33 comentarii

 1. #1

  Eram prin 99 si se insura un var de la tara, nunta traditionala la cort, cu brazi impodobiti si oglinda plimbata prin tot satul. Am fost nevoita sa fac semnul ala de la intrarea in cort cu „Bine ati venit!” si dupa ce l-am agatat frumos am avut 10 oameni care au venit la mine sa-mi spuna ca am gresit, ca trebuia sa scriu „Bine a-ti venit!” Ba chiar mi-a venit o ruda de-a miresei sa-mi spuna ca i-am facut de ras ca am scris gresit.
  Am stat si le-am explicat diferenta dintre a-ti si ati, doar bunicul a inteles :(

  0

 2. #9

  treaba mai naspa e ca greseala a fost facuta de gogul care face intretinerea caselor de marcat, care n ar trebui sa fie chiar ultimul prost.

  altfel: casa de marcat nu i acasa!

  0

  • #10

   c’mon … gogul care face intretinerea caselor de marcat e un individ care – cel putin teoretic – nu are nevoie nici macar de liceu terminat. Nu are nevoie decat sa curete de praf anumite componente, sa le unga, sa schimbe tusul, sa rezolve mici probleme la fata locului.

   io’as zice ca problema e de la imprimanta. ;-) au hardcodat aia mesajul gresit in ROM.

   0

  • s-avem pardon, intr-o casa fiscalizata nu umbla gogul respectiv decat la defecte. in rest, umbla autoritatile dragului nostru stat si cei ce se ocupa cu asta de la firma respectiva

 3. Al naibii ca n-ar gresi la pret sa puna litrul 0.57 lei…

  0

 4. #14

  Am incercat odata ca sa-i explic unei persoane de la care aveam pretentia, care-i diferenta intre vi, vii si viii, dar m-am lasat pagubas. Eu l-am invatat ca sa puna cratimele pe-un coleg de banca si-si aminteste si acum cu groaza cum il terorizam cand il vedeam cat de gresit scrie si-mi reproseaza ca-s nebun.
  P.S. Am avut odata o profesoara, care a corectat niste teste in timpul orei, iar de fiecare data gand gasea cate o greseala gramaticala, il facea de cacat pe respectivul, iar din toate cei aproximativ 30 care eram in clasa, doar vreo 4 nu am avut greseli.

  0

  • #15

   Romana e o limba de cacat cu o mie de reguli stupide. Nici macar cetatenii ei nu pot sa o inteleaga corect…

   0

  • #16

   Ei = Romaniei

   0

  • #17

   Dexter, mi-ai facut seara =))

   0

  • #18

   Macar limba asta de cacat are reguli, spre deosebire de Engleza si Germana, care au niste cuvinte, pe care daca nu le vezi scrise, habar n-ai cum sa le scrii, daca-ti sunt dictate pentru prima data. Si daca limba noastra e grea, atunci ce sa mai zicem de Poloneza?

   0

  • Cum sa fie romana o limba de cacat cand o scrii asa cum o vorbesti. Tot ce trebuie sa faci este inveti niste articole, prEnume etc.

   Nici acum nu inteleg cu s-a gandit cineva sa inventeze o limba care se vorbeste intr-un (sunt pe stil stil vechi) fel si se scrie altfel (vezi franceza, engleza, germana …)

   0

 5. #20

  Ar mai fi:

  Bine. Ati venit?
  Bine a-ti. Venit?
  Bine, a(t)i venit?
  Bin-e at-i venit

  0

 6. Pai astia de la Rompetrol nu-s kazahi? Poate la ei asa se scrie…

  0

 7. Este extrem de important sa stii gramatica. Dintr-un singur motiv:
  Pentru ca e mai bine sa fi futut. Decat sa fii futut.
  Parerea mea

  0

 8. @Ali, ii forte fimplu :)

  la „Fi” se mai adauga o pula (prin urmare ‘fi’ se transforma in ‘fii’) si pula aia o primeste nenea:
  – sa fi futut (sa futzi tu pe cineva)
  – sa fii futut (deci o pula in plus, adica sa te futa cineva pe tine).

  PS. Poate nenea chear nu a pricipit :)

  PPS. Greselile au fost inserate intentionat.

  0

 9. Unul la fel de inteligent lucreaza (sau lucra si pentru Lukoil) : http://catalinpop.ro/blog/wp-content/uploads/2013/08/lukoil_analfabeti.jpg
  Am dat link catre screenshot pentru ca intre timp au corectat greseala pe site ( https://www.club-lukoil.ro/loyalty/Login.aspx )

  0

 10. Bolul nostru cu petrolul este pretul dus cu presul.

  0

Citește și...

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]

Am citit un comentariu cum că să pun tutorial, cum am făcut NAS din PC. Cred că s-a înțeles eronat. E un PC cu windows 10 pro, pe care este pus un Plex, pentru streaming de filme. E singurul lucru la care folosesc NAS-ul, nu fac backup, nu țin chestii în […]