23 comentarii

 1. Si eu care credeam ca eram un caz izolat ca mi-a crapat sticla din mijloc la un cuptor samsung…bine macar ca era securizat…

  0

  • Mie mi-a crapat tot plasticul din frigider, l-au schimbat acum 2 ani si e ok. Culmea ca mergea super bine…

   0

 2. #3

  Vezi, daca puneai cate un samsung 7 la incarcat la intrari nu te mai devastau hotii

  0

 3. si-o fi pus cucoana iphonu la spalat printre chiloti ca astea mai explodeaza

  0

 4. #5

  Masina aia de spalat arata de parca ar fi facut 2 razboaie. In plus, s-a intamplat in Texas, stat care nu-i tocmai renumit pentru istetimea locuitorilor, asa ca nu m-ar mira ca cucoana sa fi pus o caramida la spalat.

  0

 5. #10

  „Între timp, din fericire, datorită faptului că nu l-am lăsat acasă, încă am cel mai bun telefon din lume.”

  0

 6. Baroane, am inteles ca Nefasta pune de muraturi toamna.
  pornind de aicea, ia vezi, cum e cu preturile? Ar merge un articolas asa, util, de toamna…

  https://www.facebook.com/groups/1057926737554521/permalink/1472901449390379/

  0

 7. #16

  Cică Oneplus 3 este peste S7 al tau cu bre câteva clase. Si are si 6Gb RAM ! ;)

  0

 8. – Toata lumea la pamant! Am un Samsung Note 7 si nu mi-e teama sa-l folosesc!

  0

 9. Așadar… telefoane Samsung ‘radicalizate’, mașini de spălat Samsung ‘extremiste’… Se mai gândește cineva că poate televizoarele Samsung sunt de fapt ‘sleeping cell’?

  0

 10. Frigidere Samsung sa nu va luati EVER. A vrut sotia unul (inox, nou, pret bun, hai in plm; nah – happy wife, happy life). E un piece of shit. Are niste greseli de design de te miri cine a fost analfabetul care l-a proiectat, sa-l bati cu prosopul ud nu alta.

  0

 11. #21

  Sincer, te invidiez, ai cel mai tare telefon din lume, dar costa 1000 de iepuroi, give or take….

  Eu daca ies intr-o seara sa alimentez masina si, din intamplare, ma-ntalnesc cu X sau Y, care la fel alimenteaza si ne decidem pe loc pt. un fir intins, sa zicem, chiar daca consumam pana la rasarit de soare diverse potiuni magice si se lasa uneori cu ecrane sparte, parca nu ma doare atat de tare de la o prastie dual-sim, lenovo, 3500mAh, pe la vreo 120$, scapata de mai multe ori de sub control si din maini….
  Nush, doar zic…

  0

  • Șerifu’, eu nu te invidiez, chiar dacă ai ză best fon. Sunt de părere că dacă omul vrea și poate, să-și cumpere ce dorește inimioara lui.

   Însă sunt de acord cu partea a 2-a a comentariului. Nici eu nu-s chiar speriat de perspectiva scăpării praștiei de 100 euro. S-a și întâmplat de câteva ori, de altfel. Văd că n-are nici pe naiba, funcționează în continuare.

   0

 12. Ai grija ca numele lui Allah nu se foloseste in caterinci…..Nu de alta, dar nu stiu daca e cazul sa apara si un curent „Je suis Cetin”

  0

Citește și...

Atâta am de căpșunărit azi, și tocmai azi mi-am lăsat cuvintele acasă. Și o parte din cap, exact aia de care am nevoie, că-mi vine NADCAP-ul în audit într-o lună și trebuie să revizuiesc documentația din paleolitic. Am gândurile împrăștiate prin tot internetul. Dacă nici Paul de Seneville nu ajută, nu știu cum să […]

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri. GGul merge către băieții și fetele de la […]