În sectorul 4 se ridică mașinile

Dolce farnienteul s-a cam terminat, în sectorul 4, pe Șincai, se ridică mașinile într-o veselie, e o mașină de la primărie, însoțită de poliția locală.
Problema e că, așa cum știam eu, trebuie să le ridice pe cele care încurcă circulația sau care dublează, dar ei le ridică pe toate.

Ciudat. Sper să fie doar o acțiune gen asfaltăm sau tundem copacii, pentru că mașinile alea chiar erau parcate ok.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

32 comentarii

 1. Din plictiseală.

  Apropo, cei care circulă cu metroul, ce părere aveți de noile sisteme de control-acces? Ați întâmpinat ceva probleme? Nu v-a rămas blocat cartela de metrou în magnificele aparate?

  Mulțam fain!

  Thumb up 5
  • Blocată, scuze

   Thumb up 1
  • n am avut probleme, doar ma intrebam cum mi as trece copiii (care inca au gratuitate la mijloacele de transport in comun) de usile alea.

   Thumb up 0
  • de fapt nici nu stiu exact daca copiii au gratuitate la metrou sau doar ratb

   Thumb up 0
  • #5

   Exista niste porti care se deschid mai larg (din ce-am vazut le deschide bodygardul). Fie pt copii (daca au gratuitate) fie pt cei cu carucioare. Mie mi le-a deschis odata un bodygard ca m-a vazut cu un troller cat mine.

   Thumb up 1
 2. #6

  1. Mi se pare stupida ridicarea de masini pentru ca acea masina are un NUMAR DE INMATRICULARE ! Asadar amenda pe numele proprietarului masinii si aia e, nu mai trebuie tot circul asta penibil DAR profitabil pentru unii….
  2.Ridici masinile care incurca circulatia si daca chiar te deranjeaza cele care incalca alte reguli de circulatie ne intoarcem la punctul 1 .

  Thumb up 6
  • #7

   Dar nu e vorba despre amenda aici, ci despre eliberarea carosabilului, ocupat abuziv/ilegal.
   Da, amenda ti-o pot trimite oriunde, dar important e sa elibereze banda 1.

   Thumb up 43
  • #8

   AlexPop, eliberarea carosabilului, ocupat abuziv/ilegal se lasa intodeauna cu amenda.
   Cred ca am descris destul de bine intr-o bucla logica mecanismul acestei dramolete urbane.
   Lucrurile se pot face simplu dar evident nu se vrea si combinat cu nu-i duce capu ..iese ceva frumos !

   Thumb up 1
  • #9

   Gigi contra

   Thumb up 2
  • #10

   Bucla aia logica are ceva… prioritatea #1 pentru toata lumea (si ce trebuie sa intelegem cu totii noi soferii) e sa se elibereze banda de circulatie, nu neaparat pedepsirea soferului e prioritara. Da, putem discuta despre cum se da amenda, cat de mare e amenda, cine incaseaza amenda, daca se trimite pe email etc… toate astea DUPA ce se elibereaza banda, caci asta e prioritatea #1.

   Thumb up 6
 3. #11

  Tocmai am intrebat la politia locala 6 si 3, nu se ridica nimic in sectoarele astea. Sect 4 sunt mai speciali, nu au stiut sa iki zica in ce baza se ridica in 6. Da un telefon, ar trebui sa iti zica daca e actiune acolo.

  Thumb up 1
  • #12

   Pai nu se ridica nimic in 3 si 6 deocamdata fiindca dureaza deja cateva luni sa se puna de acord cine sa ridice, iar amana treaba degeaba. Avem lege ca trebuie ridicate, s-a decis ca se vor ridica la inceputul anului, pai ce naiba mai stau sa se gandeasca fiecare sector cine sa faca ridicarea, cum sa planifice etc… pana se gandesc ei vine ninsoarea.

   Thumb up 2
  • #13

   @AlexPop
   Chiar nu te prinzi de ce amana / planifica ridicarea de masini?

   Hint: procent

   Thumb up 3
  • #15

   Mi se pare decent, daca o parchezi aiurea si te anunta sa vii in 30 de minute sa o muti (luand si amenda respectiva evident) si tu nu vii atunci sa se ridice primesc. Mai ales ca 75 de lei transportul nu pare jecmaneala de sute de lei de acum cativa ani.

   Thumb up 7
  • #16
   Arhi

   acum cativa ani era firmele particulare, care stateau la japca institutionalizata. mai tineti minte cand primariile aveau drept de instalare radare si toate satele devenisera niste depozite de radar si linii duble continue?

 4. #17

  Imi aduc aminte cu drag cu o plata pe care am facut-o la o benzinărie (un plin) i 2012 ni a fost incasata nici astăzi. Thanks BRD

  Thumb up 2
  • #18

   Domnu zorro, vreti sa va trecem strada ? Aveti nevoie de ceva ? Apartinatorul stie ca ati iesit afara?

   Thumb up 10
 5. #19

  Mane… am trecut si eu pe acolo.. Oamenii toaleteaza copacii (primavara)
  In locul respectiv e semn de parcare, putin mai in fata.

  Thumb up 1
 6. #20

  O actiune de genul asta ar fi fost binevenita ieri pe bulevardul Basarabia. In schimb, au preferat sa asfalteze o singura banda, cealalta banda fiind blocata de masini parcate haotic.
  Cum era aia cu Romania lucrului bine facut?

  Thumb up 2
  • #21

   Aia cu lucrul bine facut e la lui iohannis. Actualul presedinte. Ce vezi acum e schema viitorului presedinte. ‘mna pandele .

   Thumb up 3
 7. #22

  Nu stiu pe Sincai, dar pe Vacaresti, mai de dimineata, se tundeau copacii.

  Thumb up 0
 8. #23

  Dar vesti despre amenajarea vreunei parcari??..poate treceti pe acolo..in fata la Cora Pantelimon..e o groapa..s a vrut sa fie o parcare cu cateva sute de locuri..suna bine..au trecut cred ca vreo patru ani..groapa e la fel..creste o frumoasa iarba acolo..paralizeaza traficul in zona..despre parcari..nici o vorba..de cate ori trec pe langa ea..imi spun ca asta e simbolul Romaniei..incepem..luam comisionul..si lasam asa..se chinuie cetatenii?..da i dracu’..

  Thumb up 1
 9. #24

  Ca să poată implementa conceptul de bandă dedicată transportului public, acea bandă trebuie să fie liberă. Nu?

  Thumb up 4
  • da intai ar trebui sa vii cu parcari nu direct cu interdictii…Stiu, n-ai masina nu iti pasa

   Thumb up 5
  • #26
   Arhi

   cum, nu mergi cu bicicleta?

  • cu masina ies extrem de rar. Dar ne-am primit toti avertismente ca am parcat pe trotuarele de pe stradute, alea cu trafic 0 de pietoni
   Scopul e destul de parsiv: o parcare in parc

   Thumb up 0
 10. #28

  mi-ai adus aminte de asta :)) http://www.kirkendall.co.uk/images/240.jpg

  Thumb up 1
 11. Au tuns copacii ieri pe bulevardul ăla și probabil de aia le-au ridicat. Locuiesc acolo și în alte zile nu i-am văzut. Într-o vreme era sport național cu ridicatul mașinilor pe acolo. Puteai să-ți potrivești ceasul după ei.

  Thumb up 0
 12. In primul rand sa faca parcari.
  In al doilea rand sa oblige firmele sa isi tina masinile in parcarea firmei nu acasa.Din cate stiu se numesc parcari de resedinta nu parcari ale masinilor de servici

  Thumb up 0
 13. #32

  in primul rand sa nu mai parcheze anapoda idiotii
  parcari sunt destule in centru si mai tot timpul goale
  nu ai loc, NU parchezi, mergi 1-2-10 km pana gasesti. sau renunti la masina, ai picioare, taxi, bicicleta, autobuze….

  Thumb up 0