25 comentarii

 1. #1

  Chestia asta e veche… Desi numele „Dacia” l-au trecut gandindu-se la cei cu un IQ m i c, ei il vor trece in cinstea DACIEI – the car. Iar Hitler ? De ce nu? Poate il detroneaza pe Base.

  0

  0

 2. #4

  Cum te cheamă?
  Q7, DACIA Q7!

  0

  0

 3. #5

  Oricum numai tigani isi pun numele la copil Q7, iPod si altele. Asa macar stiam sigur cine e tigan din prima secunda cand ii auzi numele.

  0

  0

 4. HAHAHAHAAH
  cat de penibili sunt oamenii astia, isi tortureaza copii prin nume.

  0

  0

 5. #8

  Eu nu am inteles care e baza acelui afis. Exista vreo lege in sensul interzicerii numelor astora sau s-au trezit niste functionare de la Starea Civila cu niste puteri in plus?

  0

  0

  • #9

   nashu_mare » EXACT!!! eu le-as da in judecata de s-ar arde la cur

   0

   0

  • #10

   conform legii 119/1996, ofiterul starii civile poate refuza inscrierea unor prenume formate din cuvinte indecente sau ridicole (aprecierea presupun ca e la latitudinea lui)

   0

   0

 6. #11

  Tiganii mai instariti pun Q7 , cei saraci Dacia

  0

  0

 7. #12

  @nashu_mare: Legea 19/1996
  Art. 18 […]
  (2) Ofiterul de stare civila poate refuza înscrierea unor prenume care sunt formate din cuvinte indecente ori ridicole, parintii putând opta pentru un nume corespunzator.

  0

  0

  • #13

   rumbu » de ce e Dacia cuvant indecent si ridicol?

   0

   0

  • #14

   Daca am citat din lege, nu inseamna ca nu sunt de acord cu tine.
   Probabil, Dacia ar putea fi considerat ridicol in contextul in care e folosit ca denumire a masinii de la Pitesti.

   Concluzia e ca ramane la latitudinea ofiterului starii civile daca un nume e ridicol sau indecent. Ulterior, probabil poti stabili in instanta daca prenumele Dacia e ridicol, in zilele alea de dupa nastere nu cred ca ii arde vreunui parinte sa se contrazica pe notiuni de semantica cu ofiterul starii civile.

   0

   0

  • #15

   rumbu » eu m-as contrazice, daca ofiterul pizdii ar fi de parere ca numele stabilit de mine si sotie nu coincide cu parerile sale despre semantica

   0

   0

 8. am o colega pe care o cheama Dacia, nume pus acum 40 si ceva de ani si pana acum nimeni nu si-a pus probleme ca numele nu e ok… Ca si cum in germania ai interzice numele Mercedes pentru ca poarta numele unei masini, cand de fapt e chiar invers

  0

  0

 9. #17

  Da’ cine p. calului sunt ei sa decida ce nume e potrivit si ce nume e nepotrivit?! Atata timp cat nu e ceva obscen sau ofensator, e problema parintilor cum isi boteaza copii! Mie mi se pare un abuz…

  0

  0

 10. #18

  Sa ne aducem aminte de bunul nostru Decebal Traian Remes…. Astuia ii mai trebuia si Burebista ca nume si era complet :)

  0

  0

 11. #19

  si traim in democratie :)) trololol
  plus ca un om nu-si poate schimba numele decat dupa 18 ani
  plus ca avem biserici si ni se baga pe gat si religia (ca bonus)
  plus ca femeile au castig de cauza in general(ca bonus) in procese privind victimizarea sau plozii iar barbatii sunt mai mereu inculpatii..
  … mai continuati lista, nu stiu daca ar fi o idee buna dar ar fi ceva.. sa vedem cate legi sunt idioate
  scuzati-ma dar cred ca e mai usor sa le enumeram pe cele logice si potrivite.

  0

  0

 12. #20

  Unul dintre profesorii neveste-mii de la Universitatea din Geneva, domnul Benz, a botezat-o pe fiica-sa Mercedes. Real!

  0

  0

 13. Da, greu cu profesorii astia universitari… Mai stiu unul de si-a botezat fata Memoranda Suplexa (Onac)

  0

  0

 14. #22

  Shit! Now what?

  0

  0

 15. #23

  Dacia e fata de Daciana cum e Stefana fata de Stefania sau Dana fata de Daniela … Si stiu si eu o dna de peste 50 de ani, numita Mercedes Louise Roman … Nu mi se par nici ridicole, nici altfel numele astea; poate doar mai putin intalnite …

  0

  0

 16. eu i-as da in judecata, jur…DACIA e un nume minunat si citesc comentariile si ma ingrozesc-DOKIA-DAKIA corect de fapt E NUMELE NU NUMAI Al TARII NOASTRE-corect-DAR SI NUME FOLOSIT de fiica lui Decebal, cea care le-a dat-=o romanilor la singe(pentru cine nu stie istoria-i-a alergat la sud de d unare, le-a distrus garnizoanele si pe cei care au avut nenorocul sa ramina in viata i-a luat la templul ei-al Hestiei- si le-a facut incinerare sumara-la propriu
  DAKIA RULZ

  0

  0

 17. #25

  Dar WILLIAM BRÂNZĂ nu sună de oaie? Sau Deputat Toni Greblă sau Sulfina Barbu? Sau Nini Săpunaru, Tărâţă Culiţă? Toţi oamenii aştia au fost sau sunt aleşi. OMG la aşa nume, aşa aleşi. Parcă mai sinceri sunt ţiganii cu alegerile lor, măcar ştii dinainte la ce să te aştepţi.
  PS. Oare mama lui William e fericită cu ce a ieşit? (Întrebare retorică Tanti Brânză)

  0

  0

Citește și...