Sa ne dam la cap

Majoritatea comentatorilor spun „nu va mai atacati unul pe celalalti, sunteti bloggeri, faceti parte din aceeasi comunitate”.
In primul rand, de unde si pana cand fac eu parte dintr-o comunitate? Pentru ca scriu pe aceeasi platforma pe care o folosesc si alti oameni, tot pentru a scrie? Asta inseamna ca toate cele 43248234234 de site-uri facute in Joomla sau Mambo formeaza o comunitate? Sau fac parte dintr-o comunitate de idei? Pai tocmai ideile mele ma fac unic si irepetabil.

In al doilea rand, de ce sa nu ii dau in cap? Nu exista progres in lume fara violenta. Intotdeauna razboiul a fost motorul civilizatiilor. Marile inventii ale lumii au fost create in scop militar. Geniul uman apare doar in momentele in care este distructiv sau in slujba distrugerii.
Daca eu nu ii dau in cap, ii vor da altii, pentru ca e prost, cel putin din punctul meu de vedere. Iar daca ii dau altii, eu pierd satisfactia de a fi calcat in picioare un natarau.

Iar viata e atat de scurta si ofera atat de putine placeri, incat e aproape pacat sa nu profiti de aceste mici delicatese, in care zdrobesti capsoare veninoase sub toc.
Asa ca, dragi bloggeri, si draga comunitate bloggeristica, va rog sa va calcati pe capete pana nu mai puteti. Eu o sa va asist de pe margine sau, de ce nu, o sa va ajut cu toata placerea.

Bloggeri din toate zarile, casapiti-va!

[tags]bloggeri, idioti[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

  1. Esti cam contradictoriu in postul acesta. In un post precedent ai zis ca unii nu trebuiau sa-ti zica meseria. Acu zici ca sa faca tocmai asta…

  2. nu inteleg ce spui. eu am zis in acel post ca unii asa zsi prieteni se apucasera sa faca comentarii in care includeau titulatura si postul pe care il ocup, lucru care mi s-a parut incorect. unde vezi tu aici legatura…ma depaseste

  3. Pai acei prieteni ai tai erau cumva si bloggeri? Ca altcumva nu prea vad cum ar fi aparut informatia pe net…
    Iar legatura e aici:
    „Bloggeri din toate zarile, casapiti-va!”
    Cam asa mi s-a parut mie. Poate ma insel. Oricum e parerea mea personala.

  4. nu`s bloggeri

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]