Sânziana Stancu de la răitaru tv e cea mai proastă translatoare care este

Știu, ea va susține că e jurnalistă, dar nu, ea e doar translatoare, de proastă calitate.
De ce?
Pentru că a preluat o știre satiră de pe Borowitz report, o rubrică de satiră, a tradus-o, după care a publicat-o drept știre reală.

Desigur, mintea ei de găgăriță, după ce va citit aceste rânduri, va considera că are dreptate, pentru că nimeni nu a anunțat-o că e satiră.

Jurnaliști de rahat, într-o industrie a presei de rahat.

Screen Shot 2013-09-08 at 09.46.41

Screen Shot 2013-09-08 at 09.48.09

LE: Pizda proastă a editat textul, din fericire, de aia există print screenuri.

35 comentarii

 1. magare :))

  0

 2. Eu am citit articolul pe borowitz ieri (sau alaltaieri) si chiar m-am gandit… „sa vezi ca s-o gasi un imbecil s-o preia si s-o dea de buna”.RTV delivered!

  0

 3. Toate ca toate dar este mare frenezie cu virgulele :))
  NU MAI POT SĂ ÎNGHIT PROŞTII CARE SCRIU CU 15`ŞPE MII DE VIRGULE ÎNTR-O FRAZĂ!
  Toată jurnaliştii îţi indoaie creierul cu virgulele lor cretine!

  0

  • #5

   Tu vorbeşti, semnul mirării!!!

   0

  • #6

   Tu vorbeşti, semnul mirării!!!

   0

  • 1. Rectific: TOŢI
   2. Balaurul eşti cretin!

   0

  • #8

   Balaure, înseamnă că nu l-ai citit pe PlayActive.

   0

  • #9

   Platinum Brain, eu nu am văzut nicio virgulă pusă greșit în ce a scris duduia aia.

   0

  • #10

   e asa alergic la virgulele altora ca refuza sa le mai foloseasca si el cand trebuie…

   0

  • #11

   Da, l-am confundat cu PlayActive.

   0

  • #12

   @antidot +1 :)

   0

  • #13

   sunt destule virgule in plus, numai in prima fraza „la Sankt Petersburg” e gratuit intre virgule, „Vladimir Putin” e si el chestionabil intre virgule (desi aici cam are dreptate), iar „chiar in fata presei” nu are de ce sa aiba virgula in fata. sunt unii pentru care virgula se pune cand e pauza de respiratie in vorbire, cand inspira si se opresc din scris fraza respectiva, hopa pun virgula.

   0

  • #14

   Perkele Bravo man. Noi nu putem sa citim in functie de cum respira ei sau cand fac pauza sa se scarpine in cur. Ceilalti care au comentat, au cam comentat degeaba!

   0

  • Nu doar ca nu sunt in plus, ba sunt chiar in minus. Virgulele, carevasazica.
   „Barack Obama” trebuia sa fie intre virgule, la fel ca si „vineri”. Si astea doar in sapou.

   0

  • #16

   Poti spune „presedintele american Barack Obama”, nu trebuie virgule neaparat, adica e mai bine cand lipsesc decat cand sunt acolo. Lipseste insa si un „s” la desfasurat, iar vineri nu cred ca trebuie sa fie intre virgule. Corect e „ce s-a desfasurat vineri chiar in fata presei”, nu „ce s-a desfasurat, vineri, chiar in fata presei”

   0

  • ce s-a desfasurat vineri, chiar in fata presei

 4. ce tampita… aia nici in spatele usilor inchise nu vorbesc asa iar asta a pus botu la o satira

  0

 5. #19

  Eu sunt convins ca inainte de a publica stirea, a verificat-o din 3 surse.

  0

 6. #23

  Ce amuzante sunt tagurile tampitei : declaratie cu subinteles,slabanog, urs, WTF??

  0

 7. #24

  eu cred ca i-a zis „Mai animalule” sau „Tigan imputit”

  0

 8. Arhi, nu stiam ca mai intra cineva pe rtv-net, realitatea, etc. :))

  0

 9. #26

  Pai scrie la inceput: „Toată lumea, chiar şi presa, s-a întrebat dacă aşa ceva a fost cu adevărat posibil, însă totul este doar o satiră publicată de un jurnalist american de la New Yorker.”

  0

 10. #29

  Acum sa intervina un „ziarist” rus care sa scrie ca presa romana considera ca Putin este un magar.
  Apoi declaratia lui Corlatean care dezminte, Lavrov care se declara profund ultragiat, apoi Rusia isi amplifica prezenta militara in Transnistria, Basescu declara ca inacceptabila marirea efectivelor militare ruse in spatiul Moldovei, amintind cu ocazia asta ca dupa incheierea mandatului de presedinte al Romaniei, intentioneaza sa ceara cetatenia moldoveana, recte isi apara viitoarea tara, apoi Putin sa declare ca este nevoit sa apere onoarea Mamei Rusia, apoi NATO sa aiba o intrunire de urgenta, apoi scutul de la Deveselu, apoi portavioane ruse intra in Marea Neagra, apoi F-18, apoi, apoi, apoi.. si asa peste 100 de ani cartile de istorie o sa scrie ca al III-lea razboi mondial a fost declansat de o romanca.

  0

 11. #31

  Interweb-ul nu e pentru toată lumea.

  0

  • #32

   Macar s-au mai rarit stirile de pe Onion traduse si luate de bune de jurnalisti de la noi. Asa se intampla cand ai norma de nu stiu cate articole pe zi.

   0

 12. #33

  Sa traduca si stirea asta: http://www.newsmutiny.com/pages/Entertainment/Osbourne-Alzheimers.html si s-o dea publicului larg.

  0

 13. ” After one day of meetings, the G20 nations voted unanimously on a resolution that said maybe everyone should just go home. ” Si in continuare nu si-a dat seama ca articolul e la misto … :))

  0

 14. :)))))))))))) ce mai proasta!

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]