Rugby-ul și Timișoara

Timișoara are o echipă de rugby de succes, echipă numită REC Universitatea de Vest Timișoara. Nu sunt vreun mare fan al sportului respectiv, îmi place să văd din când în când un meci la televizor, am învățat în mare regulile, dar dacă m-ai pune să joc un meci, nu m-aș descurca. Nu neapărat din cauza condiției fizice, ci pentru că e un joc complicat, cu reguli subtile, ușor de încălcat dacă nu ești concentrat.

Credit foto: Dragoș Asaftei
 

Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara.

Branduri participante: Timișoreana, Cramele RecașArsenal ParkBC Timba TimișoaraREC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

 

Parteneri: PRbetaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorsche TimișoaraAmvest, , Restaurant Belvedere.

Parteneri media: 24-FUNTion.
 

Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. #1

  Avem şi noi blogger mai frumoşi în România?

  0

  0

 2. #3

  e un sport foarte placut si inteligent… totusi nu e atat de usor de inteles ca fotbalul si atunci duce lipsa de spectatori. PS> Am un coleg de clasa care joaca acolo, trup si suflet pentru echipa!

  0

  0

 3. #4

  un sport ptr care trebuie sa ai oase tari…la sf de meci: „Gasit mandibula cu molar 32 inclus. Schimb cu rotula”

  0

  0

  • #5

   fii serios, accidentari sunt mai rar intalnite decat la fotbal

   0

   0

 4. Ar fi dragut sa fie mai popular, jucatorii de rugby sunt mult mai atragatori decat fotbalistii ;)

  0

  0

Citește și...

Faptele sunt simple. PSD, prin Marian Oprișan, cumpără spațiu în „presă” ca să laude acțiunile lui Dăncilă, acțiuni care îl transformă pe Marian Oprișan în proprietarul legal și de drept al județului. Digi24 publică articolul, conform normelor, marcându-l cu P și semnalizând că e publicitate cumpărată. G4Media nu îl marchează cu nimic. The […]

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]