Scrie ca radu f.otravă day

M-am trezit dimineață. Pereții. Pereții mă apăsau lasciv și concupiscent, luptau împotriva mea, agățându-se de de urmele infinitesimale de EA, urme implantate în pielea ce deja suferea amarnic. Suferea de lipsa ei, suferea de abundența ei, suferea de faptul că îmi preluase mintea, îmi preluase sufletul, obligându-l să nu uite și să nu ierte.

M-am trezit dimineață. Patul. Ați mirosit vreodată, dimineața, patul în care ați iubit omul, în care v-ați iubit iubirea? Rămâne acea aromă de femeie reală, ce alungă orice miros nenatural. Patul în care ai iubit-o nu mai miroase a BVLGARI, ci a ea. Dacă vrei să știi cu adevărat cât de mult o iubești, patul de a zi este proba supremă, patul este cel ce alungă falsitatea, cu dispreț suveran și lasă loc femeii. Dacă a doua zi îi miroși așternutul și o mai vrei, și o mai dorești, și realizezi că ai sta cu fațăa lipită de perna ei întreaga viață, ai câștigat.

M-am trezit dimineață. Cafeaua. Pe drumul spre cafea e ca și cum i-aș privi năluca, mergând în fața mea și ghidându-mi trupu-mi amorțit spre trezirea zilnică. Uneori am impresia că, dacă voi îngenunchea în urma ei, voi simți cu palmele-mi urmele pașilor ei. Urmele din diminețile ludice, urmele din diminețile telurice, urmele ei. Urmele ei, întipărite în sufletul ce-mi găzduiește ochii, oglinda lor.

M-am trezit dimineață. Plouă. Plouă ca atunci. Plouă ca oricând. Plouă ca și cum. Plouă. Mă plimb prin ploaie cu infatuare. Nu mă tem de ploaie. Ploaia este sufocarea minții. Vreau să o las să mă spele, să treacă peste mine și prin mine. Iar când va trece, ochii minții se vor întoarce și vor vedea drumul lor adevărat. Drum golit de spaime și de oameni, drum unde doar eu exist.

Drum ce practic duce la dentist, unde mi-am tratat azi o carie și am făcut un frumos detartraj. Chiar, pe la voi cât e detartrajul, pentru că eu am dat 250 lei și mi se pare destul de scumpicel.

SCRIE ȘI TU UN ARTICOL TIP RADU F.OTRAVA DAY si il vom adauga la finalul acestui articol.

78 comentarii

 1. #1

  „Pereții mă apăsau lasciv și concupiscent”
  🙂
  Ne-ai luat tare de la inceput.

  0

 2. #2

  E ok 250 de lei. E mai ieftin la aia care prin detartraj inteleg „ups, na lasa ca nu aveai nevoie de straturile alea 3 de pe dinte, anyhow”. Am o curiozitate: ti-au dat sugestii de ingrijire a dintilor dupa detartraj?

  0

  • nu au mai avut timp, fugeam:)))))))))))) glumesc, da, mi-a explicat ca la periuta mea electrica trebuie sa insist pe fiecare dinte in parte. si sa nu mai vin peste alti 38 de ani la dentist…

  • #4

   Pentru detartraj ar trebui sa te duci 1 data la 6 luni, max 1 an.
   Eu mi-am facut detartraj acum 3 luni… dupa 13 ani 🙂

   Asa-i cu dentistul… nu prea iti vine sa te duci 🙂

   0

  • #5

   @Arhi: exista un aparat cu care iti poti spala dintii exact ca la dentist. E adevarat ca-ti faci moaca plina de apa la inceput dar cu timpul capeti experienta si nu mai umplii si peretii de apa. Sotul meu are probleme cu niste dintisori incalecati pe care periuta fie ea si electrica nu-i spala iar gingiile le are destul de sensibile la periute. Se numeste Watherpik aparatul si se gaseste in mai multe forme si la mai multe preturi depinzand de complexitatea aparatului. Sotul meu il foloseste pe asta: http://www.waterpik-store.com/detail/WAT+WP-360

   0

  • #6

   @Arhi: De ce am mai bagat un „h” la Waterpik sa nu ma intrebi…din motive de neuron blond…poti face tu corectura.

   0

 3. 437 de cuvinte

  0

 4. Toaleta. Rahat. Rahat imputit. Ca niciodata. Mai abitir ca oricand. Cacat. In WC…

  M-am plictisit. Doamne ce prostie.

  0

 5. #13

  Pt un impatimit al seriei Dune, cum e Arhi, pare foarte familiar paragraful cu ‘Nu mă tem de ploaie. Ploaia este sufocarea minții. Vreau să o las să mă spele, să treacă peste mine și prin mine. Iar când va trece, ochii minții se vor întoarce și vor vedea drumul lor adevărat. Drum golit de spaime și de oameni, drum unde doar eu exist.’

  0

 6. Sa incercam.

  Tramvaiul plin, mucuri si mucegai, aurolaci si obositi. Salteaua era visul noptii dar tramvaiul se tara. O lumina a aparut brusc langa sufletul meu. Era inima mea care a luat foc. De la aurolacul de langa care si-a aprins o tigara. Tramvaiul plin, mucuri si mucegai, aurolaci, obositi si fum de tigara.

  Ehhh… poet, nu?

  0

  • #16

   Cool.Mi-ai confirmat o teorie foarte veche de a mea : oricine poate fi …poet/ prozator / scriitor….de ocazie….Important este ca „scriiturile”tale sa exprime ceva.

   0

 7. #17

  m-am trezit. plua sculata. laba. daca lesini dupa, iti dai seama ca ai castigat…

  0

 8. Citesc. De pe acelasi telefon pe care au alunecat si degetele ei. Citesc. Parfum. Degete. Impreunari salbatice. Miros ecranul, e parfumul ei cuprins intr-o sclipire blanda de afisaj. Citesc.

  0

 9. #20

  Depigmentare + detartraj = 250 lei.

  0

 10. ahahahahaha!! No’ vezi, daca ai scrie atat de profund in fiecare zi, ar fi fost gratis detartrajul. Scriai pe blog, care cititoare e stomatolog si ma poate face? Si te faceau…

  0

 11. de jumate de ora caut un generator aleator de cuvinte. Nimic decent. Il angajez pe RADU F.OTRAVA DAY
  e cel mai bun generator aleator de cuvinte. imi pare rau Corban, dar Radu e mult mai bun…

  0

 12. #24

  Haiku’s are easy.
  But sometimes they don’t make sense.
  Refrigerator.

  0

 13. #25

  Bă, ăla încearcă să-și promoveze afacerea de f…t grase/babe/urate, iar voi vă bateți joc de afacerea lui… Rușine, Cetin Ametcea!!!

  0

 14. #26

  Am citit cu incantare comentariile.
  Melanjul intre trairi alese, sensibile, poetice si detartraj este sublim.
  Mai ales cum se rostogolesc comentariile unele dupa altele.
  Acum cineva isi expune inima sensibila si sufletul gingas si apoi in comentariul urmator primim sfaturi despre stomatologi si tarife, eventual cum trebuie sa ne spalam pe dinti.

  0

 15. #28

  Tocmai m-am reapucat de Hemingway…..si la anul ma duc pe la el pe acasa….ceva din text aduce a Hemingway…mai putin ultimul paragraf

  0

 16. #30

  hai cu meciu’

  0

 17. #35

  ti-am facut onoarea sa nu-ti citesc articolul asa cum nici pe otrava nu-l citesc 😀

  0

 18. Si eu m-am straduit si nu apreciaza nimeni. Ntz, ntz, ntz

  0

 19. #38

  Fără poezie viața e pustiu.

  0

 20. M-am trezit după s-a trezit ea. Apoi ea s-a culcat la loc și eu, eu nu-mi mai simt capul. E peste tot. Acum fuge spre baie. Mă ridic și mă uit în oglindă. Cine-i idiotul ce borâște pe oglinda mea? Cine-i idiotul ce-a vomitat pe lângă wc, pe piciorele-mi goale și covorașul de baie? Speli tu, bă,boule?! Mă spăl în chiuveta…ați ghicit!,borâtă și-aud capul cum iese spre servici. Îl urmez. Nu mai beau în viața mea!

  0

 21. de 2-3 luni…astia 2 strica piata cu blogurile lor…nu te mai poti caca de ei..baga zazanie in relatii :))..

  0

 22. #41

  cine plm e otrava asta ca n-am inteles nimic

  0

 23. #43

  ne grabim. si tu si eu iar toata lumea in jurul nostru se misca prea repede pentru noi. nu te mai percep si trebuie sa incep sa simt incet pentru a te putea intelege. parca si florile isi pierd mirosul rapid si se ofilesc pe repede-inainte.
  te uiti la mine si imi arunci un zambet in viteza. vorbele pe care le rostesti alearga prin urechile mele si tot ce reusesc sa aud este: „sa dea dracu sa mai fumezi iarba vreodata!”

  0

 24. #44

  CONCLUZIE !

  75% dintre comentatorii arhiblog sunt capabili sa scrie la fel ca Radu F Otrava

  Asta e o lauda ?

  0

 25. #47

  Daca vreti s-o luati pe vreuna de nevasta incercati sa vedeti intai daca urmareste blogu’ lu’ otrava pa facebook, daca o face puteti sa va distrati si cu 100-150 pe nimfomane, nu se termina viata asa usor.

  0

 26. #48

  Maestre, imbatranesti/ esti depresiv/ ai baut/ ai intalnit dragostea din gradinita, ca nu inteleg nimic din text. Care varianta ti se aplica?

  0

 27. #49

  2-0 olanda!!

  0

 28. #50

  Tusesc. Pe geamul rece se aduna picurii, ingreunandu-se reciproc si grabindu-si moartea. Cam ca umbrele de pe perete, cand stingi lumina. Moartea lor echivaleaza cu integrarea in absolutul negru al garniturii de tren. Cam ca Misa. Iau o bomboana de gat, ii simt hartia cum urla sfasietor, prevestind parca gustul acru-amarui al leacului. Cam ca orice lectie in viata.

  Tusesc. Imi pui o mana fina si ingrijorata pe fruntea cea transpirata. Esti dulce. Cam ca o seilormuna. Ne masochim impreuna, cufundate-n ceaiul acru-amarui de lamaie. Scot din el o felie. Cam ca o semiluna.

  Tusesc. Tusesti si tu. Facem schimb de leacuri babesti. Cam ca babele.
  Tusesc. Tusim.

  Nu-mi vine sa cred cat talent am…

  0

 29. #55

  da’ cutremurul l-ati simtit? asta de acum , de la 22 si jumatate. Ca de lacrimogene d-astea vad ca va arde de nu se mai poate. 🙂

  0

 30. #57

  Ştiu c-o să ajung în spam, dar CE MORŢII MĂ-SII E CĂCATUL ĂSTA?

  0

 31. #60

  Mi-am inchipuit. Romanticule care esti tu romantic. Buahaahaha! 🙂

  0

 32. #61

  Atat. Noi doi si urma imbratisarii ei. Mirosul inca plutind pe hol in urma ei. Totul din jurul tau iti aminteste de ea. Ea, cea care te completeaza. Fara ea nu poti fii ceea ce esti. Doar tu, voi. Plutesc. Ce-i cu dragonul din bucatarie?

  0

 33. #63

  M-am trezit dimineata. Soarele era aproape orbitor, am strans din ochi si m-am intins sa te cuprind si sa te tin in brate, sa te dezmierd asa cum roua rece imi alinta talpile intr-o dimineata calda de vara si cum nisipul marii se cuibareste intre degete pana cand chemarea valurilor devine prea puternica. Am vrut sa te strang la pieptul meu si sa te simt asa cum doar o noua zi poate sa trezeasca in noi sentimente mai puternice decat am fi putut crede pana atunci, dar cand am deschis ochii am realizat ca te pierdusem de mult si ca jumatatea cealalta a patului era rece si goala. Nu mai suntem de mult doua destine contigue, dar am ramas doar cu acele scurte momente din mrejele diminetilor cand inca te mai simt langa mine, la fel cum un soldat poate simti si dupa zeci de ani frigul intr-un picior amputat de mult. La fel cum simte o mancarime pe care nimic nu o poate calma, care ma face sa ma urc pe pereti si sa urlu plin de sange. Imi mai auzi strigatul meu? Am luptat pentru iubire, pentru acea congruenta a simtirilor pe care doar putini reusesc sa o atinga, iar la final a trebuit sa capitulez. Au capitulat si altii mult mai insemnati decat mine, dar pentru mine a fost ca si cum toate chinurile lor ar fi rezonat inzecit in mine, iar la final a trebuit sa ridic in aer acel steag alb, cu panza din cel mai pur alb, dar albul acela ar fi trebuit sa fie doar pe rochia te de mireasa. Nu pot sa uit nimic, iar in minte-mi inca pulseaza toate acele trairi, desi am incercat sa ingrop totul si sa ascund fiecare farama in cele mai intunecate cotloane. A venit insa soarele si a luminat tot, la fel ca in acea dimineata cand razele iti faceau parul de aur, iar tu m-ai sarutat, apoi mi-ai luat capul intre palme si m-ai privit adanc in ochi, eu fiind insa sigur ca atunci ma puteai privi direct in suflet: „Te rog eu mult tine minte momentul acesta, sa il pastrezi ca pe comoara cea mai de pret pentru acum noi doi suntem perfecti. Cand vor venii ploile si furtunile peste noi, iar naufragiul va parea ultima scapare, sa iti aduci aminte de asta si sa stii ca noi doi am fost pregatiti si ca am fost perfecti unul pentru altul, chiar daca doar pentru o cuanta. Acum, hai sa incercam si acolo, iar soarele sa ne fie martor ca totul se poate reduce doar la primordial.” Unde esti tu oare acum? Trece an dupa an, civilizatii renasc din cenusa si apoi se prabusesc cu un avant mai puternic, uragane distrug totul in cale, ca apoi linistea sa renasca si sa construiasca o lume noua, cumintenia pamantului descifreaza orbite pe care cei mai luminati astronomi le credeau imposibile. A fost prea tarziu, am tras doar putin de volan.

  0

  • #64

   Ma angajez la Radu F Otrava si devin regele blogosferii daca scriu porcarii precum cea de mai sus? Sau il scot la pensie pe Chirila? Apropo, a vazut cineva cum arata Otrava? Iar Radu F de ce se plangea ca o virgina ca a fost cenzurat?

   0

 34. #65

  @Dani Corban: ia poezie pura aici si aluzii fine la boli venerice si sex anal!

  0

 35. sunt suflet sebsibil si neintles, dupa cum urmeaza:

  Facem inca dragoste, eu si tu. Trupurile noastre se alunga si se cheama perpetuu, limbile noastre, fiecare in gura celuilalt, vorbesc in acelasi sistem de semne. Intelesurile nu mai au rost, directiile cunosc sensuri contrare, mergand impreuna pe aceeasi alee, a noastra, spre acelasi necunoscut etern, contrar, reciproc, aleatoriu.
  Aleatoriu precum trupurile zbuciumate, doar ele, reusesc sa fluidizeze in complementarism.

  Zgomotul de un tacit infernal ce ne mistuie fiinta aprinde, pe mai departe, epilogul unei alte dimineti in care el, timpul, a disparut pentru a infinita oara pentru a face loc incomensurabilului. Incomensurabilul. Incomensurabilul sentimental in care, fara a opune rezistenta, ne lasam tarati de frenezia aritmica, lasciva, a momentului.

  Scrumul cuprinsese nepasator tigara-mi pana dincolo de jumatate, abandonata in scrumiera. Tinand in mana cafeaua ce iti ramasese, derulam iar, si iar, si iar, cufundat intr-un univers bucla, seara pe care tocmai o devorasem in compania celei fara de care nici scrumul, nici tigara, cafeaua, bicicleta sau patul nu mai cunosteau inteles.

  0

 36. M-am trezit dimineata. O dimineata frumoasa ca fiecare dimineata. Deosebita. Ca si celelalte dimineti frumoase ale unor zile la fel de superbe. Deschid un ochi, ma uit spre geam si vad ca inca este intuneric. Sau poate am uitat draperiile trase. Ma uit dupa ea, o caut, intind o mana sa o simt… as vrea macar sa-i simt mirosul… parfumul ei inconfundabil…
  Deschid si-al 2-lea ochi si e tot intuneric. Intind o mana spre masuta pe care stiu ca… of… de ar fi fost acolo. Cu greu scot cracul din cearseaf si ma ridic privind spre locul in care stiu ca am vazut-o ultima oara. Dar nu-i acolo si brusc ma cuprinde o teama.. o nerabdare cu care nu sunt obisnuit. As striga daca as sti ca ma aude. As urla ca un nebun. Imi e atat de dor…
  Ma mai uit odata spre masuta, spre scaun, trag draperiile, ma frec la ochi si dintr-o data zambesc. Zambesc ca un nebun. Zambesc pentru ca am vazut-o. Zambesc pentru ca ea era acolo. Intre masuta si pat. Ma astepta. Pun mana pe ea, o miros, o bat putin… si o aprind. Ultima tigara, ramasa din pachetul de aseara.

  0

 37. #68

  e atat de prost scris incat am crezut ca-i „opera” lui curban.
  mi-a placut aia cu bvlgari, scris cu caps evident… dupa ce toata viata ai folosit athos cred si eu ca-i jmekerie bvlgari, uau cata emancipare! 😀

  0

 38. #69

  multa lume bolnava….lasati dreaku beutura bei 🙂

  0

 39. Am incercat si eu sa mimez stilul maestrului:
  http://dragosmone.ro/2013/10/scrie-ca-radu-f-otrava-day/

  0

 40. apai ma Arhi, eu aseara mergand spre casa ma gandeam la o chestie asemanatoare. Ma decisesem sa ma trezesc dimineata si sa scriu un articol despre ei. Iaca s-a potrivit

  http://www.subfusta.ro/2013/10/16/radu-f-otravitu-s-day-scrierea

  0

 41. Am râs copios azi. :))

  0

 42. kill me

  0

 43. fratilor, de CURiozitate, cine naiba e acest otrava? ii stie cineva numele real? mor de CURiozitate sa ii vad moaca aia de lache hehe 🙂 cine stie cum il cheama plz leave a comment. cred ca intrebarea asta o au multi
  thnks!

  0

 44. Moaaaama ce v-au suparat baietii! :))) Am ras grozav la posturile astea tematice, e plina blogosfera de ele! Mai ramane sa va luati de Diana, muza fabuloasa a lui Otrava si sa scrieti posturi pe tema de moda!:))) That would be fun, ca putini barbati se pricep cu adevarat la asta! :))
  Si ca sa poata scrie ca ei, iti dai seama cati i-au citit sau ii citeau deja?
  Al tau mi se pare cel mai apropiat de stilul propus. Se vede ca in sufletul tau esti un romantic. 😛

  0

Citește și...

Ce incredibil, declanșatorul mișcării #metoo a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane cu reclamanții săi. Și uite-așa se demonstrează două chestii interesante. Prima ar fi că femeile care s-au trezit pipăite brusc de HW voiau bani și nimic mai mult, adică un fel de prostituție prin tribunal. O femeie CU […]

Pentru că vă tot întrebați unde umblu și vai, cum îmi permit să nu scriu chestii, pentru entertainul maselor, uite umblu prin lume. Iar decembrie e luna mea liberă, în care scriu ce vreau eu, când vreau eu, dacă vreau eu.

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]