rromânul, acest viţeluş fraier

După ce au băgat plata ajutorului de şomaj şi pensie pentru DDA-uri, domnul Boc a zis ` vedeţi că de la anul le şi dublăm`. Brusc, viţeluşul rromân a uitat că protesta împotriva unei ilegalităţi, că un creator nu beneficiază de pensie sau şomaj şi a început să protesteze împotriva măririi.

După ce l-a lăsat să fiarbă în suc propriu, Boc a decis `hai mă, că nu le mărim, le lăsăm la 16.5%. Plus 16% impozit, ăla pe care îl plăteaţi deja.`
La care viţeluşul rromân a respirat uşurat `e hai, la 16,5% chiar merge, e o sumă mică`. Uitând de unde pornise de fapt protestul.
Nu, strămoşii rromânilor nu au fost homosexualii Traian şi Decebal.
Ci Joiana şi Haram.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. AHAAAA…bun finalul..:)))

  Thumb up 0
 2. Este o tehnica ce le-ar folosi si baietilor la mall:

  Uite ce-i fa: vii la mine acasa, iti dau papacioaca, fata – spate, vine si var-meu si il rezolvi si pe el, stai doua zile si pleci acasa cu 2000 de parai.
  NU, NU, NU, striga ea infioarata!
  Bine, bine, nu mai plange! Hai in masina sa-ti dau doar o papacioaca. 😉

  Thumb up 0
 3. ei, asa vin…

  Thumb up 0
 4. #4

  Astea deja sunt „rautacisme”. Rog sa intervina un gibon, pardon…un basist care sa-i explice lui arhi ca nu mai merge asa, destul au furat cei cu dda si destul au stat pe spinarea oamenilor cinstiti. Si intradevar nu incurajarea muncii este solutia ci cresterea pana in panzele albe a taxelor.

  Thumb up 0
 5. Chiar nu vad nici o solutie. Ei pot da cate legi vor, 10% , 15% la sumele pe care le iau ei de la stat, char nu se simt. Chiar daca ar plati impozitul la tot ce au adunat in toti anii astia, nu s-ar simti. Ei au ce pune pe masa, pe urmatorii 150 ani. Restul 20 milioane de oameni, se gandesc daca nu cumva mananca cartofi copti si saptamana urmatoare.

  Thumb up 0
 6. In comparatie cu HTC, aifonu-i primu’. Am auzit si un banc cum ca cei de la Apple s-au bucurat cind a iesit HTC, ca asa lumea nu se mai plinge ca-i scump aifonu, ca nu tine bateria, ca pierde semnalu’, toti o sa zica de acum: decit rabla aia de htc, mai bine mai pun ceva bani si iau iPhone!

  Thumb up 0
 7. Oops! Am gresit articolu’!
  Scuze!

  Thumb up 0
 8. :))))) ultimele două fraze sunt funny de tot măi arhi :)))

  Thumb up 0
 9. Este o tehnică de manipulare clasică, numită „strivitul cu uşa” sau „alege răul mai mic”. Cred că se preda la academia „Ştefan Gheorghiu” prin anii ’50. 😆

  Thumb up 0
 10. genial

  Thumb up 0
 11. vitelus?? cred ca bizonas ar fi mai corect:))

  Thumb up 0
 12. are we sheep or what ?

  Thumb up 0
 13. Ar fi bine sa nu isi puna IT-ul in cap. Unii se pricep la tot felu de chestii si cine stie ce iese.

  Thumb up 0
 14. #15

  ce vitzelus draguuuutz! seamana cu catelul meu. :-*

  Thumb up 0
 15. da n-are corp de vitel doar fata atat!!
  la ce coada are zici ca e de pisica
  corpul de caine
  Bingo e o struto-camila

  Thumb up 0
 16. fratioare, da’ cu pisica aia ce-ai avut, saraca?

  Thumb up 0
 17. Frumoasă specie….vițelușul rromân

  Thumb up 0
 18. Era un film pe vremuri- Hangar 18. Acolo, unul din personajele principale, aflat intr-o situatie disperata, spunea un banc:

  Un tip pleca de acasa si roaga un vecin sa aiba grija de resedinta lui. La un moment dat suna sa vada ce-si-cum:
  – Alo, vecine ce face pisica mea?
  – A murit.
  – Bai vecine, da-o-n pana mea, era batrana, ma asteptam, da’ chiar asa de insensibil sa fii?!? Asa se anunta un deces?!? Nu puteai sa ma iei si pe mine incet, c-o poveste: Domne, sa vezi, alaltaieri ti s-a suit pisica pe acoperis si a cazut. Am luat-o si am dus-o la spital, bla-bla-bla, ca la sfarsit sa-mi spui c-a murit? Bine, da-o dreacului de matza, ce face mama?
  – E pe acoperis!

  Guvernul nostru stie bancul! :-)))

  Thumb up 0