Sa va fie Oprita de bine

Cel mai bun bun lucru pe care l-a facut vreodata Dinamo Stelei, cel mai frumost gest posibil, a fost sa il cumpere pe Oprita. Am martori ca atunci cand s-a perfectat tranzactia zburdam de fericire, stiind ca DInamo va pierde campionatul.
Oprita este cel mai slab jucator din campionatul Romaniei, dupa parerea mea. Nu pentru ca nu ar sti fotbal, nu. Ci pentru ca niciodata nu face parte dintr-o echipa. El joaca singur, intitdeauan, poate l-o remarca si pe el cineva. Tin minte ca am zis ca fac infarct, cand juca Steaua acum vreo doi ani prin UEFA, si Oprita pierdea mingea la fiecare atingere de balo. Pentru ca el se crede mingicar. E convins ca stie cu mingea. Si dribleaza, sau cel putin incearca sa dribleze, tot terenul. Pana cand, desigur, pierde. Iar cand pierde mingea, toata lumea e de vina, numai el nu. El e victima.
Asa ca, domnule Borcea, va urez succes in greaua misiune pe care v-ati ales-o, aceea de a pierde campionatul pe mana Stelei.
MIAU! MIAU! MIAU!

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

 1. exact cum ai zis despre oprita. dinamo si-a luat-o pe cocoasa si azi de la gloria. si sper ca o sa continue cu lista asta de infrangeri 😀 nu m-as supara deloc. nu mi-a placut meciul deloc. mai ales a doua repriza. cei de la gloria au fost jalnici, iar dinamo…”toate mingiile pe sus” le-o fi zis rednic.. 🙂

  Thumb up 0
 2. focu` pe ei:)))
  la gara ….

  Thumb up 0
 3. si eu am fost la fel de fericit cand am vazut ca Dinamo il ia pe terminatu asta de Oprita =)) ala e jucator de divizia D si a ajuns in fotbalul „mare” din Romania pt ca a impins bani seriosi nu de alta….

  Thumb up 0
 4. #4

  Pai Dinamo e un fel de sanatoriu … iar zona VIP este un ospiciu … si o spune asta un dinamovist …

  Thumb up 0
 5. am auzit ca l-au dat afara pe Rednic…vai pula lor, l-au dat afara pe singurul antrenor cu adevarat bun din Romania.
  MIAU MIAU MIAU! :))

  Thumb up 0