Saveta şi cu Michael, sitting in a tree…

Asta aşa, dacă mai avea nevoie cineva de confirmarea că prostia este ca timpul. Se mişcă inexorabil înainte, se acumulează şi într-un final, ucide.
Desigur, când vom termina şi noi, ne vom întâlni la rândul nostru cu Michael, în raiul pedofililor, populat cu îngeraşi micuţi şi rotofei, lângă copaci de alifie.

Sau în iad şi atunci, îngeraşii vom fi noi.

26 comentarii

 1. Eh, uite ca la asta cu Michael nu prea ai nimerit-o. Minciunile care au fost construite ca sa-l distruga sunt doar atat, niste gogosi pe care toata lumea le-a inghitit. Din pacate si tu le-ai gustat se pare

  0

  • #2

   kuniva » nu, eu doar ironizam tampenia aia. nu cred ca michael a fost pedofil.

   0

  • O spune cine ?
   Un alt internaut care isi da cu parerea incercand sa para cunoscator ?

   0

  • #4

   Redhat » kuniva are ceva cunostinte :)

   0

  • Despre viata si orientarea sexuala a lui MJ ?

   0

  • #6

   Redhat » nu ai de unde sa stii ca nu…

   0

  • Daca el confirma faptul ca a tinut evidenta tuturor celor in care a intrat MJ nu pot decat sa sper ca imi va accepta scuzele :)

   0

  • Nici eu nu cred ca Michael a fost cel care ne era descris in presa. Michael asta o fi fost putin nebun ca nu o fi asa usor sa fi megastarul planetei de prin copilarie pana la sfarsitul vietii, dar s-a exagerat mult.

   0

 2. @kuniva ti-a spus tie in somn Michael?

  0

 3. #10

  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))

  esti tacanel

  0

 4. #11

  Relax, asta e la pitici. Cea mai mare enormitate pe care am auzit-o e cea cu Knut, ursul polar (urmasul lui Fram), care cand a murit s-a reintalnit cu ingrijitorul lui, cel care l-a hranit dupa ce ursoaica l-a respins si care a murit acum vreo 2 ani.

  0

 5. asta e buna:))

  0

 6. Doamna o fi fost si ea de fata? Ca nu mentioneaza din ce sursa are informatia :D.

  0

 7. #15

  Ba, voi stiti tot.
  Am impresia ca in Romania e o crescatorie de baba vanga.

  0

 8. Mie mi-a placut Michael Jackson, manca-v-as gura voastra. Cum o dadea… Se compara Elisabeta asta cu el, ce dracu ma….

  Americanii sunt niste cretini. Negrii aia a lu Michael Jackson i-a facut vreo pomenire, vreun parastas? Cand a facut 6 sapatamani, niste tuica si ceva de mancare, am dat ceva de pomana.

  Ca jegosii astia de americani, astia sunt niste prosti. Sunt ca un cur. N-au nicio treaba. Fa-i parastas, fa-i pomana cum se face, da mancare, da bautura, da de pomana. Ce sa stie sclavii de Mcdonalds. Ei cica sunt crestini. Nu, ei sunt jidaniti. Adica protestanti. De fapt, pana si evreii am inteles ca au si ei la mort un fel de parastas nu stiu la cat timp, da si ei un fel de tuica, o ceva de mancare.

  Nu mai vorbesc de ritualul de ingropare, care e vai de mama lor si la sectantii de catolici si la protestanti.

  I-auzi aici cand a venit el in romania si-a rupt stadionul Lia Manoliu in doua. Asta-i piesa mea preferata cred ! Cum a dat-o la noi in seara aia, n-a dat-o nicaieri, sa moara mama !

  http://www.youtube.com/watch?v=vOqY18Nzr1A&feature=related

  0

  • #17

   A. Freigedan » Nu le trebuie parastas, tu n-auzi ca Michael o pune in curand de-o paranghelie cu Liz Taylor, ursul Knut si ingrijitorul acestuia?

   0

  • freigedank: nici tu nu esti pe treaba ta tata….

   0

 9. maxim :))

  0

 10. plâng și nu mă pot opri. săracii de ei. nu mai pot, amuș revin, mă duc o fugă până la biserică ;)

  0

  • #21

   Nu ti du amu cî-i târzâu rau sî-s toti golanii pi ulitzî.

   0

 11. :)))))
  Commentati commentati commentati

  Ce alceva sa faceti ca de ratati si muritori de foame va plictisira-ti si voi …

  0

 12. #23

  ei termina acuma,eu am auzit ca Michael o astepta langa el sau,mai dureros,ca mortii isi cheama la ei persoanele pe care le-au iubit:(should we worry?

  0

 13. #25

  faza e ca liz era prietena cu michael…

  0

 14. Prea multe vedete in ultima vreme. Imi da impresia ca politicienii sunt nemuritori..

  0

Citește și...

Futu-i. S-a terminat noaptea, și eu n-am terminat de dormit. Măcar am timp să-mi beau cafeaua. Poate și scriu două rânduri. “Când încălzim un filament de wolfram până la incandescență…” – Mama! – Da, puiule. Bei cacao sau cafea? Iar e frig în mașină. Mâine e musai să pornesc motorul mai devreme, să […]