obama change

Au început deja să apară articolele care cer schimbarea, care cer ca politicienii de la putere să plece și să lase loc altora, noi. Departe de mine gândul de a nu dori schimbarea, o vreau și o doresc.

Dar cu cine?
Cine să vină în locul celor de acum? UNPR-ul lui Oprea să devină partid majoritar? Să facem cumva să ajungă mareșal sau amiral, că na, mai sus de atâta unde să meargă ambițiile domnului care și-a transformat tipa care îl golește de substanțe sub birou în doctoră?

Să vină PDL-ul, coafat în PNL? Care PNL duhnește de portocaliul ultimilor ani, găzduind toate leprele pdliste care acum și-au spălat păcatele și au devenit pnlisti? Văcuța aia de Alina Gorghiu, care nu știe o direcție decât dacă e un organ masculin flacid acolo? Blaga? Lăzăroiu?

Să vină generația tânără. Să vină. Cine? Nicu Shordan? Domnul matematician plin de observații, dar nu și soluții? Claudiu Crăciun?
CINE?

Observați și voi că pur și simplu suntem înconjurați de o masă amorfă de politicieni, toți lipiți unul de celălat în încrengături transpartinice cu iz de mafie. Cazul Oprea, cel ce e coafat și catifelat de toți este cel mai nou și mai vizibil și mai reprezentativ pentru ceea ce înseamnă astăzi cloaca politică română.

Bănuiesc că știți cu siguranță că opiniile noastre de aici, de pe internet, contează oarecum deloc, atunci când vorbește găleata de plastic și kila de făină în teritoriu.
Așa că să schimbăm. Să punem pe cineva nou.
Să vină Băsescu.

În filmuleț e un parlamentar UNPR.