Grupul de inițiativă ”București Fără Ei” este, începând de azi, 7 iunie, prezent în Piața Unirii, pe trotuarul dintre Magazinul Unirea – colțul cu magazinul H&M și intersecția Pieței Unirii cu Splaiul Unirii. Suntem ușor de identificat, avem tricouri cu ”București Fără Ei” și un rollup. (vezi foto mai sus). Cort încă nu putem avea, fiindcă tovarășa Firea are alergie la democrație și îi este frică de noi.

Îi așteptăm aici pe toți cei care vor să semneze pentru demiterea Garbrielei Firea, a primarilor de sector și a Consiliului General al Municipiului București. De asemenea, cei care au completat deja formularele, ni le pot aduce la Piața Unirii.

Avem însă nevoie de voluntari pentru strângerea de semnături. Cine vrea să se implice în strângerea de semnături, o poate face înscriindu-se într-un calendar, pentru una din zilele următoare. Te poți înscrie pentru strângerea de semnături la Piața Unirii, în intervalul 09-11 sau 18-21, pentru un interval de minimum două ore. Doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, vom putea reuși.

Dacă v-ați săturat de minciunile mizerabilei primărițe a bucureștiului, dacă nu mai suportați ca, după un an, bucureștiul să fi devenit doar un fief de făcut bani pentru PSD și, în rest, distrugere peste tot, dacă nu mai poți, mergi si semnează.

Și, dacă ești băiat deștept, descarcă formularul de aici, mergi prin scara blocului, pe la prieteni, pe la oamenii care știi că ar semna, dar nu au cum să ajungă în piață, după care du formularele.

Nu uitați, Firea a decis că e ilegală această strângere de semnături. Știe că e periculoasă și simte că și-o poate lua și, odată cu asta, se duce dracului orice șansă de a candida la prezidențiale, visul vacii de prăsilă a lui pandele din voluntari. Firea a fost votată de 15% din bucureșteni. Este loc să primească un mare șut în cur.

Haide.