Sa facem ca Ariel

Nu, nu e vorba de Ariel asta micu. Ci de anumiti jurnalisti de mana a doua, creatori de asociatii si cumparatori de aifoane in rate, copiatori de teme de wordpress, care fac clabuci pe blogurile proprii, invitand lumea sa se aboneze la el, miejii, atotdatatorii de informatie.
Ma intreb daca jena este un sentiment necunoscut oamenilor de tipul acesta…
Doamne, daca prostia ar durea…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

  1. „daca prostia ar durea

  2. daca depresia ar durea as fi prima care m`as sinucide, ma deprima tot, de la taierea copacilor la colega mea de birou care crede ca 30 de grade C e o temperatura normala in birou, plm…

  3. Exista atotdatatorii de informatie ? Unde ? cum ? cand ? ..ce am pierdut ?

    Krumel a scris un articol despre cum se incearca producerea de bani in romania cu ajutorul ucopiatului de texte, probabil ca daca ai patit asa ceva ( si esti suparat rau ) ar trebui sa citesti asta : http://krumel.seo-point.com/furtul-de-continut-un-viciu-inutil/
    O sa iti dai seama ca nu esti singurul si o sa iti dai seama ca munca lor e inutila. Keep on getting new stuff for us si e de ajuns.

    Numa bine..

  4. daca prostia ar durea…mai mult de juma din bloggeri s-ar tavali pe jos de durere, urland o simfonie cacofonica.

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.