26 comentarii

 1. #1

  Ce a facut cel cu Citroen-ul la prima faza nu e ilegal, in caz de accident vinovat era cel cu Passat-ul.

  8

  • #2
   dabravo

   Iesirea 1 si 2 se iau de pe banda 1, restul iesirilor de pe banda 2. Si se schimba banda in aceleasi conditii ca si pe drept. Ambii erau incadrati gresit doar ca Citroen stie sa semnalizeze si sa-si apere tabla.

   0

  • Oi, mate. Directia de mers in giratoriu e in cerc. Iesirea din giratoriu se face cu schimbarea directiei de mers, deci cu asigurare. Moral, Passat-ul, legal, Citroen-ul, avand in vedere ca nu sunt desenate benzi pe jos, MihaiDin84 are dreptate.

   4

  • Stai ca le-am scris pe dos.
   Moral, Citroen-ul, legal, Passat-ul

   3

  • #5

   Asa e.. dar mie mi se pare ca idiotenie mai mare nu exista.

   1

  • DFT: inițial scrisesei bine, doar că topica e greșită.
   Deci: Moral – Passatul, având în vedere că există marcaje pe sosea, și apoi: Legal – Citroenul.
   De ce nu legal – Passatul? Pentru că a trebuit să schimbe banda în interiorul sensului giratoriu și nu a acordat prioritate Citroenului care mergea pe banda sa (în interiorul aceluiaș sens giratoriu)

   2

  • #7
   dabravo

   Iata ca pot scrie reply unde trebe 🙂
   Mi se pare fascinant cum discutati moral vs legal. Deci dupa ce reguli circulam pe drumuri, dupa cele 10 porunci, dupa codul bunelor maniere sau dupa ordonanta aia din 2002 modificata si completata+regulamentul de aplicare al ei?
   Asa faceti si imediat dupa un accident, bateti obrazul celuilalt ca nu e moral sa respecte prioritatea?

   1

  • dabravo; hai să-ți desenez. Normal că circuli legal, dar în cazul de față poți să-i arăți obrazul celui cu Citroenul: „Te-ai încadrat pe banda greșită, țărane, că te ciocnești de toți care s-au încadrat corect la intrarea în sens, și la un moment dat or să vrea să iasă în timp ce tu te învârți în cerc ca un coi într-o căldare”. Dacă nu-i arăți obrazul o să persiste în greșeală și dățile viitoare.
   Bineînțeles că asta nu îl scuză pe țăranul al doilea, cu Passatul, care a schimbat banda de mers în interiorul sensului giratoriu fără să se asigure.

   0

  • #9
   dabravo

   Aha deci asa. Daca il muiesti in trafic sigur nu mai face greseli. Toti soferii care gresesc afla brusc cum e corect si iti vor multumi pe vecie pentru ca i-ai ajutat, intrebandu-se cum rahat au circulat atata vreme aiurea. Toate astea dintr-un claxon si doua flashuri. Nu am experienta, se vede…
   Amenzile si alte sanctiuni il fac sa respecte legea, nu degetul pe obraz.
   Dar hei, legea junglei o respectam toti si o aparam cu orice ocazie.

   0

 2. #10

  Strada de pe care venea ăla cu iqos e cu sens unic?

  0

  • NU. Sunt niste semne puse abrambura pe acolo, au fost acoperite cu un plastic, dar nu, aia nu e strada cu sens unic. Loganul e dobitocul.

   3

 3. #12

  Daca chiar vreti sa va amuzati… faceti totusi abstractie ca ăsta ne reprezintă ”afara”… https://www.youtube.com/watch?v=_1zPLZXkQRY

  2

 4. baws
  mi se pare mega tare ca te amuza :))
  satul bucurestean mai are putin si intra in categoria vodka videos

  0

 5. #14
  dabravo

  O mica explicatie daca se poate: de ce e pornita filmarea inainte sa-i zici record video? De ce-i mai zici atunci? Scuze daca am ratat explicatia.

  0

  • #15

   Pentru ca atunci cand ii zici „Record video!”, ea salveaza X minute dupa, dar si Y minute inainte, sa fii sigur ca prinzi toata faza.

   1

  • #16
   dabravo

   Deci practic camera inregistreaza mereu si suprascrie dupa un interval daca nu ii zici tu sa salveze?

   0

  • da

 6. #18

  #ricordvidio

  6

 7. #19
  dabravo

  Nu am zis ca MihaiDin84 n-are dreptate, doar am completat. Da, Passatul ar fi fost vinovat pentru ca nu a schimbat banda regulamentar.
  Cat despre ilegal sau nu, desi nu e mentionata clar in lege selectia benzilor in sens, stiu bine ca pe regula scrisa de mine se dau sau nu puncte de penalizare la examen. Chiar daca nu sunt desenate liniutele pe jos, e foarte clar ca sunt douza benzi, sau doua randuri, daca benzi nu-ti place. Legislatia mentioneaza si circulatia pe randuri (exact in absenta marcajelor) si este asimilata circulatiei pe benzi. Tu daca nu vezi o linie pe mijloc pe o strada de 7m latime crezi ca are o singura banda, nu?

  1

  • in lege e scrisa selectia benzilor inainte de intersectii. ceea ce se bate cap in cap cu sensul, fiindca singura regula in sens este parasirea sensului spre dreapta din banda de pe exterior (banda 1)

   deci concret la video 1 nu a facut nimic gresit sau ilegal,
   nici ultimul care vroia sa intre pe acea bretea, de apreciat ca a lasat troleul sa treaca

   0

  • nu a facut nimic ilegal, doar a facut ceva idiotic si lipsit de înțelegere a traficului si a bunului simt.
   ultimul era pe banda a doua, presemnalizata de stanga si facea inainte. zici ca nu e nimic rau? nasolut

 8. #22

  oricum in Bucuresti conduc doar animale cu instincte de supravietuire.

  dar pe la 2.25 se aude vocea inegalabila a soferului cantand in falseto latino. n-ai cum sa nu apreciezi :))

  0

 9. #24

  Si eu am exact camera asta.
  Intrebarea e ce soft folosesti pentru editare.

  0

 10. #26

  Heh .. cel de voia sa faca stg dar s-a razgandit a reperat wild policeman si a mers mai departe. Sanatos pt buzunar spiritul de observatie.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Ieri am primit carnetul de note al fiului, unde am constatat, cu surpriză, că are FB la religie. A întrebat maică-sa învățătoare de ce, răspunsul a fost simplu – S-a înscris el la religie, pentru că îi place. Fiul meu, care are 7 ani, s-a înscris singur la ora de religie și primește […]

Pentru că e aproape weekend și pentru că o să fiu destul de ocupat, am făcut poll-ul oficial care să dea relevanța internetului funcție de realitate. La ultimul poll pus aici, Barna câștiga cu vreo 65%. Mă gândeam că ori votăm frumos, conform conștiinței, ori am eu audiență de USR-iști, conform opțiunilor mele […]

Acum un an și ceva scriam acest articol, legat de personalitatea lui Klaus AduAruncătorul, din care citez: Am zis și o mai zic. Dacă, la alegeri, vor rămâne, în turul 2, Johannis și Pandele Vrânceanu Firea Șicâțiormaififost, merg și votez cu cordelina din voluntari. Oricum, datorită lui Johannis, funcția de președinte a […]