Școală de internet cu profesori seniori

Câteodată mă gândesc că poate ar trebui sa cedez și să fac, împreună cu seniorul Vali, o școală online de bune practici pe internet. Pentru că realizez că degeaba îmi bat gura zilnic, încercând să corectez deficiențe întâlnite ici și colo, atunci când în 2014, aproape de momentul când internetul se va sparge în mici rețele naționale, controlate de guverne deci implicit de companii, antonescuPR îmi trimite spam conținând o poză de aproape 4 MB.

Nu e posibil, dom’le, să nu te gândești că e nenatural să umpli căsuța de email a oamenilor cu mailuri ce ajung la 4 MB, când aceeași poză poate avea maximum 100 de kilo, și aici mă simt darnic, doar ca să văd desenul de pe cravata domnului Romeo Ioan, director general Eurocom, cine o mai fi și ăsta.

După care, dacă încep iar, ca în vremurile demult apuse, să scriu despre piarizde, se supără lumea, dar vai, nu e frumos să generalizezi.

Screen Shot 2014-04-02 at 10.54.19

21 comentarii

 1. #1

  sau o colaborare cu Intact Media Academy? … :-)))

  0

 2. Dar tie nu ti-e rusine un pic obrazului ? Parca nu am stii cu totii ca de fapt esti gelos pe idee si ai vrea ca fiecare roman sa aiba in mail o poza de 25MB cu domnul profesor Voiculescu !

  0

 3. #5

  Nu poti ingramadi valoarea unui om intr-o poza de 100 de kilo. Poate ar trebui sa iti pui in semnatura de email „problemele legate de bune practici pe internet vor fi rezolvate prin apelarea la firma Udangiu & Mustaciosu”

  0

 4. Dacă tu te indignezi la juniori cu 4MB, cum ai reacționa în fața adevăraților profesioniști care trimit mailuri de 60 (șaizeci) de mega?

  0

 5. #7

  huehue… mail de 4 MB. Inca imi aduc aminte de vremurile pre-gmail cand buluc de lume folosea yahoosemnulexclamarii mail cu al sau mailbox size de 4MB :)

  Nu, serios acuma, la birou am autoreply rule setat sa trimita un reply „de bine” pentru fiecare mail primit cu imagini atasate de peste 2 MB fiecare. So fail… much bad…

  0

 6. Pai faceti…. :D!

  0

 7. #9

  Stiu ca ti-e prieten, dar in ceea ce il priveste pe Vali, manualul de bune practici pe internet presupune prea multa agitatie pentru nimic si aruncat cu noroi. Stiu ca are cititori multi si fideli, dar daca din 7 articole, 5 sunt despre „cine/ce ma enerveaza azi”, mai bine mai arunc un ochi pe facebook. Si acolo oamenii isi varsa nemultumirile, dar macar pun si poze cu pisici.

  0

 8. Boss, este era in care sunt televizoarele 4k si 8k la putere.
  Iar tu te plangi de o poza de …doar 4Mb! Se vede ca esti senior :)

  (pentru cine nu intelege, e doar ironie…)

  0

 9. ha, eu am lucrat la Eurocom acu’ 6-7 ani :)

  0

 10. #14

  În plus, ‘nea Romeo, dacă tot te dai mare cu diacriticele, pune-le peste tot, nu doar la început.
  Citez: „Înainte de a imprima, gândiți-vă la mediul înconjurator”

  0

 11. #15

  Yes, please, do that!
  Ma ofer sa ma ocup de cafele, amenajarea feng shui a spatiului si biciuirea in cazul neasimilarii lectiilor, totul bro bono, va fi noul meu hobby, scopul vietii mele.
  Poate asa nu o sa imi mai fie rusine sa zic cuvantul piar in Romania.

  0

 12. #18

  Bah, am predat unui client (o companie destul de maricica) un site cu tot cu manual de utilizare si le-am (erau 2 content manageri) facut si training inainte…

  La 3 saptamani dupa ma suna ca i se incarca unele pagini greu.

  Trepadusii uploadasera cate 25-50 poze / articol a cate 10MB (!!!) poza.

  Acu sa curga cu minusurile pentru ca:
  – nu faceam verificari la dimensiunea imaginilor – i-am intrebat initial daca vor limita / fisier si au zis nu
  – nu limitasem upload-ul in PHP – pe acelasi server se mai afla si altceva si nu imi permiteam asa ceva
  – ponta e prim-muist
  – mamaia mea e tigan
  – etc.

  0

 13. Daca tu faci efortul asta, io fac cinste. Nu de alta, dar ii tare naspa sa gresesti si sa nu stii acest lucru.
  Cand ma gandesc ce poza faina de 5MB, ti-am trimis …, sau cand incercam sa despic firul in 4 pe blogul lui Vali si numa nu stiam ce are cu mine de imi tot sterge comentariile, sau ma blocheaza :(, cand colo io eram TROLL, sau cum ii ziceti voi.
  Ar fi tare fain sa stim si noi, cei care nu suntem in acest domeniu, codul bunelor maniere … in online.
  Oferta este pe bune si ramane valabila.

  0

  • #20

   dude, stai, ca tu ai descoperit internetul anul trecut. eu vorbesc de pasarici care din asta traiesc, asta e munca lor, asta o numesc ele SPECIALIZAREA lor. e diferenta mare!

  • bitches don’t like trolls

   0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]