Ce am mai scris pe interneți

seful la interneti

Se lansează Windows 10, pe 29 iulie. Să vedem dacă am un activator de ăla bun sau nu… Da, am windows 7 cu loader, pentru că 8.1, cel care e pe bani, e incredibil de prost și nu îl pot folosi.

Ultimul film al lui Chickie Chan, unde vedem niște foste vedete încercând să îl copieze pe Liam Neeson și să se reinventeze drept personaje de acțiune.

LA MULȚI ANI CU MULTĂ SĂNĂTATE FERICIRE ȘI NUMAI ÎMPLINIRI poligonului militar de la Capu Midia. Așa i-a urat armata, nu noi.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  La noi a inaugurat primarul și 50 de oficialități o șarpantă.
  La vecinii de județ niște politicieni și vreo 20 de popi au inaugurat și binecuvântat un lift.
  Așadar e ok să facem și o petrecere aniversară cu baloane colorate pentru un poligon.

  0

  0

 2. #2

  Da’ de ce numai unui poligon? Io zic sa particularizăm. Pătrat ce are, hexagon nu e bun? Mâine poimâine o să-i spunem vacii dânsa, ca unii conaționali.

  0

  0

  • #3

   Io zic sa ne oprim la pentagon

   0

   0

  • #4

   Io zic să vă opriț pe la butic și să loaț și voi doo peturi de bergănbier, am io alune acasă. Dacă te oprești pă la pentagon nu e dășchis la ora asta.

   0

   0

  • #5

   Cine ti-a platit cautiunea bai Nea, ca bine a facut?

   0

   0

 3. #6

  Eeee, Capu’ Midia! O tempora, o mores! nea_zapada a scapat de-o tragere cu rachete acolo numai pentru c-a facut o amigdalita de zile mari, de-a trebuit internat in spital in zilele alea.

  0

  0

  • Pe partea ailaltă țin minte că a fost un entuziasm de nedescris, datorat scăderii capacității de apărare dislocate-n Dobrogea.

   0

   0

  • #8

   A fost doar putin, ca dup-aia am iesit din spital. Iar consecintele le stim: perestroika, glassnosti.

   0

   0

 4. #9

  E cam naspa sa spui mereu ca astia care pirateaza sunt de porc si dupaia sa te dai de gol ca tu ai windows 7 cu loader, dar nu mai zic nimic ca esti suparacios.

  0

  0

  • #10

   Daca mai era cu minusuri, acum erai josnicalos, ca sa nu mai faci gura mare aici pe strada, moralistule.

   0

   0

  • #11

   nu piratez nimic. am windows cu licenta cumparata.

   0

   0

 5. #12

  windows 8.1 e cea mai smechera scula de la xp incoace

  0

  0

 6. #14

  Daca ai windows 7 sau 8 cu licenta (cel mai probabil si 8.1) poti sa optezi sa folosesti win 10 gratuit un an si dupa oricum o sa il gasesti la ~40 euro.

  0

  0

 7. #15

  Daca ai win 7sp1 sau win 8.1 cu licenta primesti gratuit update-u de win 10. Forever nu doar un an.
  Daca le ai cu activator ai timp un an sa-ti iei update-u de win 10, si il primesti gratuit si cu acte-n regula.

  0

  0

 8. #16

  Stai nene linistit ca vor scoate „baietii” activatoare de win10 in cateva zile de la lansarea oficiala. Noi sa fim sanatate…

  0

  0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]