23 comentarii

 1. #1

  Mai vreo 2, 3 si se duce tot, asta e firea lucrurilor,..insa din pacate nu avem cu ce sa ii inlocuim.
  De aceea eu personal nu ratez nici o piesa de teatru cu un Piersic, sau altii din generatia lui.

  0

 2. #2

  si JR, tot din copilarie…

  0

  • #3

   Aşa e…..nu ştiu dacă a fost un serial mai vizionat ca Dallas…,când oamenii plecau de la câmp să vadă filmul ,planurile şi le făceau ţinând cont de ora la care începea filmul ,..şi cand începea….numai ochi….şi linişte.

   0

  • #4

   @ FlyTudor, Păi era şi normal la vremea aia nu erau enşpemii de posturi tv, afară de telejurnalul cu trăiască republica şi iscusitul ei cârmaci, mai avea omul măcar sâmbăta (parcă) ceva cu ce se rupe ce cenuşiul vieţii, în plus era un serial ok, mămir că permis difuzarea, ori poate mergeau pe psihologie inversă, ia uitaţi ororile imperialismului… ;)

   0

 3. asa plangeau si parintii nostri dupa…maria tanase spre exemplu – nici nu mai tin minte ca nu ma interesa :(

  0

 4. #7

  Păcat….Iurie Darie mi-a plăcut întotdeauna…..şi poate ,…una peste alta era de aşteptat la vârstă care o avea,..şi a murit în mijlocul familiei şi lângă o femeie care m-a iubit….
  Păcat însă de Şerban Ionescu care s-a „dus” prea devreme şi singur părăsit de familie şi de o soţie egoistă,urâtă şi aproape „no name” pentru noi..

  0

  • #8

   O femeie care l-a iubit……
   Am scris o prostie din cauza tastaturii tel-ului.

   0

  • Ești pe narcotice? Cretina aia de Pandrea a fost cea care i-a terfelit toată demnitatea lui Iurie Darie în ultimele sale momente. L-a pozat gol pe butoaie, l-a târât prin emisiuni, a cerșit pentru el, unde pula mea l-a iubit?

   0

 5. #10

  Realizezi că așa vor gândi și copiii noștri când o să moară din generația lu’ Bendeac ?

  0

 6. #21

  Cealalta jumatate sunt Florin Piersic si Sergiu Nicolaescu…

  0

 7. #22

  pe Serban Ionescu l-am apreciat si l-am indragit si imi pare rau ca a murit atat de devreme, in astfel de conditii

  0

 8. #23

  Cand a murit Iurie Darie toate televiziunile ziceau ca a murit uriasul actor Iurie Darie, ca acum s-a alaturat celorlalti mari actori de care ne-am despartit in ultima vreme. Cand a murit Serban Ionescu, toti ziceau ca acum joaca teatru impreuna cu ingerii, ca a murit Ion (i s-ar fi potrivit mai bine rolul lui Ilie Moromete) si-i ridicau in slavi pe amandoi. Cand a murit Larry Hagman, televiziunile spuneau ca a murit J.R. din Dallas, care nu juca teatru in cer cu ingerii, nu era nici un actor urias, nimic din toate astea. De ce ai nostri sunt uriasi, iar cei care au fost doar cunoscuti si iubiti de cateva sute de milioane de oameni, sunt doar actorii din nu stiu ce film? Nu toti actorii de pe vremea lui Ceausescu au fost uriasi, ci doar cativa, iar restul erau considerati uriasi doar pentru ca apareau in filme cu adevaratii grei ai cinematografie si teatrului romanesc, cum ar fi: Amza Pellea, Dem Radulescu, Gheorghe Dinica, Rodica Popescu Bitanescu, Toma Caragiu, Jean Constantin, Puiu Calinescu si inca vreo 2-3 pe care nu mi-i amintesc acum. Asa ca daca-i facem pe toti uriasi, atunci le facem un mare deserviciu celor care au fost varfurile de lance ale asa-zisei generatii de aur, si-i scufundam in „mediocritatea de uriasi”.

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.