Rugby-ul și Timișoara

Timișoara are o echipă de rugby de succes, echipă numită REC Universitatea de Vest Timișoara. Nu sunt vreun mare fan al sportului respectiv, îmi place să văd din când în când un meci la televizor, am învățat în mare regulile, dar dacă m-ai pune să joc un meci, nu m-aș descurca. Nu neapărat din cauza condiției fizice, ci pentru că e un joc complicat, cu reguli subtile, ușor de încălcat dacă nu ești concentrat.

Credit foto: Dragoș Asaftei
 

Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara.

Branduri participante: Timișoreana, Cramele RecașArsenal ParkBC Timba TimișoaraREC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

 

Parteneri: PRbetaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorsche TimișoaraAmvest, , Restaurant Belvedere.

Parteneri media: 24-FUNTion.
 

Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece

6 comentarii

 1. #1

  Avem şi noi blogger mai frumoşi în România?

  0

 2. #3

  e un sport foarte placut si inteligent… totusi nu e atat de usor de inteles ca fotbalul si atunci duce lipsa de spectatori. PS> Am un coleg de clasa care joaca acolo, trup si suflet pentru echipa!

  0

 3. #4

  un sport ptr care trebuie sa ai oase tari…la sf de meci: „Gasit mandibula cu molar 32 inclus. Schimb cu rotula”

  0

  • #5

   fii serios, accidentari sunt mai rar intalnite decat la fotbal

   0

 4. Ar fi dragut sa fie mai popular, jucatorii de rugby sunt mult mai atragatori decat fotbalistii ;)

  0

Citește și...

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.

Un gest extraordinar de mișto făcut de membrii USR, care au decis, cu majoritate covârșitoare, că Nicușor Dan trebuie să fie candidatul lor pentru alegerile locale. Și asta arată că membrii reali, nu cei de la sediu, sunt mult mai cu picioarele pe pământ decât conducerea și înțeleg că Dan are mult mai […]

Am fost ieri la HardRock Cafe, in Herastrau, dupa un mers prin trafic de imi venea sa ma impusc, pentru ca am auzit ca au burgeri buni. Si da, sunt buni. Exceptand chifla aia cu varf lucios, pe care eu nu o mananc pentru ca mi-e sila, in rest, foarte bun. S-au mancat […]