În ședințele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent și Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, în unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuța Doina, Pavel Marius Adrian, Săndulescu Nina și Șuhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetățenilor Sectorului 5, care i-au trimis să îi reprezinte în Consiliul General al Municipiului București

,

Practic, cu această mișcare, aviatoarea din voluntari pierde majoritatea în CGMB, pentru că, dacă ești dat afară din partidul care te-a propus, pierzi și locul de consilier. Că așa e la mafia rumena. Interesant de știut cine era pe locurile următoare la consiliu, ca să știm dacă pierderea e temporară sau vin băieții de la PNL, să o facă temporară, dar cu albastru.

În rest, continuăm cum am stabilit, jocul este pe 2 miliarde de euro și planul este să o transforme pe Pandelină în erou, gata pentru lupta de la locale, unde altfel nu ar alege-o nimeni. Și, cu siguranță, funcționează, eu iau pulsul pieței constant, au început oamenii să o dea cu faze de alea gen Bă, măcar e împotriva lui Dragnea, dușmanul dușmanului meu mi-e prieten și alte aberații de gen.