38 comentarii

 1. nu are cum sa fie pe bune. asta e declaratie la militie, pe propria raspundere :)
  oricum cineva care a vrut sa le faca un „bine” celor doi administratori

  0

 2. Contribuabilul se razbuna si el cum poate. Din Oteleni cu drag! :)

  0

 3. E scris de copil.

  0

  • Pe dracu, si eu am aceeasi „caligrafie” la 30 +

   0

  • #5

   E scrisul aluia cu „Priveste cerul…”

   0

  • Daca as scrie asa as fi in al 9 lea cer.
   Intr-a 5 a mi-am facut o tema acasa la romana si cand a trebuit sa o citesc in clasa nu mai intelegeam.
   EU,scrisul MEU.
   Trebuia sa ma fac doctor…

   0

  • concluzia e poezie pura

   0

  • #8

   Asta-i scris de 50+. Acum nu mai vezi scris „de mana” la copii

   0

  • #9

   e scris de adult cu creier de copil

   0

 4. Nu ca nu ar merita asa ceva baietii de la fisc:D

  0

 5. #11

  In Romania nimic nu e imposibil sau greu de crezut, doar ca scrisul ala e suspect, in primul rand pentru ca e scris cu cratime si cu desinenta de plural, doar ca Z-ul seamana cu J, ceea ce nu mi se pare atipic, pentru ca am avut o profesoara care avea un Z similar. Inca ceva suspect mi se pare faptul ca stampilele sunt aproape perfect orizontale, ceea ce sugereaza ca au fost inserate ulterior, cu ajutorul calculatorului. Cert e ca cel ce a scris acest mic panseu, nu e in nici un caz unul dintre cei ce l-au si semnat, pentru ca semnaturile au o fluiditate aparte, cea din stanga avand si o inclinatie diferita, ambele semnaturi sunt mult mai apasate decat scrisul din text. Fie e o farsa ce circula pe internet, fie vreun angajat suparat vrea sa-i bage pe astia in cacat.

  0

  • #12

   Ai dreptate. Daca maresti imaginea suficient de mult in locul unde e trecut numele firmei se vede f bine ca sunt adaugate.

   0

  • #13

   Uite cine se pricepe la analiza grafologica. Am citit pana la ”sinteti”.

   0

 6. #15

  Eu inca ma mir cum a reusit performanta de a scrie doar 3 cuvinte pe un singur rand…

  0

 7. bun pret la boltari. cel mai mic pe care l-am gasit prin zona mea, tot la negru, a fost 1.8 :).

  0

 8. A fost înmânată dupa ce si-au luat tainul agenții

  0

 9. #19

  Total off topic! Pentru ARHI!

  Am o intrebare la tine Arhi: Daca refuz sa mai platesc din urma pentru un site hostat de o firma (one.com) ce se poate intampla? Mi se mareste factura, nu o platesc… si tot asa, poate sa imi faca altceva? sa ma oblige sa o platesc? Astept cu nerabdare raspunsul tau…sau daca mai stie cineva …poate sa imi scrie, este ceva urgent! Multumesc

  0

  • Sa nu iti mai dea baza de date?

  • #21

   @arhi Din partea mea poate sa imi taie accesul pentru totdeauna. Chestia e ca mi-au reinoit cu inca 1 an „contractul”. Am trimis cerere de reziliere dar se va rezilia din 19 feb 2015. In fine…pana atunci se mai strang bani si restante…am de gand sa nu le platesc deloc. Sper sa nu ma cheme in instanta sau ceva… Or sa imi vina acasa ceva facturi, oricum in lunile urmatoare trebuie sa ma mut… imi pierde urma. tu ce zici? ca ultim sfat…sa stau linistit cand vin facturile acasa sau sa le platesc? Cred ca pentru un rahat de firma de hosting nu are rost sa ma stresez..

   0

  • stai linistit

 10. #23

  Merită să le-o trimiți cu trei ore înainte de a-ți radia firma :)).

  0

 11. Ăla e scris de picior sau de moş la 70 de ani. Nu are cum să fie pe bune.

  0

 12. @Sgt. Pepper Nu poti radia o firma decat dupa un interval de 60-90 de zile de la declarare, cu publicare in M.O. si asteptare 30 de zile sa atace Min. Finante daca e cazul. Asta daca totul e curat si nu ai nici cea mai mica datorie sau incurcatura.

  0

  • #29

   man, am vrut să fac o glumă nevinovată :))) Se pare că vă pierdeți umorul printre procedurile de lichidare a firmei :))

   0

  • Nu stiu cat de nevinovata este gluma, dar slaba e sigur.

   0

 13. #31

  Z-ul ala de seamana cu J e de fapt Z-ul rusesc, deci cine a scris asta a studiat rusa in scoala, deci are peste 50 ani. aveam si eu in scoala un prof la vreo 55 ani care la fel facea Z-ul.

  0

  • #32

   Totusi… nu credeam ca persoanele in varsta pot scrie chiar asa. (ma refer la caligrafie).
   Se presupune ca cel care a scris acest act, a scris ceva la viata lui. Cei care scriu mult au tendinta de a nu mai face m,n cum il faceau la casele I-V.

   0

 14. #33

  Toata facultatea au facut misto de mine colegii ca scriu exact ca in clasele primare . M , D ,H pun pariu ca nici K „mare de mana ” nu stiti cum se face . Nu am ce sa fac am avut o mama de era in competitie cu celelalte mame din cartier , asa ca trebuia sa fac toate bastonasele / literele cum trebuie . In clasa invatatoarea avea o practica si mai si , cand un copil scria o tema foarte frumos il punea sa se duca sa le arate la fiecare corect in parte cat de frumos a scris . Eu am avut ghinionul ca spre sfarsitul clasei I sa-mi rup mana dreapta grav (operatie / stat 6-7 luni cu ea in gips etc) asta inseamnand ca a trebuit iarasi sa invat sa scriu .

  0

  • te inteleg. mie mama mi-a rupt, in clasa 1, tot caietul de dictare, pentru ca facusem bastonasele aplecate, nu drepte. si am stat toata noaptea sa refac TOT caietul. TOT…

  • am copiat luceafaru’ de m-a luat dracu’ si tot urat ca….dracu’… scriu.

   0

 15. Nu se poate așa ceva :))) Pe bune sau nu eu tot îi dau share :)

  0

 16. #37

  Nu am timp sa citesc toate comentariile. A observat cineva ca acolo sunt stampile de la doua societati comerciale diferite?
  Deci, doar o glumă cu caligrafie discutabilă.

  0

 17. #38

  fake clar, daca il faceam eu in fotosop ii dadeam un pic efect de old la toata foaia , sa se imbine mai bine stampila cu foaia, se vede clar ca nu exista nici o „adancime”, tusul lasa urme pe langa… etc.

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]