Cum sa scapi de spamerii de Instagram

Una din problemele stresante ale instagramului sunt conturile de vedete chiloțărese care folosesc roboti sau oameni angajați să dea follow unor conturi și, dacă primesc follow back, să dea unfollow, pentru că o chiloțăreasă care se respectă nu urmărește decât o mână de norocoși.

Bine, cine e inteligent, nu dă follow back unor chiloțărese precum Morodan, Ceușan sau aia care dădea foc la plastice aduse de acasă, pe plajă, am uitat cum o cheamă. Dar, în ideea în care ești atât de naiv și nu vrei să te trezești manipulat, există o aplicație.

Cleaner for instagram. Există și free, cred că era utilă și aia, dar costă foarte puțin varianta pro și îți faci treaba. Pur și simplu selectezi cine nu are follow back la tine, unfollow și aia e. Ați scăpat.

Cu plăcere.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. #1

  – faci un bot pe care il vinzi „vedetelor” de pe instagram, pentru a avea multi follow-eri;
  – utilizatorii obisnuiti se enerveaza;
  – faci o aplicatie pentru utilizatorii obisnuiti, pentru a contracara „vedetele”;
  – ???
  – PROFIT!

  0

  0

 2. eu am scapat usor de spammerii de instagram: nu folosesc instagram.

  0

  0

  • #5

   Atata timp cat exista Facebook, eu nu vad rolul instagram…

   0

   0

  • Mai vezi si tu o tzatza, un funduletz…

   0

   0

  • #7

   Pai si de ce postezi tzatza/funduletz-ul pe instagram in detrimentul facebook? Ce obtii in plus?

   0

   0

  • Pe facebook sunt sanse mari sa primesti like de la vreun unchi

   0

   0

  • #9

   atata timp cat exista facebook eu nu vad rolul facebook…

   0

   0

  • #10

   Apropo de asta, am auzit eu bine sau scot tzatele de pe Tumblr??
   :(((((

   0

   0

  • #11

   @anton: ai auzit bine. 17 decembrie e ziua cand impun noile reguli – no adult content

   0

   0

 3. Nu cred ca e asa util pentru toata lumea. De exemplu eu urmaresc persoane de la care nu am pretentia sa fiu urmarit inapoi. Presupun ca la fel si pentru alte persoane in cazul meu.

  0

  0

 4. #14

  Eu folosesc Follower Insight deși are reclame, poți verifica cine ți-a dat Unfollow și cine nu te urmărește înapoi gen Chef Patricia sau Morodan.

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]