Sărăcia s-a născut la McDonalds

Eu nu prea mănânc la mec. De fapt, nu mănânc aproape niciodată, doar când vine Andrei Crivăț prin București, avem ca loc de reunire mecul. Obiceiuri de bătrâni, deh.
În seara asta, vindeam pe sub mână niște Terapia, în parcare la mecul de la Dristor. După încheierea tranzacției, mi s-a făcut poftă de niște mcnuggets, cu sos dulce acrișor. Nu știu de ce, poate sunt gravidă, ar fi o explicație decentă pentru burduful de 9 luni ce-l port în față.

Intru în mec, omorul de pe lume. Băi, dar omor, nu glumă, ca la coadă la carne pe vremea răposatului.
Mă așez la codă, învățat cu sistemul, pentru că, nu-i așa, duminică seara, când e aglomerat la mec, funcționează doar 3 case de marcat. Și stau, și stau, și stau. Era la vânzare un tip care se mișca precum moartea. Încet și inexorabil.

În fine, după vreo 10 minute, ajunge la rând cel din fața mea.
Și comandă.

– Aș vrea, te rog, 12 Big mac, 12 Big and Tasty și 7 meniuri cheesburger.

Am trântit ușa când ieșeam.
Acasă mi s-a adus aminte că eram cu mașina și puteam trece pe la mcdrive, fără coadă.
Eh, măca regimul băsescu e pe moarte.

15 comentarii

 1. Sa McTraiesti bine :)))))

  0

 2. buahahhaha, ce tare….
  eu zic ca ti-ai facut un bine ca ai plecat fara sa cumperi nimic…:-))

  0

 3. #3

  familie mare, comanda mare. 😀

  0

 4. Cum adica „MACAR regimul Basescu e pe moarte”? Ai innebunit?!?!

  Nu auzi ca acum o sa ne indreptam catre Moscova si o sa ne ia mogulii sarea si posta? Si o sa revenim la comunism asa ca o sa dispara si mec-urile. Stii ca oamenii la Moscova nu au ce manca? Se mananca intre ei.

  Cata inconstienta domnule!

  0

  • bine, eu la moscova nu am fost, am fost la sankt petersburg, iar oamenii traiesc foarte bine

   0

  • #6

   E irelevant către ce ne îndreptăm, dacă e bine. Problema e că… nu va fi.

   0

 5. La cat de mare e un hamburger sau o portie de cartofi… mai bine iti iei 2-3 portii.

  0

 6. erm… ce treaba are chioru cu mc-ul ? 😐

  0

 7. – Salut Gigele! Vai, de cand nu ne-am mai vazut! Ai terminat Politehnica ?
  – Da, sunt licentiat !
  – Si-am auzit ca ai terminat si Jurnalistica ?
  – Da, ma gandesc sa fac si masteratu’ !
  – Bravo, tine-o tot asa! Da-mi si mie un meniu Big Mac mare…

  0

 8. #11

  Haha, eu parcasem langa tine, nitel cam stramb si ma uitam la mondeo-ul tau in timp ce faceai „terapie”, asteptand sa vina cineva de la care vroiam sa cumpar un mondeo. Initial, credeam ca tu esti vanzatorul meu, dar gresisem marfa 🙂

  0

 9. #13

  Stai sa vezi cum e la KFC…Macar de la Mc pleaca aia cu pungi. La KFC pleaca astia cu galetile cu produse dupa ei. Galeti!!!

  0

 10. #14

  Nup. Saracia, de fapt calicia, s-a nascut la mec-ul de la Dristor. Si tarania la fel. Daca s-a terminat lipia amestec peste drum (ho, ca stiu ca e sac fara fund acolo, era doar o metafora), toti elevatii sunt in mec. Intr-o zi cand imi luam cafea, era o doamna bine (mai gravida decat tine) si a cerut un meniu big mac mare, cu bacon. „Si de baut ce doriti?”. Voia o Cola light, ca silueta nu se mentine asa, orisicum.

  0

Citește și...

Pentru că mai e puțin și neamul pornit din mine, deja mare, va fi și mai mare, am început să ne uităm spre cumpărarea unei case prin jurul bucureștilor, undeva într-o zonă cum e cea din Pantelimon, deși aș prefera, desigur, undeva unde să ai acces în oraș mai facil dimineața, nu crima […]

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]