Să scriem și de bine: Service Tornado

Dacă aveți mașină, știți că cel mai greu pe lume este să găsiți un service bun. Nu mai zic că eu am tot trecut prin asta, în ultimii ani, ultimul băiat de service de încredere nemairăspunzându-mi la telefon, la un moment dat. Și eu nefiind cicălitor, să ne înțelegem.

Dar iată, după o recomandare de la colegul meu mai negru, am ajuns la Tornado. Service-ul este fix înainte de RIN, cum mergi spre Berceni, pe stânga.

Acolo îl căutați pe Cristi, care este magician, după care nu mai aveți treabă, aveți încredere că vă rezolvă.
Nu, serios, problema la service este încrederea. Am fost la alții, înainte de Tornado, mi-au dat estimarea de preț după 8 zile și au început propoziția cu Sper că stai jos, că a venit estimarea. Adică așa cum te simți la orice mecanic.

De exemplu, eu aveam probleme cu închiderea centralizată. Un actuator pentru Honda costă vreo 600 de lei. Aveam nevoie de 3. Până și de la dezmembrări mi le dădeau cu 200 de lei bucata. Cristi mi le-a pus cu 50 de lei bucata, unele aftermarket. Putea să mă ardă ca pe bobocel, eu știam de prețurile alea mari, venisem pregătit pentru ele. Dar iată că nu. Și nu, nu știa cine sunt.

Așa că da, dacă aveți nevoie de un service mișto, cu oameni mișto, mergeți cu încredere.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. #1

  Eu am gasit unul prin Dristor, Elite Auto Club se numeste, ma duc la ei de cativa ani pentru diversele probleme aparute la harbul meu. Nu mi s-a parut ca ar exagera cu preturile, nu au electrician din pacate dar spun din start ce pot si ce nu pot rezolva.
  Ce imi place la ei e ca se misca repede. Am lasat azi masina pentru niste chestii de schimbat pe la suspensie si directie, destul de complexe si in 2 zile am luat masina inapoi.
  A, si e aproape de metrou, pot lasa masina si sa plec direct la munca. Idem cu ridicatul.
  Eu am fost multumit, dar poate am surprize pe aici sa imi zica lumea ca sunt tepari, cine stie :))
  Oricum, o sa tin minte si service-ul recomandat de tine, just in case.

  0

 2. #2

  In spatele lor, se face o straduta dupa spalatoria de masini cum vii dinspre Rin sunt si baietii de la Auto K9. De 3 ani de cand am luat masina am fost doar la ei, revizii si ce a mai fost de facut. Lasi masina dimineata si o iei seara sau a doua zi, daca nu ajungi dupa-amiaza ca inchid cam pe la 6. Manopera buna, zic la ce se baga si ce nu…

  1

  • da, ei erau aia care mi-au zis sa stau jos

  • #4

   Multe merg „pe bune” doar daca te recomanda cineva. Vezi mai sus Adrian M si Cetin cu experiente diferite la acelasi service. Daca ma trimite un client de-al lor si stie omul ca m-a trimis cineva, atunci e ok, nu se arunca (poate de jena, sau sa nu-si strice imaginea in fata clientilor vechi). Altfel, daca ma duc asa, ca am citit aici, poate ma trezesc si eu ca-mi spune sa stau jos inainte sa-mi zica scorul.

   Caz recent cu un coleg care s-a dus la un service aflat la mama dracului de el, ca i-a recomandat cineva ca lucreaza bine si ieftin. A fost, a afacut, dar nu i s-a parut prea ieftin, asa ca intreaba si la un service aflat la vreo doua strazi de el cam cat ar costa chestia respectiva. Si ii da ala un pret mai mic cu vreo 50 de lei. Cand i-a spus celui cu recomandarea ce-a patit la pomul laudat, respectivul a inceput sa rada…

   0

  • #5

   dacă la al doilea service era 50 și el a dat 100 e nașpa, dar dacă la al doilea era mai mic cu 50 față de 500+ nu mi se mai pare așa nasol. mai ales dacă manopera, rapiditatea, etc au fost mai bune.

   5

  • si la K9 m-am dus tot pe recomandare

  • #7

   N-ai știut și tu să apreciezi umorul fin al băieților de la service-ul ăla de câini!
   Am avut și eu 2 service-uri pt rabla mea, amândouă f serioase, amândouă f bune! Sunt aproape convins că sunt țepari, sunt aproape convins că nu, așa că fără recomandări!

   0

 3. Stai.. Honda se strică?

  3

 4. Ai fost măcar de 3-4 ori la ei, să vezi dacă sunt constanți? Că de obicei totul e fain frumos prima dată și apoi invariabil te trezești cu mucii-n fasole.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.