Rudel Obreja a avut dreptate

Pentru că Federația Română de Box a câștigat la TAS procesul împotriva AIBA, asociația care scotea în afara tuturor competițiilor sportive boxerii români, dacă Rudel Obreja nu demisiona din fruntea federației. Asta pentru că i-a prins cu șomârleaua, mânărind arbitri prin competiție.

Nu vorbim de imixtiunea unui organism în treburile uneifederații naționale, că se practică. Nu uitați de UEFA, care a decis ce firmă trebuie să se ocupe de gazonul stadionului național. Pentru că așa trebuie.

Ci vorbim de faptul că, la momentul respectiv, Comitetul Olimpic Român, fără să aștepte vreo decizie a unui tribunal, fără să cântărească faptele, a anunțat prin vocea unui anume Ioan Dobrescu că nu mai susține financiar boxul românesc. Că nu are finalitate, ca să îl cităm pe announcer. Aș vrea să văd acum o poziție oficială a aceluia COR, prin care își pune paie în cap și își dă foc. Sau că îl dau afară pe Dobrescu.

Citiți și filmul acțiunii desfășurate anul trecut.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. „Pentru că Federația Română de Box a câștigat la TAS procesul împotriva AIBA, asociația care scotea în afara tuturor competițiilor sportive boxerii români, dacă Rudel Obreja nu demisiona din fruntea federației. ” ??? Numai eu n-am inteles ce ai vrut sa zici?

  Thumb up 0
 2. Gasesc ei (AIBA) alta cale sa se razbune pe noi, sau pe sportivii din Romania. Cat despre COR, abia asteptau sa le mai ramana niste bani in plus, din cei taiati la box.

  Thumb up 0
 3. @damaGe Nu era o remarca legata neaparat de logica. Mai mult de topica… In fine. Sa zicem ca-i licenta poetica 🙂 Subject closed. 🙂

  Thumb up 0
 4. Off topic: Ai schimbat ceva la aprobarea comentariilor? Cand intra direct, cand intra la moderare…

  Thumb up 0
 5. uefa s-a bagat pentru gazon fiindca au de organizat finala europa league acolo si nu-si pot permite sa iasa brazdele din ghetele jucatorilor sau sa ramana o glezna de zeci de milioane de euro intr-un musuroi :).

  Thumb up 0
  • #12

   Adriyanos » cand e pe banii mei, parca nu imi convine uefa sa imi zica cu cine pun

   Thumb up 0
  • corect, dar gandeste-te si ca finala asta va aduce cateva zeci de milioane de euro in tara. 🙂

   Thumb up 0
  • #14

   Finala nu-i pe banii tai bro… e pe banii lu’ Uefa ( plus ce se mai strange din bilete, reclama whatever). Uefa n-a comentat cu cine s-a facut stadionul… ci doar de gazon ( si asta dupa ce s-a dovedit ca cel pus initial a fost de kkt).

   Thumb up 0
 6. AIBA l-a suspendat pe Obreja si se pare ca nu a avut dreptate, s-a adresat TAS si a castigat. Felicitari Obreja!!! Mie mi-ar placea ca UEFA sa suspende pe Dragomir si Mircea Sandu, motivul: am vazut la televizor cum sotia lui Sandu da bani imprumut la asociatii sportive, tranzactie care pune un semn de intrebare mare, ce e acolo?

  Thumb up 0
 7. #16

  Hmm, Domnul Ioan Dobrescu mai lucreaza pe acolo, nu de alta dar nu m-ar supara sa anunte retragerea sprijinului financiar si pentru hocheiul „romanesc”. Avand in vedere ca nu prea are finalitate.

  Thumb up 0