18 comentarii

 1. :) da, aici recunosc spiritul poporului roman. :)

  0

 2. #2

  dap, democratia e belea. cel mai bun sistem ever. ce punem in loc insa?

  0

 3. #5

  Asta e din Pitesti, e un magazinas micut care in fiecare zi schimba textul de pe tablita :D

  0

 4. Ce bine ar fi daca oamenii de afaceri ar face afaceri, politicienii ar face politica si daca s-ar renunta un pic la ideea ca romanii se pricep la toate de la politica la fotbal. Campania electorala, buna sau rea, trebuie sa fie. De multe ori, daca e bine facuta campania in acea luna, se simte in prezenta la vot, decizie la care majoritatea contribuie.

  0

 5. Pai in comunism nu erau firme. Era doar partidul. Rosu, din cate imi aduc aminte. Insa nu stiu ce principii de guvernare erau, stiu doar ca erau de stanga.

  0

  • #8

   chinezii duc foarte bine comunismul pe cele mai inalte culmi

  • @ Arhi: da bre, cand capitalismul devine politica de partid comunist, obtii China :)

   0

  • #10

   lasa ca erau si firme, se putea lucra si afara: iugoslavia, suna cunoscut sau sunteti prea bighidii?…

   poate s-o fi dus-o romanii doar din 2004 pana prin 2009 asa bine cum au dus-o iugoslavii intre ’70 si pana la sfarsitul anilor ’80. mai apoi, i-au facut vest-europenii sa plateasca si pe nas, dar chestia ramane: erau cea mai importanta putere economica si militara din balcani.

   0

 6. #12

  nu tati, de ce neaparat comunism?!

  noua romanilor, ne-ar veni la fix „o tiranie, ca in rusia”. nenea iancu dixit… desi, la o adica ne-ar aranja si-un pinocet, ori macar un maresal antonescu.

  0

  • #13

   sa stii ca ma gandeam. tara asta are nevoie d eun tatuc all knowing. de aia il adora pe basesc.

  • #14

   Deci votam Monica Tatoiu?

   0

  • #15

   basex cam bea si e superficial.
   il vede careva pe base aruncand noaptea cu sindicalisti din elicopter in mijlocul marii negre?

   0

  • #16

   nu, dar pe udrea as vedea-o:))) poate si pe mitrea

  • #17

   sincer, nu-mi mai aduc aminte daca asa facea la nervi pinocet, ori peron, dar oricum, e tot de pe continentul ala… :-))

   0

 7. #18

  „Dacă mănânci și bei gratis”, ar fi bine să bagi în tine suficient cât să-ți ajunga următorii 4 ani pentru că altceva nu mai primești.
  Poate o mu*e, dar aia nu ține de foame.

  0

Citește și...

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]