Schimbare de dns

Avand in vedere schimbarea DNS-urilor, schimbare petrecuta cu elan si-avant in aceasta noapte, cu ajutorul Oradeanului, s-au pierdut pe drum niste posturi. Nu e mare paguba, deci pornim inainte, ca soldatul rus.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. N-ai backup la mysql ?

 2. #2

  Cum merge inainte soldatul rus?

 3. beat si inconstient

 4. L3ST dude, am, dar in timp ce se facea transferul eu am mai scris cateva posturi

 5. Oradeanul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea posturilor. Suportul tehnic a fost „provided as is” fara nicio garantie sau vreun act semnat in prealabil intre pagubit si eu.
  In alte cuvinte, nu recunosc furtul celor doua posturi si e posibil ca in viitorul apropiat acestea sa apara pe blogul meu :))
  Best wishes :))

 6. ok, deci te-ai angajat la JN??:))

 7. test de ajax. mergi fi-r-ai tu sa fii!!!!!!!!

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]