Rugă pentru dumnezeul comentatorilor de emisiuni sportive

Dumnezeule care eşti tu acolo sus, în raiul huriilor blonde cu sâni mari, te roagă fratele tău ateu neşte treburi, neşte chestii:

Învaţă-l pe Hobana de la sărituri cu schiurile că s-a schimbat şi sistemul de transmisie TV, tipul de schiuri, tipul de săritură şi în general, au trecut vreo 3 generaţii de săritori, iar el tot îi da cu ICARII MODERNI. Omul mă ucide Doamne, fă ceva să nu mai pronunţe mizeria aia.

Explică-le robilor tăi Daniel Bontea şi Marius Ancuţa că gluma lor stupidă, cu care dintre ei are locurile mai bune la privit meciul, hahaha eu am locurile mai bune, nu nu, eu le am, ţi le-am cedat de data trecută, era răsuflată încă de acum 8 ani, când am văzut primul lor comentariu la snooker. Nu a prins atunci, nu o să prindă nici acum doamne, şefii lor tot nu o să îi trimită în deplasare la turnee, cât timp e mai ieftin să îi parcheze într-o bucătărie, cu căşti la urechi şi un tv de 54 de cm în faţă.

AMIN.

17 comentarii

 1. huuuooooo, hobana is the best !!! p-asta cu icarii moderni au observat-o mai multi din blogosfera … si nu numai. in rest, omul are un patos de zici ca-i la radio. doar din cauza lui urmaresc sariturile :)

  0

 2. sunt de aceeasi parere si intre timp am inceput sa ii inteleg si pe cei doi de la snooker. dar poate schimba si ei naibii repertoriul….

  0

 3. La fel cum Turul Frantei nu putea fi urmarit daca era comentat de altcineva in afara de Banciu si Naum, la fel si sariturile cu schiurile nu ar putea fi vazute fara Hobana. Bine ati venti dragi prieteni in lumea Icarilor moderni!

  0

 4. asta cu icarii moderni ar trebui inregistrata la OSIM. daca n-o fi luat-o de pe-afara, The World of Monder Icars =))

  0

 5. Si sa nu uitam: spune-i lu’ Miki ca lumea se uita fara sonor la Formula 1 de cand comenteaza el.

  0

 6. Da-i tare cu Hobana inainte. Chiar daca e inconfundabil la sarituri, o are pe asta cu icarii, pe aia cu „locul de onoare” si intotdeauna multumeste regiei ca il mai lasa 30 de secunde dupa ce iis luase „la revedere”.

  0

 7. Sa nu te reclame ca le-ai pus poza :).

  0

 8. Ma uit la sarituri de peste 10 ani si mi-au iesit „icarii moderni” pe nas. Nu e singurul lui stereotip, le mai are cu „viteza buna la desprinderea de pe masa trambulinei”, „sportivul X porneste acum pe urma de pe zona de elan” etc. Cel mai amuzant e cand se da cu fundul de pamant daca se coboara bara de start si incepe sa planga ca n-o sa vada un record, ii da cu „organizatorii au sacrificat spectacolul sportiv” chiar daca e risc mare sa-si rupa astia gatul. Si asta e ca Micky de la F1, parca ii cunoaste pe toti, au mancat din acelasi bol de ciorba cand erau mici, ii alinta pe sportivi cu „Morgi”, „Simi”. Bleah.
  Prefer sa schimb pe comentariul in limba engleza.

  0

 9. @Arhi Si eu am citit ca Miki ca nu comenta la Digi, dar pana nu vad cu ochii mei nu cred asa minune ;)

  0

 10. doamne, cum comenta meciurile de la mondiale…ar da impresia de plictiseala si la cele mai tari meciuri din liga campionilor

  0

 11. eu, cu sportul, mai pe langa.
  voiam sa zic doar ca, din cate stiu eu, Dumnezeul crestin nu e intr-un rai cu hurii blonde cu sanii mari, intr-unul cu norisri, ingeri, harhe, d-astea. poate l-ai confundat cu Alah si blondele cu brunele. :)

  0

  • @ady: pai si scrie undeva dumnezeule ortodox, crestin sau catolic? lol, vezi ca dumnezeu e o denumire generica, nu e specifica ortodocsilor

   0

 12. harfe, nu harhe. sorry.

  0

 13. ups, da.
  scuze.

  0

 14. Nu inteleg care e faza cu comentatorii de la Eurosport… E singurul post care are comentatori (semi-)specializati la aproape toate sporturile. Eu chiar ma uit cu placere la snooker, sarituri cu schiurile, fotbal etc si trec peste cliseele pe care si le-au format acu’ multi ani. Prefer aceleasi glume de fiecare data unor comentarii care nici macar la fotbal nu corespund imaginilor. M-am saturat sa ma uit pe digi la handbal si sa-mi fie comentat un meci de baschet…

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]