Cum să scrii bullshit la kilogram: Irina Scarlat de la Revolut

Știți articolele alea despre Revolut și mediul de lucru neprietenos, care au apărut prin zonă în ultima perioadă? Cumva, era de asteptat, la urma urmei, e un business ca toate celelalte și, ce e mai important, e concurențialbăncilor, ceea ce mă face să suspectez și o ușoară susținere externă.

Anyway, după toate astea, vine și lovitura de grație. Irina Scarlat, country manager pe românia la revolut, contrazice aceste articole scriind despre minunata ei experiență de la revolut și cât de mișto e să lucreze cu cei 2 șefi mari și cum aia e viața, cei ce se plâng despre locul de muncă înseamnă că nu sunt făcuți pentru asta.

Vă spun cu mâna pe inimă, am citit mult bullshit în viața mea. Chiar azi citeam despre o domnișoară care a absolvit cursurile de coach, ea fiind născută în 91. Cea care i-a dat diploma e deținătoarea cursului, născută în 90. Dar asemenea bullshit nu am citit în viața mea.

Adică ăia scriu despre cât de nașpa e viața ca angajat nou, mic și umil, la revolut și vii tu, de pe poziția de country manager, să explici că nu e adevărat, uite ce bine sunt eu, muncesc deși sunt însărcinată, mă plimb la Londra, viața e frumoasă, nu mai fiți așa pesimiști.

Doamne, ce bullshit meschin. Măcar putea să pună o fătucă de aia din subordine Ia, bă Leonoro, scrie de bine despre cât de bine e să fii subalterna mea. Dar să faci comparație între viața unui country manager și cea a unor amărâți care răspund la telefon, deja mi se pare cinism.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

26 comentarii

 1. #1

  Ce bine de mine că am un șef înalt și bine dotat, nici nu-l laud excesiv, nici nu mă plâng. :)

 2. #10

  Sa fim seriosi, Irina profita de inca o oportunitate de a isi face imagine. A vorbit mereu de ea, de experienta ei la Revolut si despre cum a facut ea succes si la Uber si la Revolut in tot acest timp de cand e la Revolut. Un PR personal absolut extrem. Afara oamenii sunt mai moderati la PR personal si probabil de aceea e apreciata.
  Sigur, sa ne intelegem, asta nu inseamna ca nu a muncit de a rupt, zi-noapte, cam tocmai ce se reclama in articolele acelea, ca se munceste enorm la Revolut. Fast-paced environment chiar asta inseamna, ca muncesti pana cazi jos de pe scaun.

  • #11
   Arhi

   din pacate pentru ea, articolul asta penibil nu ii face imagine.

  • #12

   De ce nu, poate fata vrea un upgrade si sponsorul curent e zgarcioc, ete na, nu ii faci imagine auzi

 3. #13

  Ce putea sa spuna biata de ea? Ca a dat afara femeia de serviciu ca nu a adus 200 de noi clienti?

 4. #14

  Asta e ca si cum ar vorbi un imam dinala din arabia saudita cum ca femeile de acolo au toate drepturile de pe lume mirandu-se puternic ca lumea vorbeste aiurea despre minunile ce se intampla la el in tara….
  Clasic.

 5. #16

  Am avut o plata dublata in 23 nov 2018 si am primit banii inapoi in 28 feb 2019. Ar putea sa dea mai tare un pic cu biciul in angajati, sa semiste un pic mai repede.

 6. #17

  :) asta ca sa isi asigure postul de munca si dupa ce se intoarce din maternal :)) Lingau cu litera mare.

 7. #19

  Daca are cineva nevoie, card gratis Revolut cu linkul urmator:
  https://revoIut.com/r/mariamnj

  Trebuie facuta verificarea identitatii (cateva minute) si comandat cardul fizic pana pe 8 martie.
  Bafta tuturor.

  • #20
   Arhi

   esti la interviu de angajare?

  • #21

   S-a angajat deja. Acum isi face targetul pe arhispinarea ta.

  • #22

   Hahaha. Ce penibil. Nu dati click pe link. Duce catre o adresa nasoala.

  • #23

   Stai frățică, de ce imi cere sa fac Selfie ? este pe bune ?

 8. #24

  Arhi buna gluma :)

 9. #26

  Ticalosi ei, cinica ea. Imi e scarba, sincer.

Citește și...

Long story short, mie ;i nevesti-mii ne place să tragem cu arcul și, incidental, chiar suntem buni la chestia asta. Ne-ar plăcea să făsim un poligon în zona asta de București, spre Pantelimonezia, unde să mergem să ne satisfacem plăcerile de acest gen. Știm parcul de la COmana, pe cel de la Brașov […]

Câns s-a dat legea antipungi, situația era drastică în românia. Toate marginile satelor și orașelor erau tapetate de pungi de hypermarket, pentru că erau gratuite și multe. Râdeam uitându-mă la pensionari cum iau teancuri întregi de la casele de marcat, să fie acolo, că nu ai de unde să știi când ai nevoie […]

M-am uitat, de curiozitate, la Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]