40 comentarii

 1. Genial, nu-mi pasa ce spune restul lumii, pentru ei chiar e funny. Si daca ne scoatem capul din fund, si pentru noi :))

  0

 2. Lasa-l ma, ca nu nea facut paduchiosi. Doar cacaciosi. :)

  0

 3. #3

  Pentru pudibonzi, incercati o conversatie cu un tip din Botswana despre cursul monedei locale.

  „Ye Shits” o sa iasa, garantat.

  super!

  0

 4. plm, da-mi si mie un Rolls Royce si rid si eu de ma cac pe mine….

  0

 5. #5

  la sensul giratoriu, „fac io” la dreapta

  0

 6. #8

  Traiasca suveranul nostru, regele Florin Cioabă !

  0

 7. Mereu m-am gândit cum este privită limba română de un englez nativ. Acum am aflat… :(

  0

  • Why sad face? E normal. Eu chiar intreb strainii, ce parere au cand ma aud vb in romana cu colegii mei. Si li se pare ciudat. E absolut normal.

   0

 8. Cred că dacă pui doi români într-o mașină cu un GPS setat pe engleză și ei nu știu deloc engleza rezultatul va fi tot pe acolo.

  0

  • True!

   0

  • sau sa pui doi romani cu gps-ul in chineza :))

   0

  • era reclama aia cu o familie de nemti ce urca in masina si asculta la radio o melodie gen „I wanna fuck u in the ass”… si canta toti 4 (parinti + 2 copii ) :)) Motto-ul era ceva gen sa inveti limbi straine…

   0

 9. #16

  Problema era ca GPS-ul ala nu avea limba romana vorbita de un roman. GPS-ul telefonul meu amarat vorbeste de 10 ori mai bine romana decat GPS-ul lor de ultima generatie dintr-un Rolls Royce.

  0

 10. mie imi pare ca e setat pe „ardeleneste”

  0

 11. #18

  „Ye shits”

  0

 12. Seamana cu vocea unei caţele de la cheeky girls :)

  0

 13. Chiar ca pare setat pe ardeleneste…ye shitzi…Oare cum o suna cu accent moldovenesc?!

  0

 14. Aroganta tipic englezeasca. In fond atit le-a mai ramas din faimosul imperiu.

  0

 15. #24

  Oh Shit[s]…

  0

 16. Ce ras contagios. :))

  0

 17. Deci stati oleaca, voi de ce va suparati? :)) Ca mie mi se pare super amuzant. Am mai incercat si eu asta, cu diverse natii, si la fel, am generat hohote de ras. Ganditi-va ca daca pentru noi engleza/germana/spaniola/italiana suna intr-un fel pentru ca suntem obisnuiti de mici sa le auzim, pentru ei limba romana e exotica. E ca si cum am auzi noi mambrii unui trib african vorbind :))

  0

 18. #27

  Eu nu cred ca ar rade cineva daca ar auzit limba romana vorbita corect, sincer. Am fost in Franta intr-un schimb de experienta si gazdele m-au rugat sa le vorbesc in romana cateceva si nu radeau, pur si simplu nu intelegeau. Ma rog, o sa ziceti ca vai, romana e tot latina si nu suna tot asa funny pentru francezi… Dar mie nu mi se par asa funny limbile straine, nici croata care e o limba slavona si nu intelegeam absolut nimic, nu aveam nimic de ras, dar ma rog…E vina GPS-ului ala de ultima generatie pe care nu il arata nimeni :))

  0

  • Dar orasul ala din Croatia ti se pare funny? Asta e ca si faza cu glumele franceze: numai noi avem voie sa radem de altii ca noi suntem poporul ales. Cand rad altii de noi nu e bine, cum isi permit…

   0

 19. #29

  Daca spui in engleza ice tea foot, oare ce vor intelege romanii?

  0

  • Ca te uiti prea mult pe youtube la glume facute cu studente moldovence.

   0

 20. #31

  @razvan: si triunghiu meu de pana de la dacie e mai frumos decat triunghiu de pana de la mercedes. suta-n mie!

  0

 21. haha=)) top gear FTW!! :D

  0

 22. M-am uitat la film pe youtube si m-am intristat. Nu de continutul filmului, ci de comentariile rromanilor care denota un nationalism prostesc si primitiv, si o lipsa serioasa de materie cenusie.

  Sau poate eu sunt ala prost, pentru ca efectiv nu inteleg ce ar putea fi ofensiv in clipul asta… Bine ca aia cu Ampullen Kur de pe siteul ala nemtesc era atat de amuzanta pentru noi – desi nu insemna nimic altceva decat tratament cu fiole – pe cand asta… nu dom’le lipsa de respect fata de marele neam rromanesc.

  0

 23. Am ras cu lacrimi :)))

  0

 24. E amuzant :)) doar cand il vezi pe el cum rade si te apuca si pe tine :D

  0

 25. Problema lui. Mie limba italiana suna ca un ciot taiat, si ma amuza

  0

 26. Mă haterilor, gândiţi-vă că ieri a fost ziua păcii…

  0

 27. Vocea este de la navigatia TomTom, o prima versiune „made in Moldova”.

  0

 28. @ andrei si @ oscar: taaare!!! Toti colegii mei de birou se tavalesc pe jos de ras!!! Multumim pentru intrarea in week-end!

  0

 29. Yeeeee Shits! Tare!

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]