Sărbătoare în toate colțurile USA

Ca reciprocitate pentru toate serbările câmpenești executate de către rromâni cu ocazia zilei de 4 iulie, ziua SUA, în toate colțurile continentului american au fost manifestații de susținere și recunoaștere afectivă a zilei naționale a rromânilor.

HAHAHAHHAHAHAHA.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. santem siguri ca toti americanii stiu exact unde se afla aceasta minunata tara cu numele de rrromania (cu capitala la Budapesta, bineinteles…)

  0

  0

 2. #2

  hahaha

  0

  0

 3. #3

  cool post …hahahahahahaahaaaa

  0

  0

 4. #4

  nu inteleg de ce tot insisti sa scrii ” Rromania ” in loc de ” Romania „….

  0

  0

 5. lasa bre,sa nu ne stie nimeni,ca aici avem de toate,doar nu stim a apreciem ce avem,daca ar vedea americanii ce mancare k lumea si ce aer si ce ape avem si cum iarba de weekend e gratis,ar migra toti la noi,las’ sa nu stie ca existam :P,am zis!

  0

  0

 6. Io ce pot sa zic e ca am dus un tricolor in America. Steag care nu e usor sa-l gasesti, a fost o poveste intreaga pina am facut rost de el (mutzam http://www.dollo.ro).

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]

Bicicleta este cea din imagine, este pentru copii mai mici de 6 ani, are 2 ani de când o avem și fiul a învățat să meargă pe ea.