Sa ne dam la cap

Majoritatea comentatorilor spun „nu va mai atacati unul pe celalalti, sunteti bloggeri, faceti parte din aceeasi comunitate”.
In primul rand, de unde si pana cand fac eu parte dintr-o comunitate? Pentru ca scriu pe aceeasi platforma pe care o folosesc si alti oameni, tot pentru a scrie? Asta inseamna ca toate cele 43248234234 de site-uri facute in Joomla sau Mambo formeaza o comunitate? Sau fac parte dintr-o comunitate de idei? Pai tocmai ideile mele ma fac unic si irepetabil.

In al doilea rand, de ce sa nu ii dau in cap? Nu exista progres in lume fara violenta. Intotdeauna razboiul a fost motorul civilizatiilor. Marile inventii ale lumii au fost create in scop militar. Geniul uman apare doar in momentele in care este distructiv sau in slujba distrugerii.
Daca eu nu ii dau in cap, ii vor da altii, pentru ca e prost, cel putin din punctul meu de vedere. Iar daca ii dau altii, eu pierd satisfactia de a fi calcat in picioare un natarau.

Iar viata e atat de scurta si ofera atat de putine placeri, incat e aproape pacat sa nu profiti de aceste mici delicatese, in care zdrobesti capsoare veninoase sub toc.
Asa ca, dragi bloggeri, si draga comunitate bloggeristica, va rog sa va calcati pe capete pana nu mai puteti. Eu o sa va asist de pe margine sau, de ce nu, o sa va ajut cu toata placerea.

Bloggeri din toate zarile, casapiti-va!

[tags]bloggeri, idioti[/tags]

4 comentarii

 1. Esti cam contradictoriu in postul acesta. In un post precedent ai zis ca unii nu trebuiau sa-ti zica meseria. Acu zici ca sa faca tocmai asta…

  0

 2. nu inteleg ce spui. eu am zis in acel post ca unii asa zsi prieteni se apucasera sa faca comentarii in care includeau titulatura si postul pe care il ocup, lucru care mi s-a parut incorect. unde vezi tu aici legatura…ma depaseste

  0

 3. Pai acei prieteni ai tai erau cumva si bloggeri? Ca altcumva nu prea vad cum ar fi aparut informatia pe net…
  Iar legatura e aici:
  „Bloggeri din toate zarile, casapiti-va!”
  Cam asa mi s-a parut mie. Poate ma insel. Oricum e parerea mea personala.

  0

 4. nu`s bloggeri

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! Roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: a rămas repetentă. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]