23 comentarii

 1. Mai vreo 2, 3 si se duce tot, asta e firea lucrurilor,..insa din pacate nu avem cu ce sa ii inlocuim.
  De aceea eu personal nu ratez nici o piesa de teatru cu un Piersic, sau altii din generatia lui.

  Thumb up 0
 2. #2

  si JR, tot din copilarie…

  Thumb up 0
  • #3

   Aşa e…..nu ştiu dacă a fost un serial mai vizionat ca Dallas…,când oamenii plecau de la câmp să vadă filmul ,planurile şi le făceau ţinând cont de ora la care începea filmul ,..şi cand începea….numai ochi….şi linişte.

   Thumb up 0
  • #4

   @ FlyTudor, Păi era şi normal la vremea aia nu erau enşpemii de posturi tv, afară de telejurnalul cu trăiască republica şi iscusitul ei cârmaci, mai avea omul măcar sâmbăta (parcă) ceva cu ce se rupe ce cenuşiul vieţii, în plus era un serial ok, mămir că permis difuzarea, ori poate mergeau pe psihologie inversă, ia uitaţi ororile imperialismului… 😉

   Thumb up 0
 3. asa plangeau si parintii nostri dupa…maria tanase spre exemplu – nici nu mai tin minte ca nu ma interesa 🙁

  Thumb up 0
 4. #7

  Păcat….Iurie Darie mi-a plăcut întotdeauna…..şi poate ,…una peste alta era de aşteptat la vârstă care o avea,..şi a murit în mijlocul familiei şi lângă o femeie care m-a iubit….
  Păcat însă de Şerban Ionescu care s-a „dus” prea devreme şi singur părăsit de familie şi de o soţie egoistă,urâtă şi aproape „no name” pentru noi..

  Thumb up 0
  • #8

   O femeie care l-a iubit……
   Am scris o prostie din cauza tastaturii tel-ului.

   Thumb up 0
  • Ești pe narcotice? Cretina aia de Pandrea a fost cea care i-a terfelit toată demnitatea lui Iurie Darie în ultimele sale momente. L-a pozat gol pe butoaie, l-a târât prin emisiuni, a cerșit pentru el, unde pula mea l-a iubit?

   Thumb up 0
 5. #10

  Realizezi că așa vor gândi și copiii noștri când o să moară din generația lu’ Bendeac ?

  Thumb up 0
 6. #21

  Cealalta jumatate sunt Florin Piersic si Sergiu Nicolaescu…

  Thumb up 0
 7. #22

  pe Serban Ionescu l-am apreciat si l-am indragit si imi pare rau ca a murit atat de devreme, in astfel de conditii

  Thumb up 0
 8. #23

  Cand a murit Iurie Darie toate televiziunile ziceau ca a murit uriasul actor Iurie Darie, ca acum s-a alaturat celorlalti mari actori de care ne-am despartit in ultima vreme. Cand a murit Serban Ionescu, toti ziceau ca acum joaca teatru impreuna cu ingerii, ca a murit Ion (i s-ar fi potrivit mai bine rolul lui Ilie Moromete) si-i ridicau in slavi pe amandoi. Cand a murit Larry Hagman, televiziunile spuneau ca a murit J.R. din Dallas, care nu juca teatru in cer cu ingerii, nu era nici un actor urias, nimic din toate astea. De ce ai nostri sunt uriasi, iar cei care au fost doar cunoscuti si iubiti de cateva sute de milioane de oameni, sunt doar actorii din nu stiu ce film? Nu toti actorii de pe vremea lui Ceausescu au fost uriasi, ci doar cativa, iar restul erau considerati uriasi doar pentru ca apareau in filme cu adevaratii grei ai cinematografie si teatrului romanesc, cum ar fi: Amza Pellea, Dem Radulescu, Gheorghe Dinica, Rodica Popescu Bitanescu, Toma Caragiu, Jean Constantin, Puiu Calinescu si inca vreo 2-3 pe care nu mi-i amintesc acum. Asa ca daca-i facem pe toti uriasi, atunci le facem un mare deserviciu celor care au fost varfurile de lance ale asa-zisei generatii de aur, si-i scufundam in „mediocritatea de uriasi”.

  Thumb up 0