Securisme monarhice

Se vantura ideea ca preafericitul si preaimplinitul Daniel, actualul Teoctist al romaniei, va fi facut membru de onoare al academiei romane, impreuna cu preabogatul si prearomanul ex-rege Mihai, preaiubitorul de tara, tablouri si nazisti.
Nu ma mira. Un fost securist impreuna cu un tip care a dat noroc cu Hitler in vremurile bune…ce, nu se poarta?
Constantin Balaceanu-Stolnici stie mai bine…

8 comentarii

 1. Nu stiu cum e cu Daniel ca nu-i cunosc ispravile, da’
  muuonarhu le are cu cacademia cum le are si kir Paunescu Porku. Aferim,
  buna tovarasie…. hehehe cine se-asemana……
  Duce gandul si la eroziunea de facto a prestantei intelectuale a academiei care si-a gasit o noua vocatie. Prostitutia !

  0

 2. Urmatorul pe lista e Miron Cosma. Pentru panselutele plantate la universitate…

  0

 3. Raspopitul, academia si-a pierdut crediilitatea in clipa in care a certificat analfabetismul din scolile romanesti prin introducerea asa ziselor formulari ale limbii vorbite in DEX, de au ajuns copiii sa li se scada nota in lucrari ca scriu „nici o” in loc de „nicio”.

  0

 4. Preaburtosul Daniel = un popa ca toti popii ortodocsi;adica cu burta,arogant,ce crede ca poporul trebuie sa ii pupe mana si anteriul si eventual chiar preasfintele buci patriarhale – PAREREA MEA: DUMNEZEU ESTE UNUL SINGUR INDIFERENT DE NUMELE PE CARE I-L ATRIBUIM,SAU DE ACCEPTIUNEA PE CARE I-O ALOCAM ! PREOTII SUNT UN SIMPLU INSTRUMENT DE MANIPULARE A PROSTIMII IN SCOPURI POLITICO-SOCIALE.ADEVARATA CASA A LUI DUMNEZEU STA IN SUFLETUL FIECARUIA ,IAR CREDINTA IN FAPTELE NOASTRE.

  Regele Mihai = UN TRADATOR DE NEAM. Un hot ordinar. Un mincinos(Si astazi imi aduc aminte cum se „milogea” de Zambarila,imediat dupa `89 , sa i se acorde dreptul de a se intoarce in tara. Ne prostea aburindu-ne cum ca el iubeste Romania si ca nu mai poate de dorul ei .Promitea solemn ca el nu are nicio alta pretentie si nu va revendica nimic … Ce prosteala ieftina ne-a dat. Uite ca l-am reprimit la noi in tara…si a inceput sa ceara: OPERE DE ARTA, PALATE,etc. Pai cum ramane cu promisiunea initiala „majestate”?Sau cumva „trebe sa mananca si gura lu` matale”? Ca deh ,daca nu imbuci cu vesela de argint te ineci cu bucatile de rata cu portocale…)

  Academia Romana(de astazi)= O ADUNATURA DE BOSOROGI ILETRISTI SI BASINOSI ,CHINUITI NOAPTEA DE VISE PORNOGRAFICE IN CARE ISI ADRESEAZA INTRE EI NOILE CUVINTE DIN DEX…

  0

 5. Post Scriptum:

  Stie cineva(sa ma lumineze si pe mine) de ce majoritatea popilor au ditamai burdihanu`?(si cate 2-3 masini in curtea casei parohiale )

  0

 6. http://groups.google.com/group/soc.culture.romanian/browse_frm/thread/fc2f5f1bded34c2e/9e7ea4e0a014d7ca#9e7ea4e0a014d7ca

  Simptomatic si raspunsul aista ce-ti dadu:

  <>

  De un’ sa stie ex-toa$ii ca regula „nicio” e o biata… restituire – a ceea
  ce fusese alive and kickin’ pana in primul trimestru al anului 1954?
  Incapatanare carpatina demna de o cauza mai buna…

  (Trecura op$pe ani, dar pas ca natia sa fie constienta de reinnodarea
  unui fir catre Romania de al’data. Simptomatic si pentru aschia rupta
  din trupul natiei si debusolata pe malul allant al Prutului: habar n’are
  ca-i din acelasi trunchi; e gata sa creaza gogoritzele muscalesti…Ima-
  ginati-va cum ar reactiona natiunea maghiara daca Adalbert Marcu sau
  Vladislav T

  0

 7. eu stiu ca „nici” si „o” sunt doua parti separate de vorbire. a ne intoarce la limba vorbita pe vremea lui Caragiale doar de dragul restitutiei valorilor stramosesti e oarecum deplasata. Hai sa jertfim flacai in sulite vara, cand nu ploua, ca am inteles ca aduce ploaia chestia asta…

  0

 8. Eheee si uite ca in curand vorba E CEVA PUTRED IN DANEMARCA, va fi inlocuita cu usurinta cu ACADEMIA ROMANA PUTE !
  :D

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]