceam un ibric spre bucatarie cand am trecut prin fata TV-ului si am intepenit in stand-by pana a terminat copilul asta ireal de talentat de cantat.
  Si te contrazic aici Arhi: nu m-a deranjat costumul, ca n-am apucat sa-l vad, si-n pielea goala daca presta tot aia era. Nici gestica, usor nenaturala pe alocuri, n-am remarcat-o decat la revizionare, pe net.

  I-am zis nevestei, dupa actul astuia, ca daca as fi concurent la RAT si l-as auzi pe Narcis cantand, mi-as face frumos bagajelu’ si hai acasa, ca e scump hotelul la Bucuresti si pierd vremea pe-acolo. E imposibil sa nu castige.

  Nota 10 si pentru Ballance, dar oricat ar munci omul, unde pune Dumnezeu un strop de talent (la Narcis ma refer) iese ceva ce nu poti egala. Nu-s expert, dar cred ca daca reuseste sa treaca de pubertate cu vocea asta si isi creaza si un fundament tehnic solid, Narcis poate deveni mult mai bun decat Vitas.

  In rest, excelenta cronica Arhi.

  0

  0

 34. Se intampla ceva cu comentariile Arhi. Am scris bunatate de mesaj si dupa clic s-o dus la Necuratu’, fara urma… :(

  0

  0

 35. #43

  Asta cred ca e cel mai lung post al tau-am i right or not?!

  0

  0

 36. @Filip:

  Băi nene, tu mai comentezi mult aşa? Las-o dracu de treaba, n-ai pic de bun simţ. Mă enervezi rău de tot. Aia nu-ţi convine, aia nu-ţi convine, aia nu-ţi merge. Şi mie îmi pui întrebări deplasate. Şi lu ăsta la fel acu. Cu ce e el de vină că n-ai tu internet? Ce înseamnă asta? Potoleşte-te şi vezi de treaba ta, că ţi-o iei până la urmă.

  0

  0

 37. #46

  aia cu cainele chiar nu stiu cum a ajuns si in semifinale :| a fost praf de la inceput…oricum m-am distrat copios pe seama ei avea o moaca de elefanta :)):))

  0

  0

 38. #47

  @Filip:

  Esti simpatic, nu esti baiat rau, dar potoleste-te odata si nu mai pune intrebari proaste la lume, ca iese cu scandal, manca-ti-as gura

  0

  0

 39. #48

  Arhi, mergi şi la semifinalele de săptămâna asta? Abia aştept emisiunea de vineri şi sunt curios ce păreri o să ai şi tu de restul concurenţilor.

  0

  0

  • #49

   magicsebi » teoretic merg. practic, sa vad daca ma mai primesc :)))

   0

   0

 40. #50

  „Pe scenă păreau despărţiţi de soartă, viaţă şi, eventual, un tren. ” :) 10X!

  0

  0

 41. Arhi, in legatura cu acel echilibru „inuman” dupa cele 400 de rotatii, crede-ma nu-i ceva imposibil, asta daca are cine sa te antreneze pentru asa ceva. :-D Am facut cativa ani buni de dans sportiv si da…e destul de greu sa nu ametesti dupa prea multe rotatii, dar cu putina ambitie se poate. Oricum, de invidiat ca la varsta dansei chiar POATE asa ceva si intre timp sa mai si cante.

  0

  0

 42. #53

  inca ceva ce m-a enervat si am uitat sa scriu in primul comentariu. 1,61 euro pentru un sms? prea mult si multi oameni nu au votat din aceasta cauza. Daca ar fi fost un pret de 0,50 euro pe sms, cu siguranta ar fi fost mai multe, si ca numar dar si ca valoare finala mai mare.

  0

  0

 43. #54

  Trupa Ballance e foarte tare. Ce fac ei la 2:20 e ireal.

  0

  0

 44. #55

  Bucuresteanule ai stricat gluma pt ca esti berbec :). Ea vine cam asa: Tu, da ci puti aşa?? Ti-ai bieşât?? Cuvintele transformate cu bă la inceput va apartin voua. Paceeeee :))

  0

  0

 45. #56

  @A. Freigedank: get a life!

  0

  0

 46. #57

  Am si eu doua comentarii de facut aici:
  1. In Romania nu te poti baza ca un asemenea concurs e o rampa de lansare pentru nimeni. In afara de cativa concurenti de la Dansez pentru tine care au ajuns in trupa de dans a protv-ului (n-au ajuns staruri dar macar au un job in showbiz) si in afara de Catalin Josan, in rest nimeni n-a mai facut cariera pentru ca s-a remarcat la TV printr-un talent sau altul. Astazi staruri sunt nulitatile cu care se fac bani facili: e mai star Adelina Pestritu decat castigatorul Megastar 2 (isi mai aminteste cineva cum il chema?). Astfel, nimeni nu va investi in Valentin Paun (favoritul meu) sau Eduard si Bianca.
  2. Fetele grasute stiu asta. Cristina Bondoc a mai fermecat odata tara prin talentul ei, la primul megastar. Atunci a aflat ca intre o slabanoaga sexi si afoana si o cantareata talentata grasuta, slabanoaga va castiga intotdeauna. De aici scepticismul lor, interpretat de tine drept plangaceala. Mai mult, chiar daca ar castiga, ele tot n-au nicio sansa in showbiz in Romania.

  0

  0

 47. #58

  Stie cineva cum se numeste piesa de la Akikai din a 2-a parte a filmului? (minutul 2:00)
  Mersi

  0

  0

 48. #59

  ce de c**t se comporta juriul cand alege intre locul 3 si 4 …. vineri nimeni nu a spus nimic despre catelusa vanda ….adica nah trec aialalti da macar comenteaza si tu ceva acolo ..da ai un caine destept ..de descurci ai putea sa iti deschizi ceva sa antrenezi sau *** orice …nu , da trec aialalti si aia e gata … macar s-a dus Andi sa o felicite

  sambata la fel …nimeni nu a vb nimic despre al 2 lea act … eu te vreau pe tine si pe aialalti nici nu ii bag in seama

  si alta chestie care nu stiu daca a-ti observato … al 12-lea act e devantajat … si vineri si sambata , imediat ce si au terminat perormanta s-a dat start vot ( inainte sa se arate numarul de telefon sau numele sms-ului

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]

O să pun aici conținutul articolului rusesc, că știu că nu o să vă uitați pe el, dacă vedeți că e în rusă. The company „Yandex” has developed a way to determine the income of users of their services. The corporation has already registered the corresponding patent, which Izvestia has familiarized with. From the […]