S-a încheiat Redescoperă România pe două roţi

Dupa 40 de zile, 10.862km, 0 accidente si 0 amenzi, Redescopera Romania pe doua roti a luat sfarsit.

Bravo Sebastian, bravo Robert!! Un tur de excepţie, pentru care meritaţi toate felicitările.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

26 comentarii

 1. si ce-au mai descoperit baietii ?

  Thumb up 0
 2. #2

  Congrats!

  Thumb up 0
 3. excelent, i-am urmarit si chiar am aflat lucruri noi despre romania

  Thumb up 0
 4. Nu e un tur de ”distracție”, ca să zici așa, a fost foarte, foarte mult muncă! Felicitări amândurora!

  Thumb up 0
 5. Frumos proiect. Chiar l-am urmarit zilnic. La anul sa faci unul cu turul Europei.

  Thumb up 0
 6. foarte tare proiectul,felicitari Sebastian si Robert!! asteptam sa puna ultimele articole care inca nu sunt gata:D

  Thumb up 0
 7. Ma intreb ce anume ori fi redescoperit baietii.
  Mai bine redescopereau Coasta de Azur sau Insulele Canare ?

  A mai ramas oare ceva de (re) descoperit in tara asta pe care tu o numesti rromania ?

  Doar cu peisajele ne mai laudam. Restul e la pamant.

  Thumb up 0
  • #8

   Pentru tine si Kuniva – daca tot vreti sa aflati ce-au mai descoperit baietii, ce-ar fi sa cititi postarile lui VisUrat? Zic si eu, nu dau cu paru’.

   Thumb up 0
  • #9

   Jordan » mai ales ca am dat link direct catre postari

   Thumb up 0
 8. Foarte frumos ce-au facut. Si merita toate felicitarile, fie si numai pentru oboseala de a conduce atat, intr-o tara foarte prietenoasa cu motociclistii 🙂

  Thumb up 0
 9. parca se termina vineri cand ajungeau acasa ?!

  Thumb up 0
 10. #12

  Stii cumva de ce l-a scos Zoso pe Sebi din blogroll?:D

  Thumb up 0
 11. Ma bucur ca s-a terminat cu ZERO accidente. Nu e chiar usor si nici sigur sa circuli pe 2 roti, mai ales printre unii conationali. Ii felicit pe ambii pentru proiect si pentru reusita. Ma bucur sincer sa vad ca exista asemenea initiative si ca se aliniaza si cativa sponsori, care sa faca totul posibil.

  Thumb up 0
 12. Nu au fost ei nicăieri, toate pozele acelea cu ei doi şi indicatoarele amplasate la intrările în judeţ au fost făcute în photoshop. Sebi ne-a povestit că au existat persoane care au susţinut această imbecilitate.

  Thumb up 0
 13. #17

  Sau complicat ei cu harta aia…care de multe ori le-a mancat din timp si din nervi….

  Thumb up 0
 14. Pe mine m-a dezamăgit constant turul ăla. Nu au vizitat aproape nimic, iar de descoperit nu au descoperit chiar nimic. Mi-am dat seama că nu s-au pregătit așa că m-am oferit în comentariile unor articole să îi ajut cu obiective din județele respective. Visurât s-a făcut că nu mă vede și până la urmă au continuat turul în stilul lor.
  Dar două lucruri m-au deranjat per total la tot demersul: numele nemeritat, spre deosebire de campania pe 4 roți, ei nu au văzut fix nimic și atitudinea lor, când într-o regiune sau oraș îi aștepta un cititor localnic care le recomanda lucruri și Visurât zicea despre el că „și-a făcut temele”. Păi a cui era tema până una-alta? Cine ia sponsorizări, cine a venit cu ideea și cine s-a înhămat la tot drumul?
  Îmi pare rău că mă descarc la tine, dar de fiecare dată când l-am încuiat cu argumente pe blogul lui, el mi-a răspuns că trebuia să fac eu alt tur mai bun. Cu alte cuvinte și lor dacă nu le-a plăcut turismul madamei Udrea, să facă ei altul mai bun…

  Thumb up 0
  • #19

   Flo » bineinteles ca e loc de imbunatatiri. Nici mie nu mi-a placut ca in loc sa scrie de locurile vizitate, el detalia in 2000 de semne cat de cacat erau cei din primarii. Stim asta, get over it, despre altceva e vorba. Dar, per total e o realizare care merita apreciata.

   Thumb up 0
 15. Clar că merită apreciat. Dar repet, ideea deranjantă e că a refuzat ajutorul pe care l-am oferit moca. Eu am parcurs țara în lung și în lat mai mult decât el în turul ăsta. Am un biblioraft întreg cu locuri de vizitat, campinguri, orare, persoane de contact, pensiuni etc. I-am zis că i le dau pe toate dacă se arată interesat, deci ar fi ieșit totul mult mai tare! L-a durut în spate pentru că, după cum a zis la Cluj (parcă?), și-a dat seama că turul ăsta n-a fost despre vizitat lucruri, ci despre întâlnit oameni bla bla….

  Thumb up 0
 16. #21

  @flo: atitudinea clasica a romanului:
  daca faci de ce faci
  daca nu faci de ce nu faci…

  oricum, nu putea multumi pe toata lumea… eu una ii apreciez pentru ce au facut, ce nu au facut ramane pentru anul viitor.

  Thumb up 0
 17. @adina: Tu ce ai văzut din România? Biserica Neagră și litoralul? Eu am văzut mult mai multe, știu ce potențial există și de-aia mă doare că nu s-a ținut de treabă. Cei care au văzut doar în poze câteva obiective turistice au apreciat turul pentru că oricât de prost pregătit ar fi fost, totuși au văzut câte ceva.
  Dar totuși gândește-te la asta: în prima jumătate (20 de județe, din Hunedoara, tot sudul, până în Dobrogea) au văzut 10 obiective. După asta m-am oprit din numărat. Dacă tu consideri că atitudinea „neromânească”, „occidentală”, sau cum vrei s-o numești pe cea opusă mie e să vezi 3 flecuștețe într-o țară înțesată de istorie și folclor pe cale sa fie uitate, poți emigra liniștită.

  Thumb up 0
 18. #23

  @flo: da, am vazut Romania destul de mult (am destui ani sa pot numara multe vacante). am inceput sa ies din Romania numai de 3 ani.
  te invitam sa organizezi tu un tur, sa te urmarim si sa vedem ce faci.
  cred ca e cel mai corect asa.
  pana una alta, oricum, felicitari baietilor din partea mea

  Thumb up 0
 19. Adina, dragă, tu ai vreo nemulțumire pe lumea asta? E totul roz și frumos? Dacă nu e, pune tu, fată, mâna și fă ceva mai bun. Sau nu vrei să critici și te complaci în lucruri defecte?
  Așa și cu turul. E în regulă ideea, e de admirat curajul și determinarea, dar punerea în practică e cel puțin defectuoasă. Și dacă trebuia să fac eu un tur… nu era nevoie, m-am oferit să le dau lor toate cunoștințele și sfaturile pe care le-am acumulat și nici măcar nu le-au refuzat. Citește comentariile articolelor.

  Și iartă-mă, dar nu cred că ai vizitat nimic în România, că altfel ai fi fost și tu contrariată. Ai văzut ceva în plus față de ei sau puținele locuri prin care au trecut au fost „descoperite” pentru tine?

  Thumb up 0
 20. #25

  draga Flo
  da, ai dreptate
  am ceva mai bun de facut decat sa o tin asa cu tine

  Thumb up 0
 21. Multumim pentru felicitari. 🙂

  Thumb up 0