Cum sa scapi de spamerii de Instagram

Una din problemele stresante ale instagramului sunt conturile de vedete chiloțărese care folosesc roboti sau oameni angajați să dea follow unor conturi și, dacă primesc follow back, să dea unfollow, pentru că o chiloțăreasă care se respectă nu urmărește decât o mână de norocoși.

Bine, cine e inteligent, nu dă follow back unor chiloțărese precum Morodan, Ceușan sau aia care dădea foc la plastice aduse de acasă, pe plajă, am uitat cum o cheamă. Dar, în ideea în care ești atât de naiv și nu vrei să te trezești manipulat, există o aplicație.

Cleaner for instagram. Există și free, cred că era utilă și aia, dar costă foarte puțin varianta pro și îți faci treaba. Pur și simplu selectezi cine nu are follow back la tine, unfollow și aia e. Ați scăpat.

Cu plăcere.

14 comentarii

 1. #1

  – faci un bot pe care il vinzi „vedetelor” de pe instagram, pentru a avea multi follow-eri;
  – utilizatorii obisnuiti se enerveaza;
  – faci o aplicatie pentru utilizatorii obisnuiti, pentru a contracara „vedetele”;
  – ???
  – PROFIT!

  0

 2. eu am scapat usor de spammerii de instagram: nu folosesc instagram.

  0

  • #5

   Atata timp cat exista Facebook, eu nu vad rolul instagram…

   0

  • Mai vezi si tu o tzatza, un funduletz…

   0

  • #7

   Pai si de ce postezi tzatza/funduletz-ul pe instagram in detrimentul facebook? Ce obtii in plus?

   0

  • Pe facebook sunt sanse mari sa primesti like de la vreun unchi

   0

  • #9

   atata timp cat exista facebook eu nu vad rolul facebook…

   0

  • #10

   Apropo de asta, am auzit eu bine sau scot tzatele de pe Tumblr??
   :(((((

   0

  • #11

   @anton: ai auzit bine. 17 decembrie e ziua cand impun noile reguli – no adult content

   0

 3. Nu cred ca e asa util pentru toata lumea. De exemplu eu urmaresc persoane de la care nu am pretentia sa fiu urmarit inapoi. Presupun ca la fel si pentru alte persoane in cazul meu.

  0

 4. #14

  Eu folosesc Follower Insight deși are reclame, poți verifica cine ți-a dat Unfollow și cine nu te urmărește înapoi gen Chef Patricia sau Morodan.

  0

Citește și...

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]