Semnalizări în românia

Să îmi spuneți și mie cum vedem care are prioritate la semnalizările alea de la intersecția de la Delfinului. Știți că așa a fost ucis Teo Peter, nu? Din cauză că toate semnele de circulatie erau acoperite. Și aceleași semne de circulație sunt în continuare acoperite.

Doar că în românia nu scapi, în caz de accident, cu această justificare. Trebuia să vezi, statul nu e de vină. Statul e bun, e mare și e drept și îți permite să respiri.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. #1

  021/9544 Politia Rutiera Bucuresti.
  In mod surprinzator, la sesizari, oamenii isi fac treaba si rezolva genul asta de probleme.

  Thumb up 12
  • #2
   Arhi

   tocmai ti-am zis ca intersectia unde a murit teo peter e fix la fel semnalizata si nu s-a schimbat nimic. tell us more despre cum isi fac treaba

  • #3

   Pai au crescut ramurile de ultima data cand au toaletat.

   Thumb up 10
  • #4

   Cazul Teo Peter s-a mutat in USA, nu mai era treaba lor.

   Thumb up 5
  • #5

   Pe viilor in dreptul spitalului sensul spre calea rahovei sunt doua treceri foarte bine mascate de masini parcate si crengi, multe crengi. Am sunat de 2 ori la politia rutiera si fix pwla. De fo cativa ani e situatia asta. Dar de fiecare data au zis ca e ok, „vor lua masuri”.

   Thumb up 0
  • M-am uitat ca tăntălăul la poză timp de mai multe zeci de secunde până am reușit să descopăr unde e indicatorul de drum cu prioritate despre care zice Mark 733. O fi de la oboseală?

   Thumb up 1
 2. #7

  Punga verde poate sa insemne ca e banda de inainte sau dreapta: inainte spre shaworma Dristor si dreapta spre piata agroalimentara Delfinul.

  Thumb up 3
  • #8

   Punga verde acopera indicatorul de pista de biciclete (care se pare ca nu e omologata pe acolo).
   Cetin se refera la rombul galben din care se vede aproximativ ceva acolo…

   Thumb up 10
  • #9

   Eu ma refeream ce reprezinta punga, nu ce semn acoperă. Dacă era punga roșie, era stânga spre shaworma Socului.

   Thumb up 6
  • #10

   Saracu mark, ce minusuri a luat. Confirm ca punga verde acopera semnul de „Atentie pista de biciclete”. Pista de pe Pantelimon nu a fost inca deschisa, nu s-a facut receptia. Si dupa ce o sa se faca o sa aiba soarta pistei de pe Grigorescu care a fost inchisa in 2 saptamani, fiind neconforma cu standardele si periculoasa. Singurele piste legale din Bucuresti sunt : Buzesti, Victoriei si pe lateralele Herastraului (pe trotuar). Am depus mai multe sesizari legate de pista de pe Pantelimon, Politia rutiera spune ca nu poate face nimic pana nu se face receptia, si dupa aia pot doar sa o inchida.

   Thumb up 1
 3. #11

  Aveți semafor bre…

  Thumb up 3
  • #12

   Si cand pica semaforul ?

   Thumb up 1
  • #13

   Și dacă vine cutremurul?
   Și dacă vine un asteroid?

   Thumb up 4
  • #14

   Cand pica semaforu’ ai ditamai semnu de cedeaza desenat pe jos, daca vi de pe drum fara prioritate.

   Thumb up 5
 4. #15

  E un semafor cum vii de la dinamo si te duci spre aeroport, am impresia ca pe langa mc-ul ala. A trebuit sa ma opresc in intersectie sa vad care semafor mi se aplica. Nu sunt acoperite sau ceva, doar ca sunt vreo 5 semafoare unu langa altu.

  Thumb up 2
 5. #16

  Se vede putin galben, deci e clar si prioritate :))

  Thumb up 1
 6. #17

  Eu la intersectia asta nici nu ma uit la semafor caci sunt prea hipnotizat de pofta de shaorma. Fie ce o fi.
  Shaorma Socului > Shaorma Dristor #nohate .

  Thumb up 6
 7. #18

  Daca ai camera auto si pe camera se vede clar ca semnul e acoperit, nu cred ca judecatorul e atat de idiot incat sa sustina in continuare ca vina e a ta 100%. Chiar cred ca vina este aruncata asupra administratorului, sau in cel mai rau caz, esti achitat sau primesti pedeapsa mai mica.. Sper sa nu fie cazul vreodata, dar ca idee, stice cineva de o situatie de genul?

  Thumb up 0
  • #19

   Daca esti mort nu te ajuta cu nimic. Si nu am vazut administrator de drum tras la raspundere…

   Thumb up 3
  • #20

   Se considera ca esti in eroare de fapt.

   Thumb up 0
  • #21

   Frate-meu a scapat de o amenda pt ca semnul era mascat de frunzis. Nici macar in instanta, ci doar cu o discutie politicoasa si logica cu politistul care l-a oprit.
   Acum 1-2 ani ceva administrator de drum a fost obligat la o despagubire destul de mare unei fete care-si pierduse un brat intr-un accident (in care se facuse dovada vinei administratorului de drum).
   A nu se intelege ca iau apararea cuiva sau ca mi se pare normal ca semnele de circulatie sa fie mascate. Doar ca din cand in cand se intampla si chestii logice.

   Thumb up 0
  • #22

   Stiu cazul fetei : acolo administratorul a pierdut procesul dupa 8 ani pentru ca parapetul era pericol public (parapetul a strapuns masina si i-a sectionat bratul fetei). Eu ma refeream la amenzi date de politie administratorul (au dreptul legal) pentru nerespectarea legii. Daca esti mort cine mai da in judecata CNADNR-ul ?!

   Thumb up 0
 8. #23

  P fi Canadiens si nu

  Thumb up 0
 9. #24

  Cetin, e de la vârsta? Nu? Îți pasa de siguranța. Acum 20 de ani îți flutura parul si treceai in viteza

  Thumb up 0