Romantismul nu a murit

Romantik….

Publicată de Halid Arsajev pe 29 Octombrie 2017

5 comentarii

 1. Turci. Se vede pe fata ei ca regreta „afacerea” facuta de ta-su. Ca a fost vanduta de cand era mica, altfel nu alegea asemenea starpitura dizgratioasa de „barbat”, daca era alegerea ei.

  0

  • Daca e proasta, ce sa-i faci?

   0

  • Nu tine de ea. E vorba ca a vandut-o ta-su de cand avea vreo 12 ani. A batut palma cu tatal mirelui pentru suma de x bani. Inca se mai practica treaba asta. Nu te uita ca sunt membri UE.
   Insa na, astea sunt speculatii. Stiu ca si la tigani se practica obiceiul asta.

   0

  • #4

   ma oripileaza cat de pe langa poate sa fie baiatul asta in unele comentarii. si tine sa comenteze la absolut fiecare post.

   0

  • #5

   Francesco: Meri la nani, poate ai pastele maine, Turcia nu e in UE!

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.

PC Garage are o țintă ambițioasă pentru acest Black Friday, vânzări de peste 45 de milioane de lei și livrarea a 90% din comenzi în maxim 5 zile. Mai mult decât atât, își propune odată cu angajamentul de expediere și un scor NPS de peste 80 pentru clienții care lansează comenzi de Black […]

Și pentru că mai este o singură zi până la marele eveniment de shopping al anului, am încercat să o iau pe panta amintirilor și să mă gândesc la ce mi-am cumpărat de Black Friday, de-a lungul anilor. Cred că primul lucru luat de Black Friday a fost hardul acela SSD de 120 […]