Cum se scoală Veorika

Bine, acum, adevărul este că nu a fost vina ei, ci vina celor de la protocol, și spaniolul bușise locația. Dar tot de râs și tot caraghioasă e, în împăunarea ei de chiloată teleormăneancă.

Am impresia că, în cadrele de început, se râde de ea.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  Nu contest IQ-ul mic al Veorikăi, dar nu înțeleg care e faza aici, ce trebuia să facă ?

 2. #3

  Eu zic să o iertăm, cine nu s-ar pierde cu firea în prezența lui Pedro Sanchez?

 3. #5

  Habar n-am de detaliile protocolului, dar s-a asezat si ea pe singurul scaun ramas liber daca taranu’ celalalt deja il ocupase pe primul… Sau trebuia sa urce pe masa?

  • #6

   io vad un pic altfel… nenea ala, cu un gest de gentleman se da un pic in spate, ii trage scaunul EI de sub masa sa se poata aseza cocoana precum si pe al LUI sa aiba ea loc sa treaca fara sa mai fie necesare alte gesturi stangace din partea niciunuia. vacuta se aseaza unde vede cu ochii si el, tot cu un gest de gentleman si o foarte vaga ridicare din umeri, se aseaza pe locul ramas liber tocmai pentru a o scuti de o situatie stanjenitoare (si probabil considerand ca aprozii se vor descurca pe loc si fara complicatii sa le dea dosarele care trebuie).

   PS oricum eu sunt curios ce a spus vasilica de rade aia in hohote exact la inceputul clipului.

  • #7

   Vasilica probabil spunea: Ma bucur ca ma aflu in Madrid, capitala Portugaliei!…o fi stiind ea unde-i Madridul pe harta? Mai face doua gafe de-astea si ne trezim in razboi!

 4. pe rovana o strang copitele in pantofiorii cei noi

 5. V-as spune o gluma cu viorica, dar e proasta.

 6. #10

  se poarta fix ca o femeia de servici pusa fata-n fata cu domn doftor.

 7. Intrebarea e : i se mai scoala spaniolezului dupe intalnirea cu faimoasa?? Mai poate procrea?

 8. Pana sa suplimenteze fortele de politie saptamana asta in Catalonia (pe 11 septembrie vor separatistii de acolo sa profite de ziua nationala a Cataloniei si sa faca scandal) eu il alintam „Dancila” pe Pedro Sanchez… :)

 9. #13

  offtopic: pe firefox nu se vad video-urile? se intampla doar la mine?

  • #14

   Mie pe firefox imi merge. In schimb, pe telefon, nu apare decat ce a scris cetin, nu vad video

 10. #15

  nu mai suport sa vad imagini/texte cu despre dancila.
  la fel, fac pauze in accesarea timesnewroman.

 11. Oricum chestiile astea protocolare sunt penibile..Cui cacat ii pasa daca stateau invers? ffs…

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]