Șantajul și etajul

Nu știu dacă multor dintre voi le e cunoscută sintagma. Ea aparține vremurilor interbelice, când un mare jurnalist, numit Pamfil Șeicaru, făcea avere șantajând orice merita șantajat, de la politică la mafie. De fapt tot politică.

E foarte interesant ce face grupul Intact. Nu primim reclamă de la vodafone? Hai să dăm la știri cât de jos și de varză sunt. Nu primim reclamă de la Dacia? Dăm reportaj că sunt aproape de faliment.
De unde se vede că bloggerițele noastre au de unde învăța cum se face treaba așa cum trebuie.

Later edit: Amintiri din 2011

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  Pai asa e democratic, nu lupta voiculescu pentru a restabili democratia in Romania?

  Thumb up 0
  • #2

   Vlad » va avea o mare surpriza in noiembrie, pentru ca oamenii vor sa scape de basescu, nu sa il aduca pe el la putere

   Thumb up 0
  • #3

   Din pacate oamenii voteaza cu cine da salamu’ si uleiu’.

   Thumb up 0
 2. *Multora

  Thumb up 0
 3. #5

  Esti chiar basist cu articolul asta! Cum iti permiti sa insinuezi ca onestii si verticalii jurnalisti ai trustului Intact, ce este detinut de catre un om cu o inima mare si cu o generozitate cat cuprinde, ar santaja pe cineva?

  Thumb up 0
 4. daa, Pamfil Seicaru, mare om, mare caracter. Astia de acum ar avea ce invata de la el. Nu numai ca P.S. a santajat la vremea lui tot ce misca dar tarziu in noapte (noaptea comunismului) a reusit performanta sa il santajeze un pic chiar si pe Ceausescu. Care l-a gratiat si l-a lasat sa isi viziteze neamurile. 🙂

  Cat despre Vodafone… daca n-ar avea antenistii ce sa spuna despre VF n-ar spune. Vorba unui celebru puscariabil, dl Vantu, „am platit ziaristii ca sa fie impartiali”. Poate ca Vodafone ar trebui sa investeasca mai mult in servicii si n-ar mai avea nevoie de reclama la antene. My twocents.

  Am avut si eu azi o experienta marca Vodafone, surprinzatori ca de fiecare data: (daca nu iti place linkul sterge-l fara mila 🙂 )

  http://www.psihoterapie.net/blog/dorin-victor-vasile/renunta-la-cei-care-nu-contribuie-la-viata-ta-2.html

  Thumb up 0
 5. Felix nu doarme ! Pana la urma el vede toate lucrurile numai din partea financiara ! Da nu se poate sa ii ai pe toti la un loc : Cosmote , vodafone si orange … sa fim seriosi !

  Thumb up 0
  • Se-ntinde si el pe unde poate… daca-i merge, bine, daca nu – pac cu reportajul.

   Thumb up 0
  • #10

   Ia dat Becali destul pe partea financiara… atunci cand il punea pe Oancea sa se uite la el cand Voiculescu o ia in gura 🙂

   Thumb up 0
 6. #11

  or sa sara toti ca esti basist acum; pe principiul cine nu e bou si lingau de la antene sigur SIGUR e pro base; fucking idiots

  Thumb up 0
 7. :)), iar ti-ai adus aminte cand ai vrut sa dai o mana de ajutor bloggeritei si ai vazut ca treaba ii … gri ?

  Thumb up 0
 8. #14

  Lasand la o parte jegul pe care-l fac cei de la Intact (si cu RDS-RCS si cu altii), in cazul asta informatia e corecta si observatiile lor despre cum se poarta cu clientii sunt pertinente.

  Thumb up 0
 9. #15

  Grigore Patriciu parca il chema pe patron, nu?…

  si Marin Preda aminteste de el in cartea sa numita Delirul (carte foarte buna)

  Thumb up 0