Mai țineți minte guvernarea Cioloș, cea care nu a avut succes la alegeri din 2 motive, pentru că a fost căpușată de mizerabilii din PNL și pentru că nu știa cărui electorat i se adresează, deci nu a promis măriri de pensii și salarii?

Mi-a venit asta în minte citind chestia de mai sus, mai devreme, la cineva pe fb.
Ca de obicei și ca orice campanie făcută de hipsteri români, când facem campanii le facem atacând exact oamenii care nu sunt în target. Oamenii care înțeleg necesitatea educației și a contracepției.

Exact ca la campaniile împotriva violenței în familie. Unde să facem această campanie? Hai să o facem exact acolo unde nu e nevoie. Acolo unde oamenii sunt inteligenți, educați, nu își bat femeile și nu își calcă copiii în picioare. În schimb, pot da multe likeuri, ca noi să luăm multe premii golden drum și portoroz.

Așa și cu problema avortului. De ce să targetăm campania pe oamenii care au nevoie de educația aceasta, care au nevoie să audă despre asta? Nu mai bine ne mândrim noi cât de tari suntem fix între oamenii care ne împărtășesc părerea? Pentru că likeul nu vine din Vaslui, da?

Și revenind la argumentația asta despre cum Vai, sarcina înseamnă abandon școlar.

În primul rând, la țară, acolo unde se petrec aceste realități, familia nu are nevoie ca femeile să meargă la școală. E suficient să facă cele 4 clase necesare socotitului, ca să numere câte găini are în curte. După aia, e nevoie de rânit la porci și vaci, de păscut vaca, de muls, de adus fânul, de rărit sfecla, cartofii, plivit grădina, chestii de astea. Dacă îi spui asta unui posesor de șeptel feminin, o va trimite cu forța la însămânțat, dacă asta îl ajută să o țină acasă, la muncă. Femeia, la țară, nu este cu nimic mai presus decât un animal de muncă. De aceea se și aduce zestre tatălui, la măritiș, pentru că omul își pierde animalul de povară și trebuie să fie recompensat pentru asta.

În al 2 lea rând, de femei needucate este exact ce are nevoie biserica. Femeile sunt mai sperioase, mai ușor influențabile, prin șantajarea cu viața eternă a copiilor. Cartea înseamnă inteligență. Un om educat și inteligent nu are cum să creasă în polenizarea prin sfântul duh a unei femei virgine care naște un tip pe care îl vor omorî oamenii întru iertarea păcatelor. Lor. Un om inteligent nu se duce și își dă banii pentru ca legiuni de ninja să aibă mercedesuri și patrafire cu fir de aur. Un om inteligent nu îndeasă în capul copiilor săi noțiuni ca sfinți, pedepse dumnezeești, iad, rai și alte căcaturi, în vremurile în care Voyager a părăsit sistemul solar și ne pregătim pentru colonizarea lui Marte.

Biserica are nevoie de proști. De aceea, argumentația de mai sus este de fapt în favoarea bisericii. De aceea există, de fapt și orele de religie. Tâmpirea trebuie să înceapă de la cele mai mici vârste. Educația trebuie spălată cu prostie, de aceea religia se predă în masă, cu rugăciuni și Ana și-a rupt piciorul pentru că nu s-a spovedit, dar evoluționismul nu se mai predă.

Din păcate, nu văd cum ar putea fi contracarată această tendință a societății. Istoria e ciclică, aceste lucruri s-au mai întâmplat și se vor mai întâmpla. Din păcate, suntem de-abia la începutul acelui ciclu, va trebui să mai trecem prin niște foamete, niște război și după aia, o luăm de la început.