Rompetrol ca-n Kazahstan

Pentru ca tot remarca ieri lumea ca m-am indragostit de banci, astazi o sa remarce ca m-am indragostit de benzinarii.
Aveam un card Fill&Go de la Rompetrol. De fiecare data cand ma duceam sa il platesc, intotdeauna exista probleme cu POS. Nu mergea sa platesc, trageam cardul ala pana ma plictiseam. De fiecare data, scuze jenante, ca nu e vina noastra, ca o fi ca o pati. Astazi in schimb, am patit cea mai neagra chestie.
Ma duc sa platesc, ca de obicei POS-ul a facut figuri. A trebuit sa imi bage de doua ori cardul prin el pana a mers. Vizavi de benzinarie, e o filiala de banca, unde aveam eu treaba si de pe al carei card am platit. Ma du la banca, scot un extract de cont, supriza, imi lipseau 500 de lei. OK, 250 benzina, dar 250, unde sunt? Intru, cer un extras de cont, si surpriza. Domnii de la Rompetrol incasasera de doua ori aceeasi suma. Stau vreo jumatate de ora prin banca, desi ma grabeam, ca sa anulez plata respectiva, si ma duc la benzinarie, sa le atrag atentia de problema.
Acolo, alta surpriza. Doamna sefa statie Rompetrol – Far, din pacate nu ii stiu numele, ca il ofeream, nu voia sa ma lase sa fac reclamatie. Ca nu am cum sa dovedesc ca ei mi-au oprit banii de doua ori, si asta e. Indiferent de ce ii spuneam, o tinea una si buna, ca nu am de ce sa fac reclamatie, ca e o prostie ce zic. Eu venind de la banca de peste drum. Unde imi salvasem banii de ei.
Pana la urma, s-a indurat sa imi ofere formularul de reclamatie, dar intre timp, am decis ca nu mai doresc sa conntinui sa colaborez cu ei. Drept urmare, mi-am rupt cardul, si l-am oferit drept cadou de sarbatori.
Ulterior, a venit si un sef de zona, sau ce o fi fost, care m-a luat cu „explica-mi dom’le si mie, lasa smecheriile astea. eeeeeeee, daca nu te intereseaza si esti smecher, eu nu mai dau nici un telefon nimanui”.
SUnt curios ce raspuns primesc in astea 30 de zile. Ca scandal a fost, ceva ceva.
PS: Desigur, datele personale din poza au fost sterse.

7 comentarii

 1. Foarte bine ai procedat. Sa se stearga la fund cu el si cu miliardele lui Patriciu

  0

 2. niste retardati. adevarul e ca imi mergea nova ca un cur cu benzina de la ei, dar preferam sa alimentez de acolo, ca aveam cardul. dar mai sunt si alte firme cu carduri

  0

 3. #3

  si eu am avut probleme groaznice cu benzina de la rompetrol. am tot o nova (din aia dotata cu un carburator) si asta vara am tras 2 saptamani, dupa ce am alimentat de la rompetrolul din bran.

  0

 4. Nova nu merge cu apa? … uhm . Io zic sa alimentezi din Marea Neagra (a se citi Black Sea) direct :D

  0

 5. #5

  DECI…..ROMPETROL….sa va spun o poveste de la constanta cu posturile vacante de conducatori auto la care au aplicat circa 150 de persoane . totul a inceput de la un simplu anunt ANGAJAM SOFERI LA ROMPETROL……pentru constanta (navodari) 20 de posturi . concurs de indemanare si test psihologic ….o zi pierduta pur si simplu aiurea …de ce???….pentru ca cei care au luat si proba practica si psihologicul au intrat la interviu unde au avut o foarte mare surpriza ,….ceea ce li s-a spus a fost ceva de genul……NE PARE FOARTE RAU DAR NOI CAUTAM SOFERI DIN NAVODARI !!!…..teoretic si practic s-a tinut concurs dar doar pentru formalitati si pentru ochii lumii ca vezi doamne noi am avut nush cate sute de soferi la concurs si i-am ales pe cei mai buni…..aiurea ….AS VREA SA INTREB PE CEI DE LA ROMPETROL……CAT A COSTAT POSTUL (IN SHPAGA VORBIND) ???

  DE AICI ACCIDENTE CU ATATEA CISTERNE PENTRU CA PE UNII NU II INTERESEAZA DECAT BANII CARE-I INTRA IN BUZUNAR !!

  PENTRU ASTA DOMNILOR DE LA ROMPETROL…..RUSINE SA VA FIE !!

  0

 6. #6

  rusine!

  0

 7. #7

  Rompetrol – Far – Nu are rost sa ne miram! :)

  vineri 08.05.2009, in tancul de benzina Alto 101 a fost „o benzina mai grea” mi-a spus sefa de statie. Cei de la reprezentanta Toyota, unde am ajuns cu masina pe platforma, evident :), mi-au zis ca a fost o motorina de toata frumusetea! De la Rompetrol – Far cu 5 litri benzina + 45 litri motorina am mai parcurs cam 15 km! Va sfatuiesc sa nu incercati combinatia decit daca e masina sotie/sotului si va enervat rau!

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]