9 comentarii

 1. frate, ce veste trista ne dai :D
  Simt ca lacrimele mi se ingramadeste in ochi si sinuse si-mi vine sa le stranut pe monitor. Mi-e greu.

  0

 2. andreea, stiu, sunt in asentimentul tau…si pe mine ma doare…

  0

 3. Cine e zoso?

  0

 4. Crede-ma, n-ai vrea sa stii.

  0

 5. Ca ne place sau nu, ca lui Sebi, Arhi sau zoso le pica drept sau stramb, Novac chiar a muncit (cu imperfectiunile de rigoare) pentru blogosfera. Si niciodata, cred, nu ar putea fi acuzat de rea-vointa.
  Ca oamenii se joaca intre ei e una; ca ii dai mumu lui Dragos (care NU m-a platit pentru acest post ! ) e alta.
  Mai mult sau mai putin, fiecare a incercat cate un proiect personal de-a lungul timpului.
  Nu cred ca asta e genul de feedback pe care vi l-ati dori la proiectele proprii, la un moment dat.

  0

 6. WW, stii ca am cel mai mare respect ptr matale, da?
  Bun.
  Novac e un tip nesimtit si prea plin de el. Numai ca in acest clip nu e vb de el, ci de nesimtitul celalalt. nu am nimic cu rblgfestul in sine, ci doar cu idiotul in cauza.
  asa ca nu le mai lua apararea :)

  0

 7. Nu am luat si nu iau apararea nimanui !
  Toti cei implicati sunt la fel de imperfecti.
  Respectul e reciproc si cat se poate de sincer. Daca nu exista, nu simteam nevoia sa ma detaliez
  Dar am apucat si eu Ro.. Festurile de acum 1 an si 2; stiu cum se spama pe messuri si pe forumuri cu „votati-ma” stiu cata „relevanta” au avut premiile, cate comentarii au fost inainte si dupa.
  Le stim, cred, amandoi, la fel de bine. Si poate nu doar noi doi. Si la fel de bine stim ca, inciuda tuturor celor de mai sus, castigatorii din 2006 si din 2007 au gustat propriile momente de glorie si propriile mici sau mari bucurii.
  Impotriva clipului n-am comentat nimic; faza de la debut chiar mi s-a parut teribil de inspirata.
  Dar de aici pana la chestia cu „toti impotriva unuia singur”, oarecum, am senzatia ca Jeg-ul devine chiar mai important decat este mai ales cu ajutorul celor care (cel putin declarativ, pana la proba contrarie) refuza participarea.
  Chiar e asa important ?
  Chiar conteaza cate zeci, sute sau mii de compuri cu i.p de J.N. il vor vota cata vreme in anii trecuti nu exista si o categorie numita juriu iar voturile veneau cu sutele de pe liste de messenger si/sau forumuri ?
  Chiar conteaza daca anunti ca nu participi cata vreme te poate propune oricine ? Sau chiar si tu de pe un necajit de proxy ?
  Daca sunt gresit, spune-mi.
  sunt pentru a dialoga nu pentru a demola cu orice pret.

  0

 8. dude, noi vrem ca darius sa castige. de asta il si promovam. publicitatea e buna, oricum ar fi. speram ca daca il lansam la rblgfst, se angajeaza si el undeva si nu ne mai polueaza.
  simplu, nu?
  deci, VOTATI DARIUS GROZA!

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]