Săraca Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șicâțiormaififost o lovește toți

În ședințele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent și Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, în unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuța Doina, Pavel Marius Adrian, Săndulescu Nina și Șuhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetățenilor Sectorului 5, care i-au trimis să îi reprezinte în Consiliul General al Municipiului București

,

Practic, cu această mișcare, aviatoarea din voluntari pierde majoritatea în CGMB, pentru că, dacă ești dat afară din partidul care te-a propus, pierzi și locul de consilier. Că așa e la mafia rumena. Interesant de știut cine era pe locurile următoare la consiliu, ca să știm dacă pierderea e temporară sau vin băieții de la PNL, să o facă temporară, dar cu albastru.

În rest, continuăm cum am stabilit, jocul este pe 2 miliarde de euro și planul este să o transforme pe Pandelină în erou, gata pentru lupta de la locale, unde altfel nu ar alege-o nimeni. Și, cu siguranță, funcționează, eu iau pulsul pieței constant, au început oamenii să o dea cu faze de alea gen Bă, măcar e împotriva lui Dragnea, dușmanul dușmanului meu mi-e prieten și alte aberații de gen.

24 comentarii

 1. Sunt curios daca legea relevanta a trecut testul de constitutionalitate sau nu. Mi se pare o masura extrema ca un consilier local sa isi piarda mandatul daca este exclus din partidul care l-a sustinut. In fapt, decizia de excludere este pur politica – nu se verifica daca membrul cu pricina chiar a incalcat un regulament intern al partidului sau nu (sau cine stie, se face o „ievaluare”).

  Mai pe romaneste, nu avem de ce sa ne suparam cand cei din consiliul local voteaza in linie cu ce li se spune de la centru, ca daca nu fac asta, pot fi dati afara (mandatul lor nu e liber – e conditionat de votul in linie cu partidul).

  0

  • habar nu am, tin minte ca a fost un adevarat circ pe baza de traseism politic atunci.

  • din păcate la vot pentru consiliu s-au votat LISTE nu PERSOANE.

   Cine a fost în capul listei a avut rol de locomotivă să tragă lista … dar după ce a pus trenul în mișcare, trenul e greu de oprit și nu mai este nevoie de locomotivă, poate chiar să fie trasă pe linie moartă.

   0

 2. #4

  Se reia tema de campanie electorală a lui Băsescu la localele din 2004: „eu aș face dar nu mă lasă consiliul local. Dați-mi majoritatea în CL și va curge lapte și miere”.
  Piedicile puse de alții reprezintă justificarea oricărui incompetent!

  0

 3. Eu stiam ca e tocmai invers: daca iti dai demisia din partidul pe listele caruia ai fost ales automat iti pierzi postul de primar/consilier.
  daca esti exclus de catre partid, nu se intampla nimic.

  0

 4. #15

  Exagerezi, ca de obicei. Maine poimaine o sa ne zici ca nici Oprescu nu era independent.

  0

 5. #16

  Cred că o doare la bască de pierderea majorității. E trambulina perfectă pentru alegerile de la anul(model Băse). Important e să dea bine pe sticlă.
  Mai nasol o să fie de armata de fripturiști din planul doi. Probabil că unii vor rămâne fără stipendiile babane din regiile firuței.

  0

 6. #17

  pe barba Profetului, curva asta e tot ce le trebuia necredincioșilor din bucurești, după alte pramatii care au distrus bucureștiu

  0

 7. #18

  In continuare sunt de parere ca ar merge de vreo patru-cinci ori. Mi-e greu sa ma hotarasc de cate ori

  0

  • #19

   Totusi, de 4-5 ori inmultit cu 4 ani mandatul inseamna ca o sa aiba vreo 60 de ani la ultima tura.
   Dar na, fiecare cu gusturile lui.

   0

  • #20

   70

   0

 8. un om dintre oameni
  pentru oameni
  …cu tatic general

  0

 9. #22

  Urmatorii pe lista din lista PSD, nu din alte partide. .

  0

 10. Eu zic să nu râzi, dar bucureștenii o să o voteze la prezidențiale doar ca să scape de ea de la primărie… după cum vedem ori că e Iohannis, ori că e Firea ori că e un ficus tot aia e. E premeditată, d-aia nu face nimic nimic :))

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]