Saptamana veselă

 • Minunatul forum a ajuns la 600 de posturi şi 40 de utilizatori. Ultimul utilizator înregistrat e Flipper, ză delphin oan.
 • Cică la bacalaureat s-a copiat pe rupte. Vai, nu îmi vine să cred. În rromânia nu se întâmplă aşa ceva. La noi elevii învaţă, profesorii supraveghează pe bune, şi nu se dă şpagă la fiecare examen, pentru a îndulci exigenţele.
 • Cineva spunea aseară că noi am fi putut juca, înlocul Spaniei, pentru că i-am bătut nu ştiu când. Da, desigur, iar jocul nostru infloritor, simplu, din pase rapizi, din prima, i-ar fi făcut pe nemţi să se înfioare. Şi să ne bată doar cu 5-6 la 0. Că suntem simpatici.
 • Iar e supercald în Constanţa. Cred că o să fiu obligat să mă duc la plajă, nu am ce să fac. Ce viaţă de câine.
 • Îți mulțumesc că mă citești.

  Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

  8 comentarii

  1. Daaa,ce viata de caine sa mergi la plaja :(( Atunci vreau si eu!

   0

   0

  2. #2

   Kittuza, e cald, trebuie sa intri din cand in cand in apa sa te racoresti, berea a devenit inuman de scumpa. asta e viata??

   0

   0

  3. chiar ma… ce viata de caine :((

   0

   0

  4. Arhi,

   Te-ai face foarte util (pentru unii dintre cititorii blogului tău) dacă din când în când ai posta şi tu ceva liste de preţuri de pe litoral . Nu mă refer neapărat la cazări . Preţurile la cazări sunt uşor de aflat. Pentru cititorii de blog care intenţionează să viziteze litoralul românesc, în vara aceasta , ar fi de mare folos dacă ar afla preţurile la mâncare(terase) ,băuturi, distracţii,… la accesoriile de plajă (şezlong,umbrelă, abonament şezlong, vaporase, „banane”, şi altele) . :( Până acum nu am găsit pe nicăieri astfel de informaţii . Şi cum tu ai o relaţie specială cu cititorii tăi ai putea să le faci acest hatâr . ;)
   Mulţumesc ! (stiu ca nimic nu este gratis pe aceasta lume)

   0

   0

  5. #5

   da dude, se face. stai prin zona

   0

   0

  6. #6

   Da. I-am batut pe spanioli, dar i-am batut si pe rusi si pe turci, chiar de curand.
   Vai ce tari suntem. Am batut 3 echipe din primele 4. Daca va aduceti aminte i-am batut si pe nemti odata cu 5-1. De ce nu ne dau porcii de la UEFA Cupa aia nenorocita? Mizerie de lume…

   0

   0

  7. Romania e echipa de amicale. Bat pe unii care au venit prieteneste la un meci intre blocuri dar cand e vorba de lupta pe teren ii obosesc femeile pe saracii sportivi de performanta.

   ash da eu bere rece daca m-ar caza cineva la mare :))

   0

   0

  8. Niciun comentariu despre micul Forum a lui Arhi ? Sunteti rai baieti… Lumea chiar isi da silinta. Intrati si voi si faceti-va simtita prezenta. Dati cu subsemnatul in cartea de oaspeti, propuneti un subiect, comentati la propunerile celorlalti, creati polemica, puneti intrebari, faceti sugestii… Hai, joc de degete ! Sa va vad tastatu’…

   0

   0

  Citește și...

  Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

  Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]