Sa indexa bine!

Când vine vorba de anunţuri, lucrurile în general sunt clare şi, în teorie, nu prea mai lăsau loc de nou. Trimiţi anunţul, apare pe site şi aştepţi clientul. Şi totuşi, se poate şi mai bine de atât.
Pentru că s-a lansat un site nou de anunţuri, indexa.ro, care vine cu web 2.0 integrat şi cu opţiuni pe care chiar nu le găseşti nicăieri.
Exemple:

Poti publica anunturi gratuit, online, sau, pentru comoditate, chiar prin SMS sau Voce, folosind numarul scurt 1222.

Poti vedea  anunturile in augmented reality printr-un layer Indexa disponibil in aplicatia Layer.  Asta chiar merita incercata, sa te uiti prin jur si sa vezi unde sunt anunturile!
Pentru cei care nu stiu, Layar e o aplicatie de smartphone, dezvoltata in aplicatia aplicatie care este disponibila in mod gratuit utilizatorilor de telefoane Iphone si Android. Aplicatia permite in layerul Indexa vizualizarea in timp real, prin intermediul localizarii GPS, a anunturilor din imediata apropiere.

Pe Indexa.ro poti cauta anunturile direct pe harta, poti cauta si filtra anunturile postate pe website cu peste 50 de criterii de cautare si sortare, poti activa licitatii pentru anunturile pe care le pui acolo, si le poti trimite chiar pe desktopul utilizatorilor prin intermediul desktop widgetului Indexa.
Desktop widgetul Indexa este o aplicatie multifunctionala, care aduce pe desktop, pe langa anunturile disponibile pe indexa.ro si informatii utile, de la stiri, la vreme si curs valutar, si permite adaugarea rapida de anunturi pe indexa.ro

Deci, să indexa bine!

11 comentarii

 1. Degeaba publici daca nimeni nu cumpara. Cel putin in ziarele locale, unele anunturi sunt vechi de doi ani, dovada ca proprietarii nu prea au avut noroc!

  0

  0

  • #2

   Gerhald » eu am gasit anunturi vechi, cand imi cautam wii, care pur si simplu nu erau scoase de pe site, desi produsul se vanduse demult

   0

   0

 2. Ce mi se pare misto e widgetul. Mic, simplu si nu mananca multe resurse. Dureaza 5 minute pana il configurezi sa iti afiseze ce te intereseaza, dar merita.

  0

  0

 3. #5

  In ultimele doua zile ai numai advertoriale. Daca mai ai, barem baga-le pe toate odata.

  0

  0

  • #6

   MiniMe » ce sa fac, daca piata merge exceptional?

   0

   0

 4. Cred ca blogul tau cere o noua sectiune dedicata advertorialelor, zic si eu, nu dau cu parul….:D

  0

  0

 5. Sa fiu sincer e dragut, se vede ca e la inceput insa, timpii de incarcare sunt ENORMI! Cel putin 3-4 secunde/pagina, ceea ce e destul de mult.

  0

  0

 6. Deci horoscopul e chiar necesar pentru un site de anunturi. Si scrapping de stiri de pe alte situri, absolut vitale pentru un cumparator. Sa nu mai zic de jocuri. deh, sa indexa bine si in Google, chiar daca nu e continut relevant pentru vizitator.

  In rest numai de bine. Bafta si un server ceva mai bun. Pana si mie mi se incarca greut si eu n-am dat niciodata 2 lei pe timpii de incarcare. Oricum e la inceput, totul e perfectibil.

  0

  0

 7. #11

  Sustin ce a zis MadMike se incarca greu site-ul. Eu is pe RDS.

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]