De ce satul românesc trebuie să moară

De ce satul românesc, în forma sa actuală, trebuie să moară și alte chestii filmate în timpul săptămânii. Păcat că am hatchback, pentru că, pe lângă Vico Opia 2, am vechea Vico Marcus care ar fi mers de minune în spate. Oh, well, poate o să o dau giveaway, la un moment dat, cine știe.

Publicată de Cetin Arhi Ametcea pe 9 Aprilie 2017

Link Direct

18 comentarii

 1. Problema e ca mai vezi si pe autostrazi asemenea „”autovehicule” rurale – in mai multe ocazii am intalnit asa ceva in ruta Bucuresti – Cluj.

  0

  • #2

   Nu mai încerca să vorbești ca la oraș, că te adulmecă puriștii prepozițiilor. Am văzut și eu odată un cal într-o pistă.

   0

 2. [Insert comment despre roșii crescute în gradină și fii foarte vocal despre veșnicia s-a născut la sat] bună în 3,2,1…

  0

 3. #4

  Ai judecat-o cam repede pe aia cu statia de autobuz. in Anglia de exemplu, autobuzul nu opreste in general daca nu ii faci semn sau la fel daca nu apesi butonul in interiorul autobuzului. Astfel, nu e nevoit sa opreasca in statie pentru unii care stau la taina acolo sau asteapta de fapt alt autobuz ( majoritatea traseelor „impart” statiile).

  0

  • da. in puerto rico nici nu opreste. doar ca in romania, autobuzul opreste in statie, nu la semnalizarea oricarei pizde de pe strada, blocand circulatia.

  • #6

   Mai exact, autobuzele din transportul public in tarile cu apa calda opresc doar in statiile de autobuz destinate si doar atunci cand li se cere fie de vreun pasager din autobuz, fie de vreunul dintre cei care sunt in statie. Dar opreste doar in statii.

   0

  • #7

   Cuvintele cheie, chiar si in Anglia sunt „in statie”.

   0

 4. #8

  Dupa mine, titlul „De ce satul romanesc trebuie sa moara” este nu doar injust, dar nici nu cred ca reprezinta exact secventele in clipul cu mesajul autorului.
  Cred ca mult mai potrivit ar fi „Sa declaram ilegala prostia!” ca si aia care semnalizeaza in ultimul moment sunt din aceeasi categorie de imbecili ca ala cu caruta, ei functioneaza pe logica merge si asa!

  0

 5. #9

  Numai la mine se incarca mai greu decat filmuletele educative de pe pornhub?

  0

 6. #10

  Poate sunt eu prea zen, dar, cu ce incurca ala de facea stanga? Daca punea semnalizarea nu tot pe dreapta mergeai, sa nu stai dupa el? A trecut tramvaiul, ghinion. Daca nu trecea, elibera banda super rapid. Ca sa plusez in nemernicia mea, mergand constant ceva mai incet, l-as fi lasat si pe ala cu taxiul sa intre in fata mea.

  0

  • #11
   Arhi

   acolo e banda de inainte si la stanga. daca dai semnal, cei ce vin stiu ca tu faci stanga si nu, nu treci imediat, pentru ca dai prioritate la tot traficul din fata, si se incadreaza pe cealaltă banda. fii tu zen la tne acolo, ca noi mai si muncim

 7. #12

  Nu am niciun dubiu: satul romanesc trebuie sa moara de o moarte nenaturala, ca urmare a folosirii unui exces nejustificat de violenta, atit verbala dar mai ales non-verbala, manifestata prin plagi multiple, majoritar plagi intepate si traumatisme craniene.

  Circumstantele vor ramine, o perioada, neelucidate, in ciuda apetitului reunit pentru investigatie al Romania TV, comisarulpunctro si echipelor de paparazzi de la cancan.

  Insa, din cauza faptului ca sucombarea satului romanesc implica un mare numar de decese ale UAT-urilor bastinase, consecinta directa ar fi o lunga lista de pesedisti, penelisti si atit, ca udemeristii sunt in satele care nu-s romanesti care ar ramine fara obiectul muncii de ridicare atat a miinii, la votul in consiliul local al sfatului popular dar mai ales a indemnizatiei de consilier local in comuna Comunesti.

  La sfarsit, vom proceda ca in schita din „Alo” … la parastasul lui Costica, mort in urma unei scurte dar neobisnuit de intense suferinte, cauzate de caderea neatenuata pix in parietal de la nivelul coroanei unui prun cu fructe coapte, zemoase: vecinu’ se pupa cu sirguinta atit cu sticla de vin cit si cu cea de rachiu.
  La sfarsitul constientei, vecinu’ o intreaba pe vadana: hic, noi bem, hic, si mincam, da’ Costica unde-i?

  0

 8. #13

  tu ce cautai parcat pe contrasens , ipocritule?

  0

 9. Nenea, la voi in Miticia nu circula vaci pe strazi? Sau numai d’alea cu 2 picioare. Plm de necivilizati, va asteptam in orasul central european, comparabil cu Viena si Budapesta, perla Romaniei…
  http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/o-vaca-a-evadat-de-la-un-targ-si-a-luat-o-la-goana-pe-strazile-din-oradea-133351.html

  0

Citește și...

Atâta am de căpșunărit azi, și tocmai azi mi-am lăsat cuvintele acasă. Și o parte din cap, exact aia de care am nevoie, că-mi vine NADCAP-ul în audit într-o lună și trebuie să revizuiesc documentația din paleolitic. Am gândurile împrăștiate prin tot internetul. Dacă nici Paul de Seneville nu ajută, nu știu cum să […]

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri. GGul merge către băieții și fetele de la […]