28 comentarii

  1. pff…ce pofta mi-ai facut.

    Am plecat la metro

    Thumb up 0

  2. 7 portii va rog, la sediul central Autocritic

    Thumb up 0

  3. pff dak imi pui o farfurie in fata crek incep sa vomit…nu suport:|

    Thumb up 0

  4. #4

    Ce urat poate sa arate :-& nu suport scoicile, asemenea.

    Thumb up 0

  5. delicios! mmmmmm :)

    Thumb up 0

  6. ce bine arata nu ne spui toata reteta si modul de preparare?de unde ai scoicile din super-market?

    Thumb up 0

  7. Genul asta de scoici am halit in Paris, erau ieftine si genialeeeeee…..Sosul de vin cu ceapa aia, doamneeeeee…

    Thumb up 0

  8. bamos a comer

    Thumb up 0

  9. Jocurica nu mananca asa ceva.
    Prefer un piept de pui cu o salata de rosii/varza. Pofta buna, anyway!

    Thumb up 0

  10. uite măi frate şi cu laptopul tot lângă el ;)

    Thumb up 0

  11. imi plac scoicile

    Thumb up 0

  12. atâta doar, că te scoli nemâncat de la masa aia – în toată oala aia abia dacă ai 2 linguri de carne…
    asta fiind spus, mi s-a făcut foame…

    Thumb up 0

  13. n-as pune asa ceva in gura nici picata cu ceara, nu-mi plac scoicile/fructele de mare/pestele. Dar asta este doar parerea mea. Buon appetito!

    Thumb up 0

  14. Tu si mexicanii/cubanezii/dominicanii (generic: hispanicii din State). Doar pe aia-i mai vedeam in Fire Island cite 10-15 in apa pina la briu culegind scoici. In timp ce americanii albi si negri beau bere pe mal (negrii) sau pe iaht (albii) hlizindu-se la ei…
    A, io alb fiind, faceam exceptie: nu eram la bordul vreunei barcute… doar treceam si cascam ochii…

    Thumb up 0

  15. #15

    Am o experienta foarte neplacuta cu scoicile. Mi-am cumparat acum o luna un sfert de kg de scoici de la Auchan. Pot doar sa-ti spun ca am vomitat de la ora 2-4 seara intruna. De atunci nu m-ai mananc nevertebrate. Apropo reteta mea. Scoici de Chile(tara de origine) date prin faina prajite in ulei, iar la final le-am stropit cu mujdei si cu putina lamaie. Scoicile aveau o culoare portocalie, deci implicit si voma avea cam aceeasi culoare. Pofta buna!

    Thumb up 0

    • damian, cel mai bun peste din bucuresti il gasesti martea si joia la metro baneasa

      Thumb up 0

  16. #17

    10 seri la rand in Grecia am mancat numai fructe de mare si peste, damblaua mea.

    Thumb up 0

  17. #18

    Arata de parca ai vomitat in ele.

    Thumb up 0

  18. #19

    Asta imi aduce aminte cand am comandat o pizza big 5(cea mai mare) cu fructe de mare. Am zis sa incerc si eu o data in viata sa nu mor prost;avea creveti si tot felul de fructe de mare. Iti zic ca abia am reusit sa mananc un sfert din ea; restul am aruncat-o la gunoi. Macar n-am vomitat! :)

    Thumb up 0

  19. #20

    Locuiesc in mures, dar si aici este un Metro, dar nu prea il frecventez, iar cel mai bun peste dupa parerea mea este acela pe care il prinzi chiar tu insuti…. ai o satisfactie aparte.

    Thumb up 0

    • damian, ai perfecta dreptate, dar in bucuresti unde sa prind scoici?

      Thumb up 0

  20. #22

    Super, imi place. Nu pot rezista a nu-ti recomanda si eu ceva. Se ia o pereche de calamari, se curata, spala si se taie ineluse. Odata curatati ii treci prin faina si ii prajesti in ulei incins. Se pot manca cu, la alegere; zeama de lamaie, maioneza sau ketchup. Pofta buna :-)

    Thumb up 0

  21. #23

    @damian – scoicile se testeaza inainte de preparare: se clatesc cu apa rece de cateva ori apoi ciocani fiecare scoica in parte. Alea care raman deschise se arunca pentru ca nu sunt indeajuns de proaspete. Am gasit instructiunile astea intr-o revista din Anglia in care erau multe retete cu fructe de mare.
    Pot sa spun ca din cate stiu ai scapat usor, altii au ajuns la spital dupa ce au consumat scoici care nu erau proaspete.
    @Arhi cred ca au fost delicioase, sa-ti fie de bine!

    Thumb up 0

  22. #24

    4 ore cu fundul in sus in apa culegand scoici,o ora curatat la ele,12 minute gatit, 2 minute mancat.
    incredibil de bun

    Thumb up 0

  23. #25

    Al meu a vomitat de 5 ori in decurs de 6 ore si a facut 38,5 febra de la astfel de scoici de la Akolade (hotel Vega, Mamaia)… Nu mai zic pretul. Daca nici acolo nu poti avea incredere…

    Thumb up 0

  24. #27

    Mie imi place ca la mare la noi astia la terasa iti servesc peste cumparat din hypermarket, nu se mai obosesc sa-l cumpere de pescari care oricum nu se duc in larg sa pescuiasca.

    Thumb up 0

    • Stefan, pescarii nu mai au voie sa pescuiasca in larg, trebuie sa plateasca impozit in avans pentru pestele pe care l-ar prinde. asa ca nu mai iese nimeni. multumeste-i lui boc

      Thumb up 0