Sărută un străin

Am văzut aseară o reclamă la Tuborg, în care domnul care recita din background ne spunea să demonstrăm că nu suntem ca ceilalți și să sărutăm o persoană complet necunoscută.

Pentru cei care își păstrează restul de neuroni în frigider, să săruți o persoană necunoscută fără voia ei este infracțiune și se sancționează penal.

Am vrut doar să las asta aici, pentru orice eventualitate, să nu ziceți că nu ați fost avertizați.

41 comentarii

 1. Sau cum vor creste substantial vanzarile + utilizarea de pepperspray :))

  0

 2. Doar dacă nu eşti vreo superbunăciune, adică.

  0

 3. Pai e oferta la Tuborg: o sticla se vinde impreuna cu spary paralizant si carte de vizita de la firma de avocati :D

  0

 4. Astept cu nerabdare urmatoarea campanie :
  „Arata ca nu esti ca ceilalti. Muta-i unui necunoscut falca din loc!”

  0

 5. #8

  Astept urmatoarea campanie cu –
  Esti un barbat adevarat, sigur pe masculinitatea lui ?
  Dovedeste asta saruntand un alt barbat necunoscut !

  0

 6. Sau hippiotilor.

  0

 7. Dar e buna ideea. Cum de obicei cand te imbeti parca iti vine sa bati pe cineva,e mai simplu sa ii pupi femeia la vreo unu ca sa ai motiv decat sa ii inventezi cine stie ce vina.

  0

 8. #11

  si daca are buzele reci?

  0

 9. Initial m-am gandit ca o sa aiba succes in Vaslui dar apoi mi-am amintit ca aia se pupa mult in familie

  0

 10. #13

  Varianta pentru Vaslui: reclama la spirt medicinal cu voce din off: demonstreaza ca nu esti ca ceilalti si violeaza doar persoane necunoscute, nu membri ai familiei ca si vecinii tai :)

  0

 11. #15

  De asta nu avem noi lucruri frumoase. Aveti prea multe bete in fund.

  0

 12. #18

  ACHIESÁ, achiesez, vb. I. Intranz. (Livr.) A accepta condițiile dintr-o acțiune juridică. ♦ A renunța la atacarea unei hotărâri judecătorești. [Pr.: -chi-e-] – Din fr. acquiescer. Sursa: DEX ’09 (2009)

  0

  • #19

   Ummm, da. Pe de alta parte a achiesa e sinonim cel putin partial cu a fi de acord, a incuviinta, s consimti, a-si da consimtamantul, a accepta, a admite, a autoriza… si pot continua, daca chiar e nevoie.

   0

 13. #20

  Scuze, am uitat sa precizez la comentariul anterior: cu prietenie & no offence!

  0

 14. #21

  chiar la asta ma gandeam azi dimineata cand am vazut reclama la tv… bine ca s-au rezumat doar la un sarut si nu au zis „da-i cu o sticla in cap intr-o alee intunecata si du-o in padure”..sounds like fun

  0

 15. Probabil reclama se adreseaza celor care dupa doua beri sunt manga nu mai cunosc pe nimeni….confunda lampa cu nevasta si invers..e mai nasol cand e nevasta altuia si nu prea e curioasa.

  0

 16. #23

  Tuborg – the Kiss Spamer

  0

 17. #24

  din ciclul „daca ai merge intr-o excursie cu cortul, cu o gasca de prieteni, si te-ai trezi dimineata cu o mahmureala puternica, fara chiloti pe tine si cu un prezervativ folosit atarnandu-ti din cur, ai spune cuiva?” „mmm, cred ca nu…” „super, vii cu noi in weekend cu cortul?”

  0

 18. #26

  După ce voi lua puterea, sprijinit de către extratereștrii, voi lichida toți trădătorii. CĂMĂȘILE NEGRE se va ocupa de această operațiune, cu nume de cod HAZNAUA 666. Vor fi împușcați sumar toți trădătorii, toate elementele indezirabile. Dar mai întâi vor fi puși să-și sape singuri groapa.

  0

  • #27

   Am pe stoc 121 târnăcoape și 258 cazmale? Îți fac un preț per bucată sau unul pentru tot pachetul?

   0

 19. #28

  De ce as saruta un strain? Mie-mi plac femeile.

  0

 20. #29

  Vreau si eu un strain mai nordic, asa :mrgreen:

  0

 21. #37

  Privind în mod abstract la circumstantele nepernicioase ale acestui cerc cultural dintr-o perspectivă abstractă, ale unei emfaze absconse la un nivel superior, benificiind de o calitate triplă de cunoaștere monolitică, dar în același timp contextualizând o serie de circumstanțe pluriperspectivale, și totodată accesând într-un mod insolit și transcendînt , mergând spre o metafizică superioară, putem trage o concluzie oarecum criptică, și-anume- nu există decât două posibilități: Te poți căca bășini sau te poți băși căcat. :))

  0

 22. #38

  Nu, nu sunt. Dar mi-e simpatic Radu Banciu. In schimb nu pot să-l sufăr pe oligofrenul de Mircea Badea.

  0

 23. #39

  Ia adu probele, fraiere, să văd și eu. In schimb eu chiar sunt in posesia un videoclip cu tine, postat pe youtube :))

  http://www.youtube.com/watch?v=67xfsVEmoNk

  0

 24. #40

  Dar dacă chiar ești curios să vezi cine sunt eu, dă- click pe linkul de mai jos. o poza cu mine, in exclusivitate pentru tine:

  http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/4079-167351-giov_be1186dee0.jpg

  0

 25. #41

  Violeaza o femeie! …in fund! …impreuna cu prietenii!(asta merge la bergenbier si dupaia, prietenii stiu ceai facut asta vara sau ceva)

  0

Citește și...

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]

Am citit un comentariu cum că să pun tutorial, cum am făcut NAS din PC. Cred că s-a înțeles eronat. E un PC cu windows 10 pro, pe care este pus un Plex, pentru streaming de filme. E singurul lucru la care folosesc NAS-ul, nu fac backup, nu țin chestii în […]