Șantajul și etajul

Nu știu dacă multor dintre voi le e cunoscută sintagma. Ea aparține vremurilor interbelice, când un mare jurnalist, numit Pamfil Șeicaru, făcea avere șantajând orice merita șantajat, de la politică la mafie. De fapt tot politică.

E foarte interesant ce face grupul Intact. Nu primim reclamă de la vodafone? Hai să dăm la știri cât de jos și de varză sunt. Nu primim reclamă de la Dacia? Dăm reportaj că sunt aproape de faliment.
De unde se vede că bloggerițele noastre au de unde învăța cum se face treaba așa cum trebuie.

Later edit: Amintiri din 2011

15 comentarii

 1. #1

  Pai asa e democratic, nu lupta voiculescu pentru a restabili democratia in Romania?

  0

  • #2

   Vlad » va avea o mare surpriza in noiembrie, pentru ca oamenii vor sa scape de basescu, nu sa il aduca pe el la putere

   0

  • #3

   Din pacate oamenii voteaza cu cine da salamu’ si uleiu’.

   0

 2. *Multora

  0

 3. #5

  Esti chiar basist cu articolul asta! Cum iti permiti sa insinuezi ca onestii si verticalii jurnalisti ai trustului Intact, ce este detinut de catre un om cu o inima mare si cu o generozitate cat cuprinde, ar santaja pe cineva?

  0

 4. daa, Pamfil Seicaru, mare om, mare caracter. Astia de acum ar avea ce invata de la el. Nu numai ca P.S. a santajat la vremea lui tot ce misca dar tarziu in noapte (noaptea comunismului) a reusit performanta sa il santajeze un pic chiar si pe Ceausescu. Care l-a gratiat si l-a lasat sa isi viziteze neamurile. :)

  Cat despre Vodafone… daca n-ar avea antenistii ce sa spuna despre VF n-ar spune. Vorba unui celebru puscariabil, dl Vantu, „am platit ziaristii ca sa fie impartiali”. Poate ca Vodafone ar trebui sa investeasca mai mult in servicii si n-ar mai avea nevoie de reclama la antene. My twocents.

  Am avut si eu azi o experienta marca Vodafone, surprinzatori ca de fiecare data: (daca nu iti place linkul sterge-l fara mila :) )

  http://www.psihoterapie.net/blog/dorin-victor-vasile/renunta-la-cei-care-nu-contribuie-la-viata-ta-2.html

  0

 5. Felix nu doarme ! Pana la urma el vede toate lucrurile numai din partea financiara ! Da nu se poate sa ii ai pe toti la un loc : Cosmote , vodafone si orange … sa fim seriosi !

  0

  • Se-ntinde si el pe unde poate… daca-i merge, bine, daca nu – pac cu reportajul.

   0

  • #10

   Ia dat Becali destul pe partea financiara… atunci cand il punea pe Oancea sa se uite la el cand Voiculescu o ia in gura :)

   0

 6. #11

  or sa sara toti ca esti basist acum; pe principiul cine nu e bou si lingau de la antene sigur SIGUR e pro base; fucking idiots

  0

 7. :)), iar ti-ai adus aminte cand ai vrut sa dai o mana de ajutor bloggeritei si ai vazut ca treaba ii … gri ?

  0

 8. #14

  Lasand la o parte jegul pe care-l fac cei de la Intact (si cu RDS-RCS si cu altii), in cazul asta informatia e corecta si observatiile lor despre cum se poarta cu clientii sunt pertinente.

  0

 9. #15

  Grigore Patriciu parca il chema pe patron, nu?…

  si Marin Preda aminteste de el in cartea sa numita Delirul (carte foarte buna)

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]