Samsung a trecut la allah snackbar

160928113021-samsung-washing-machine-explodes-780x439

După ce au reușit să recheme toate Note 7-le, din motive de explozie, acum se pare că celor de la Samsung le explodează și mașinile de spălat. Deci hei, wtf, Samsung??

Între timp, din fericire, datorită bușelii cu note 7, încă am cel mai bun telefon din lume. Ce să faci, n-ai ce să faci.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. Si eu care credeam ca eram un caz izolat ca mi-a crapat sticla din mijloc la un cuptor samsung…bine macar ca era securizat…

  • Mie mi-a crapat tot plasticul din frigider, l-au schimbat acum 2 ani si e ok. Culmea ca mergea super bine…

 2. #3

  Vezi, daca puneai cate un samsung 7 la incarcat la intrari nu te mai devastau hotii

 3. si-o fi pus cucoana iphonu la spalat printre chiloti ca astea mai explodeaza

 4. #5

  Masina aia de spalat arata de parca ar fi facut 2 razboaie. In plus, s-a intamplat in Texas, stat care nu-i tocmai renumit pentru istetimea locuitorilor, asa ca nu m-ar mira ca cucoana sa fi pus o caramida la spalat.

 5. #10

  „Între timp, din fericire, datorită faptului că nu l-am lăsat acasă, încă am cel mai bun telefon din lume.”

 6. Baroane, am inteles ca Nefasta pune de muraturi toamna.
  pornind de aicea, ia vezi, cum e cu preturile? Ar merge un articolas asa, util, de toamna…

  https://www.facebook.com/groups/1057926737554521/permalink/1472901449390379/

 7. #16

  Cică Oneplus 3 este peste S7 al tau cu bre câteva clase. Si are si 6Gb RAM ! ;)

 8. – Toata lumea la pamant! Am un Samsung Note 7 si nu mi-e teama sa-l folosesc!

 9. Așadar… telefoane Samsung ‘radicalizate’, mașini de spălat Samsung ‘extremiste’… Se mai gândește cineva că poate televizoarele Samsung sunt de fapt ‘sleeping cell’?

 10. Frigidere Samsung sa nu va luati EVER. A vrut sotia unul (inox, nou, pret bun, hai in plm; nah – happy wife, happy life). E un piece of shit. Are niste greseli de design de te miri cine a fost analfabetul care l-a proiectat, sa-l bati cu prosopul ud nu alta.

 11. #21

  Sincer, te invidiez, ai cel mai tare telefon din lume, dar costa 1000 de iepuroi, give or take….

  Eu daca ies intr-o seara sa alimentez masina si, din intamplare, ma-ntalnesc cu X sau Y, care la fel alimenteaza si ne decidem pe loc pt. un fir intins, sa zicem, chiar daca consumam pana la rasarit de soare diverse potiuni magice si se lasa uneori cu ecrane sparte, parca nu ma doare atat de tare de la o prastie dual-sim, lenovo, 3500mAh, pe la vreo 120$, scapata de mai multe ori de sub control si din maini….
  Nush, doar zic…

  • Șerifu’, eu nu te invidiez, chiar dacă ai ză best fon. Sunt de părere că dacă omul vrea și poate, să-și cumpere ce dorește inimioara lui.

   Însă sunt de acord cu partea a 2-a a comentariului. Nici eu nu-s chiar speriat de perspectiva scăpării praștiei de 100 euro. S-a și întâmplat de câteva ori, de altfel. Văd că n-are nici pe naiba, funcționează în continuare.

 12. Ai grija ca numele lui Allah nu se foloseste in caterinci…..Nu de alta, dar nu stiu daca e cazul sa apara si un curent „Je suis Cetin”

Citește și...

În preajma alegerilor, întotdeauna se găsește un grup de semi intelectuali care încep să voiajeze acel citat care îi e atribuit lui Mark Twain sau, după caz, vedetei pe care o gândește respectivul la acel moment. If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It În primul rând, așa cum […]

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]