26 comentarii

 1. si ce-au mai descoperit baietii ?

  0

 2. #2

  Congrats!

  0

 3. excelent, i-am urmarit si chiar am aflat lucruri noi despre romania

  0

 4. Nu e un tur de ”distracție”, ca să zici așa, a fost foarte, foarte mult muncă! Felicitări amândurora!

  0

 5. Frumos proiect. Chiar l-am urmarit zilnic. La anul sa faci unul cu turul Europei.

  0

 6. foarte tare proiectul,felicitari Sebastian si Robert!! asteptam sa puna ultimele articole care inca nu sunt gata:D

  0

 7. Ma intreb ce anume ori fi redescoperit baietii.
  Mai bine redescopereau Coasta de Azur sau Insulele Canare ?

  A mai ramas oare ceva de (re) descoperit in tara asta pe care tu o numesti rromania ?

  Doar cu peisajele ne mai laudam. Restul e la pamant.

  0

  • #8

   Pentru tine si Kuniva – daca tot vreti sa aflati ce-au mai descoperit baietii, ce-ar fi sa cititi postarile lui VisUrat? Zic si eu, nu dau cu paru’.

   0

  • #9

   Jordan » mai ales ca am dat link direct catre postari

   0

 8. Foarte frumos ce-au facut. Si merita toate felicitarile, fie si numai pentru oboseala de a conduce atat, intr-o tara foarte prietenoasa cu motociclistii 🙂

  0

 9. parca se termina vineri cand ajungeau acasa ?!

  0

 10. #12

  Stii cumva de ce l-a scos Zoso pe Sebi din blogroll?:D

  0

 11. Ma bucur ca s-a terminat cu ZERO accidente. Nu e chiar usor si nici sigur sa circuli pe 2 roti, mai ales printre unii conationali. Ii felicit pe ambii pentru proiect si pentru reusita. Ma bucur sincer sa vad ca exista asemenea initiative si ca se aliniaza si cativa sponsori, care sa faca totul posibil.

  0

 12. Nu au fost ei nicăieri, toate pozele acelea cu ei doi şi indicatoarele amplasate la intrările în judeţ au fost făcute în photoshop. Sebi ne-a povestit că au existat persoane care au susţinut această imbecilitate.

  0

 13. #17

  Sau complicat ei cu harta aia…care de multe ori le-a mancat din timp si din nervi….

  0

 14. Pe mine m-a dezamăgit constant turul ăla. Nu au vizitat aproape nimic, iar de descoperit nu au descoperit chiar nimic. Mi-am dat seama că nu s-au pregătit așa că m-am oferit în comentariile unor articole să îi ajut cu obiective din județele respective. Visurât s-a făcut că nu mă vede și până la urmă au continuat turul în stilul lor.
  Dar două lucruri m-au deranjat per total la tot demersul: numele nemeritat, spre deosebire de campania pe 4 roți, ei nu au văzut fix nimic și atitudinea lor, când într-o regiune sau oraș îi aștepta un cititor localnic care le recomanda lucruri și Visurât zicea despre el că „și-a făcut temele”. Păi a cui era tema până una-alta? Cine ia sponsorizări, cine a venit cu ideea și cine s-a înhămat la tot drumul?
  Îmi pare rău că mă descarc la tine, dar de fiecare dată când l-am încuiat cu argumente pe blogul lui, el mi-a răspuns că trebuia să fac eu alt tur mai bun. Cu alte cuvinte și lor dacă nu le-a plăcut turismul madamei Udrea, să facă ei altul mai bun…

  0

  • #19

   Flo » bineinteles ca e loc de imbunatatiri. Nici mie nu mi-a placut ca in loc sa scrie de locurile vizitate, el detalia in 2000 de semne cat de cacat erau cei din primarii. Stim asta, get over it, despre altceva e vorba. Dar, per total e o realizare care merita apreciata.

   0

 15. Clar că merită apreciat. Dar repet, ideea deranjantă e că a refuzat ajutorul pe care l-am oferit moca. Eu am parcurs țara în lung și în lat mai mult decât el în turul ăsta. Am un biblioraft întreg cu locuri de vizitat, campinguri, orare, persoane de contact, pensiuni etc. I-am zis că i le dau pe toate dacă se arată interesat, deci ar fi ieșit totul mult mai tare! L-a durut în spate pentru că, după cum a zis la Cluj (parcă?), și-a dat seama că turul ăsta n-a fost despre vizitat lucruri, ci despre întâlnit oameni bla bla….

  0

 16. #21

  @flo: atitudinea clasica a romanului:
  daca faci de ce faci
  daca nu faci de ce nu faci…

  oricum, nu putea multumi pe toata lumea… eu una ii apreciez pentru ce au facut, ce nu au facut ramane pentru anul viitor.

  0

 17. @adina: Tu ce ai văzut din România? Biserica Neagră și litoralul? Eu am văzut mult mai multe, știu ce potențial există și de-aia mă doare că nu s-a ținut de treabă. Cei care au văzut doar în poze câteva obiective turistice au apreciat turul pentru că oricât de prost pregătit ar fi fost, totuși au văzut câte ceva.
  Dar totuși gândește-te la asta: în prima jumătate (20 de județe, din Hunedoara, tot sudul, până în Dobrogea) au văzut 10 obiective. După asta m-am oprit din numărat. Dacă tu consideri că atitudinea „neromânească”, „occidentală”, sau cum vrei s-o numești pe cea opusă mie e să vezi 3 flecuștețe într-o țară înțesată de istorie și folclor pe cale sa fie uitate, poți emigra liniștită.

  0

 18. #23

  @flo: da, am vazut Romania destul de mult (am destui ani sa pot numara multe vacante). am inceput sa ies din Romania numai de 3 ani.
  te invitam sa organizezi tu un tur, sa te urmarim si sa vedem ce faci.
  cred ca e cel mai corect asa.
  pana una alta, oricum, felicitari baietilor din partea mea

  0

 19. Adina, dragă, tu ai vreo nemulțumire pe lumea asta? E totul roz și frumos? Dacă nu e, pune tu, fată, mâna și fă ceva mai bun. Sau nu vrei să critici și te complaci în lucruri defecte?
  Așa și cu turul. E în regulă ideea, e de admirat curajul și determinarea, dar punerea în practică e cel puțin defectuoasă. Și dacă trebuia să fac eu un tur… nu era nevoie, m-am oferit să le dau lor toate cunoștințele și sfaturile pe care le-am acumulat și nici măcar nu le-au refuzat. Citește comentariile articolelor.

  Și iartă-mă, dar nu cred că ai vizitat nimic în România, că altfel ai fi fost și tu contrariată. Ai văzut ceva în plus față de ei sau puținele locuri prin care au trecut au fost „descoperite” pentru tine?

  0

 20. #25

  draga Flo
  da, ai dreptate
  am ceva mai bun de facut decat sa o tin asa cu tine

  0

 21. Multumim pentru felicitari. 🙂

  0

Citește și...

A mai remarcat cineva că, odată cu iarna, se pune în mișcare justiția noastră atât de bună și de apărată? Fix în noiembrie încep citațiile și deschiderile de dosare pentru revoluție, fix în noiembrie încep audieri în forță, deloc demonstrative, în dosarul crimei de la colectiv. Știi cum e, se sărbătoresc legat, lumea […]

Poate nu știați dar, în românia anului 2019, puteai să publici poze nud, filme porno sau ce voiai tu cu o persoană iar legea avea un singur răspuns pentru tine: trebuie să îl dai în judecată pe civil. Si atat. Umilinta, bataie de joc, tot tacamul, după care și un proces, unde totul […]

Din categoria VEKA NU E TERMOPAN, am mai fost o fugă și am mai tras o filmare, împreună cu niște băieți și doamne, încercând, care mai de care să fim mai smart și mai pe fun. Ce a ieșit, vedeți mai jos. Concluzia e una singură. Sistemele de tâmplărie VEKA, cu durată de […]