Savarina tot savarină rămâne

Ieri, producătorul de savarine George Copos, a dat un comunicat lacrimogen, în care roagă CS Rapid să îi primească înapoi pe teren, pentru a mulţumi suporterii şi pentru a nu distruge valorile fundamentale ale echipei colorate. În vişiniu.

Azi clubul sportiv Rapid îi răspunde la scrisoare, cu faptele din ultimii 3 ani. Citiţi cum a tratat savarinezul contractul de închiriere dintre echipa de fotbal şi club şi aduceţi-vă aminte cum îşi tratează jucătorii şi antrenorii, cu aceleaşi plăţi întârziate şi dispreţ faţă de contracte şi legi.

Deh, nu degeaba e patron de echipă colorată.
În vişiniu.

PS: Pentru copiii născuţi mai târziu, prima afacere a domnului Copos a fost o cofetărie extraordinar de scumpă, pentru proaspeţii snobi din Dorobanţi, unde specialitatea casei erau nişte savarine `demenţiale`, după mărturiile potentaţilor vremii, cofetărie unde căra ouă cu ARO-ul din dotare. Asta a fost înainte de momentul când i-a construit fiică-si WC privat la Jean Monet.

De aia îi zic savarină.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. #1

  Da-l in spanac de nemernic, nu mai scapam o data de asta?

 2. uiţi de banii UTCului.

 3. Cofetaria ANA este cofetaria lui si face niste amandine de mori ce bune sunt, savarinele la fel 😀

 4. #5

  sunt multi ca el, vor sa muncesti pentru ei gratis…sau, daca se poate, sa ii platesti tu pe ei. patit pe pielea mea…

 5. #6

  Apropo, GePa mai trăieşte? 😀

  • #7

   Ionuţ » probabil mai da vreun tun pe undeva

  • Ionut, GePa a fost a lui George Padure, nu a lui Copos. A intrat in imobiliare, dar cam tarziu, si-n loc sa ia cireasa de pe tort, a luat bomboana de pe coliva.

  • #9

   @Ovidiu: arata-mi si mie, te rog frumos, unde am zis ca Gepa e a lui Copos.

 6. Este, desigur, o pura coincidenta ca urmatoarea lui afacere a fost Ana Electronic, importator unic un timp de Samsung in Romania iar actualul presedinte de club, Dinu „Vama” Gheorghe era pe atunci seful vamilor pe Romania.

 7. #12

  uitati-va la filmul ”Kapitalism”….sa vedeti cine au fost ”baietii destepti” ai Romaniei (nu stiu sigur daca toate sunt reale in filmul ala….dar…whatever…

 8. o fi Copos savarina, dar anul asta, la fel ca in ultimii 10, va rupem franele

  • #14

   haolica » dude, in fiecare an suntem inaintea voastra. in fiecare an jucam in champions league, iar voi prestati prin statiuni la soare. nu inteleg, serios:))

  • #15

   In ultimii 3 ani ati spart Champions League in 2. Nu-i era Barcelonei teama de nimeni ca de steaua.

 9. Cam toti cei care ” conduc ” fotbalul romanesc procedeaza la fel: cu aceleaşi plăţi întârziate şi dispreţ faţă de contracte şi legi.

 10. asta cu wc privat e reală?

 11. 1750 eur chirie? pai io platesc in total la biznisu meu 800 + tva. vorba aia .. ce cacat.
  oricum nu-l suport pe libidinosul de copos

 12. #21

  fac afaceri in rromania de 6 ani si am ajuns sa cred ca e greu sau f greu sa castigi bani multi cinstit… asa ca uneori nici nu mi-s chiar asa de antipatici parvenitii astia care au facut ceva bani… desigur sa i-o tragi statului e sport national, dar si statul ne-o trage noua cu fiecare ocazie…

 13. Are echipa? Are!

  E patron? E!

  Face ce vrea muschii lui? Face!

  Atunci ce-l mai intereseaza p-ala de legi si alte cele?

 14. asta-i ceva mai retard ca oierul…

 15. #24

  Sunt curios ce vor face proprietarii stadioanelor Steaua, Dinamo si Rapid, daca echipele astea nu vor mai juca acolo? Cui i le vor inchiria? De bine, de rau, stadioanele astea au fost intretinute de patronii echipelor astora.

 16. #25

  Sa le darame si sa faca altceva!!!
  NUMAI MOKANGEALA vor KAKANARII AIA. A avut dreptate unu mai su care a zis ca, daca te angajezi la ei tot tu sa ii si platesti!!!