Scris de Guest_ Author

Țineți minte asta când se va anunța câștigătorul. Care va fi persoana care dă cel mai bine pe teve, nu cel mai talentat sau cel mai mișto. Va fi persoana care va avea cele mai mari șanse la o carieră, din cauza charismei, sânilor, urechilor, nu persoana care are cel mai mare talent.

Din același motiv există Anda Adam, care sunt aproape sigur că e experimentul nereușit al unor studenți la estetică, Ruby, care e un pitic de grădină cu silicon, sau Ștefan Bănică jr., care e fiul lui tacsu și i-a băgat mâna la bijboacă Oanei Sîrbu, pe vremea când toată lumea visa să facă asta.

Când îl văd pe Mihai Petre cum se miaună excitat, în față celor cu dresură de jigodii, îmi vine să sparg televizorul. După care îmi aduc aminte că anul trecut tot niște câini au avut talent mai mare decât ceilalți români.

Și ultima.
A ajuns atât de slab concursul ăsta, încât juriul se ridică în picioare și aplaudă performanțe pentru care, dacă le-aș vedea pe stradă, nu aș scoate 50 de bani, să îl scot din foame pe performer.

Trist. O emisiune cu potențial a ajuns în maxim de derizoriu.
Aștept cu interes Vocea României și mizeria cealaltă, de la antenă. Acum, dacă nu mai e Brenciu, marele cantautor necunoscut, se schimbă total calimera, nu mai are cu cine se înjura valoarea intrinseacă numită Loredana Groza.