Sa va fie Oprita de bine

Cel mai bun bun lucru pe care l-a facut vreodata Dinamo Stelei, cel mai frumost gest posibil, a fost sa il cumpere pe Oprita. Am martori ca atunci cand s-a perfectat tranzactia zburdam de fericire, stiind ca DInamo va pierde campionatul.
Oprita este cel mai slab jucator din campionatul Romaniei, dupa parerea mea. Nu pentru ca nu ar sti fotbal, nu. Ci pentru ca niciodata nu face parte dintr-o echipa. El joaca singur, intitdeauan, poate l-o remarca si pe el cineva. Tin minte ca am zis ca fac infarct, cand juca Steaua acum vreo doi ani prin UEFA, si Oprita pierdea mingea la fiecare atingere de balo. Pentru ca el se crede mingicar. E convins ca stie cu mingea. Si dribleaza, sau cel putin incearca sa dribleze, tot terenul. Pana cand, desigur, pierde. Iar cand pierde mingea, toata lumea e de vina, numai el nu. El e victima.
Asa ca, domnule Borcea, va urez succes in greaua misiune pe care v-ati ales-o, aceea de a pierde campionatul pe mana Stelei.
MIAU! MIAU! MIAU!

5 comentarii

 1. exact cum ai zis despre oprita. dinamo si-a luat-o pe cocoasa si azi de la gloria. si sper ca o sa continue cu lista asta de infrangeri :D nu m-as supara deloc. nu mi-a placut meciul deloc. mai ales a doua repriza. cei de la gloria au fost jalnici, iar dinamo…”toate mingiile pe sus” le-o fi zis rednic.. :)

  0

 2. focu` pe ei:)))
  la gara ….

  0

 3. si eu am fost la fel de fericit cand am vazut ca Dinamo il ia pe terminatu asta de Oprita =)) ala e jucator de divizia D si a ajuns in fotbalul „mare” din Romania pt ca a impins bani seriosi nu de alta….

  0

 4. #4

  Pai Dinamo e un fel de sanatoriu … iar zona VIP este un ospiciu … si o spune asta un dinamovist …

  0

 5. am auzit ca l-au dat afara pe Rednic…vai pula lor, l-au dat afara pe singurul antrenor cu adevarat bun din Romania.
  MIAU MIAU MIAU! :))

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]