Sa radem cu roblogfest

Dupa postuletul asta, jur ca nu mai scriu ABSOLUT NIMIC de concursul asta.
Visurat scrie un post, in stilu-i caracteristic, legat de concurs. Nu sunt eu in masura sa comentez caracterul sau valoarea postului. Cert e ca o desfiinteaza pe andressa, pe mai multe planuri.
Andressa, astazi, scrie un post plin de elan si patos, in care se disculpa fata de afirmatiile facute in urma cu un an, despre roblogfest.
Iar acum, sa spicuim ce spune MEMBRUL JURIULUI roblogfest, despre un blog din concurs (spun ca face parte din concurs, pentru ca, conform regulilor novaciene, daca esti inscris, aia e, nu ai cum sa refuzi sa participi):

Pentru mine blogul lui reprezenta o categorie de bloguri: cele scrise ca o petrecere de semne de punctuatie, cu un limbaj vulgar, cu teme antisociale. Mie nu-mi plac aceste bloguri. Am libertatea de a avea gusturi si de a mi le exprima? Multumesc.. am fost dezamagita sa dau peste un post in care tiganii erau injurati la modul general sau ceva de genul asta. Cum ii spuneam si lui, nu ii contest popularitatea sau dreptul de a scrie ce ii trece prin cap – dimpotriva! cred nimeni nu poate sa-i conteste aceste merite – , dar mi-am exprimat dezamagirea pentru faptul ca pe agentiile de presa a intrat informatia ca cel mai bun blog este acela. Imi imaginam ca daca cineva care nu stie ce e ala

13 comentarii

 1. #1

  si cum ramane cu obiectivitatea juriului?!?!?!
  il declaram…nul? :)

 2. Da-i mai naibii,suntem in Romanica:D care e mirarea?

 3. nu i-au apararea nimanui, dar nu cred ca e vina ei ca a ajuns in juriu. nu cred ca s-a culcat cu nimeni pentru a fi propusa in juriu, ci cred ca a fost doar invitata, iar ea nu a putut sa refuze :)

 4. nu iau apararea nimanui, dar nu cred ca e vina ei ca a ajuns in juriu. nu cred ca s-a culcat cu nimeni pentru a fi propusa in juriu, ci cred ca a fost doar invitata, iar ea nu a putut sa refuze :)

 5. ce antepronuntare arhi? andressa vorbeste de blogul visurat si de premiile DE ANUL TRECUT. cand visurat, un xenofob si un frustrat (nu am inteles niciodata treaba asta cu bucuresti versus ‘provincie’, sau bucuresti versus cluj – o, oare care e al mai mare centru universitar?- o idiotenie), a fost premiat. asta inseamna ‘un blog premiat’. ce antrepronuntare arhi, cand visurat a zis ca nu participa anu asta? iarta-ma, dar judecata ta (si capacitatea ta de a citi un text) e cel putin suspecta :)

 6. roblogfest what ?

 7. Romanii cand aud de concurs imediat vor sa castige. Nu conteaza ce castiga ( doar e gratis ) Daca mai facem si putin scandal este si mai bine :) Trece viata mai interesant :)
  Eu te votez pe tine Arhi :) Si ce daca nu te ai inscris in concurs :D Sa ti fac in ciuda :P

 8. eh, we go a long time ago:))

 9. se zice DIXIT…

 10. nu, e corect cum spun eu, ptr ca e prs 1 sg

 11. Trebuie s?-mi recunosc ignoran?a

 12. asta e ca in aia cu irakienii:
  ok, si ne-au invadata, da. si ne-au distrus tara, ne-au omorat sotii si siluit femeile, ne-au luat petrolul.
  Dar ne-au eliberat, domnule, sa fim obiectivi.
  ne bucuram ca am reusit sa te suprindem. totusi la mine se aplica aia cu temeo danaos et dona ferentes, care se traduce mananc danone cu doina din ferentari

 13. Ideal ar fi ca un judge sa nu se amestece in chestii lumesti. Totusi, vorbim aici despre un juriu de bloguri, nu despre Curtea Suprema (ca aia constitutionala am vazut cu totii cate parale face). Un judecator si-a expus parerea despre un blog, ca raspuns la ce poate fi considerat un atac personal. Nu mi se pare asta ceva ingrozitor, cu atat mai mult cu cat parerea mi se pare balanced si ne-malitioasa, fie ca sunt sau nu de acord cu ea.